Maandag avond

Hoofdstuk 14

Toen Fred die avond thuis kwam van zijn werk was hij nog steeds heel erg onder de indruk van wat er die namiddag gebeurd was. Normaal was Anna al thuis als hij thuis kwam van zijn werk, maar nu was het huis bij zijn thuiskomst leeg, hetgeen voor hem een bevestiging was dat ze bij Meester Mark was. Een beetje moedeloos ging hij in de woonkamer op de bank zitten en wachtte totdat ze thuis zou komen.

Uiteindelijk kwam Anna binnen, en het was duidelijk dat ze het een en ander te verduren had gehad. Haar haren waren in de war, haar wangen waren nog een beetje rood aangelopen, en tot Fred's verbazing had ze geen beha aan. Ze had het hemdje en de rok aan waarmee ze die ochtend naar haar werk vertrokken was, maar wist dat ze geen beha aan had omdat haar borsten iets lager hingen dan normaal, en omdat onder het hemdje haar borsten bij elke stap of beweging die ze maakte veel meer bewogen dan normaal. Hij wist dat Anna zich sowieso al schaamde voor haar borsten, en dat het dus niet haar eigen idee moest zijn geweest om zonder beha naar huis te komen. Toen Anna haar man zag ging ze meteen naar hem toe en kroop ze op zijn schoot. Ze gaf hem een lange, diepe, intense kus, en bleef de hele tijd diep in zijn ogen kijken.

"De kinderen zijn na de school naar vriendjes gegaan. We zullen ze daar straks even moeten ophalen."

Fred zei alleen maar "oh", waarna ze hem weer een passionele kus gaf. Ze deed de knoopjes van het hemdje dat ze aan had open, nam Fred's hand, en legde deze onder het hemdje op haar naakte borst. Ze had nog steeds geen woord gezegd over haar ontmoeting met Mark. Fred veronderstelde dat Hij haar verteld had dat Fred al zou weten waarom ze pas later naar huis was gekomen. Ze bleef hem maar kussen en strelen, met haar armen om hem heen, en het was duidelijk dat ze haar best deed om hem op te winden. Toen ze een harde bult in zijn kruis voelde greep ze naar zijn broek en maakte ze die meteen open. Snel haalde ze zijn stijve pik eruit en ging ze er met haar kutje bovenop zitten. Het was duidelijk dat ze geen slipje aan had, en Fred merkte ook meteen dat haar kutje veel wijder en natter aanvoelde dan normaal. Dat bevestigde voor hem het feit dat hij niet de eerste was die haar vandaag neukte.

Eindelijk zei ze iets. "Lieverd, Meester Mark heeft gezegd… dat je weet dat Hij me net gebruikt heeft. Hij heeft me amper 20 minuten geleden geneukt."

Fred knikte, en ondanks het feit dat hij dit al wist had hij het er moeilijk mee. Hij begroef zijn hoofd tussen haar zware borsten, sloot zijn ogen, en concentreerde zich op de zachtheid en warmte van haar borsten. Anna ging echter verder met praten.

"Hij heeft me verteld dat je dat al wist. Hij heeft me naar heen hotel gestuurd. En Hij heeft me daar geneukt. Meer dan een uur lang. In het begin is Hij een tijdje heel lief voor me geweest."

Ondanks zijn opwinding moest hij haar even onderbreken. "Vond je dat fijn?"

Anna wachtte even met antwoorden, maar stopte niet met zijn pik te berijden. "Met Hem is het…. anders. Zo helemaal anders. Ik hou ook niet van Hem. Ik hou alleen van jou. En ik bedrijf ook alleen de liefde met jou, lieverd. Alleen maar met jou."

Fred was erg blij met dat antwoord, want daarmee bevestigde ze dat ze echt alleen maar van hem hield, ook al was het duidelijk dat ze had genoten van haar ontmoeting met Meester Mark. Fred concentreerde zich weer op haar borsten, die hij liefdevol begon te likken en te kussen. Terwijl hij dit deed zag hij echter dat ze kleine blauwe plekjes op haar borsten had. Meester Mark was klaarblijkelijk ook erg ruw met haar geweest, want een aantal blauwe plekken gaven aan waar Hij Zijn vingers in hard haar vel geduwd had, en Hij had op verschillende plaatsen zuigplekken achtergelaten.

"Maar hij is niet lang lief voor me gebleven, want het grootste deel van de tijd is hij behoorlijk hardhandig en ruw geweest. Hij heeft me genomen, Fred. En geneukt. Hij heeft me alle hoeken van de kamer laten zien." Ze stopte even met praten, terwijl ze verder ging met de pik van haar man te neuken en ze haar hoofd naar achter liet vallen van geilheid. Het was duidelijk dat ze hier heel erg van genoot. Even later begon ze hem weer te kussen, en was haar ademhaling gejaagd. "Hij heeft me verteld dat Hij ons binnenkort wil meenemen. Het komende weekend wil hij ons meenemen naar een feestje dat ergens op een paar uur rijden van hier gehouden wordt. Het is een prive feestje dat georganiseerd wordt door iemand die heel erg rijk schijnt te zijn." Ze liet dit even bezinken, terwijl ze haar man aankeek met ogen die wazig stonden van geilheid.

Plots veranderde ze van onderwerp. "Je vindt dit best wel lekker, nietwaar schatje? Om met je pik in me te zitten en te voelen hoe nat ik ben. Nat van Zijn zaad. Ik zie het aan je gezicht, en ik voel ook hoe je pik nog harder wordt telkens als ik erover begin. Zeg me de waarheid. Vind je het geil om te weten dat onze Meester mij net geneukt heeft? Vind je het lekker om je pik in mijn gebruikte kutje te stoppen?"

Haar woorden lieten me allesbehalve onberoerd, en ondanks het feit dat het niet gemakkelijk voor hem was wilde hij niet liegen tegen haar. Hij knikte met zijn hoofd, terwijl hij zijn wangen weer voelde branden van schaamte en opwinding. "Ja. Ik weet niet hoe het komt, maar ja... het maakt me geil. Ik haat het. Maar het maakt me tegelijkertijd zo geil."

Ze leunde tegen hem aan en probeerde hem te troosten. "Shhh, lieverd. Ik weet dat het moeilijk voor je is. Ik weet dat een deel van je hier niet blij mee is. Er is ook een deel van mij dat dit haat. Maar jeetje... dit is zo intens... zo verboden... en ik weet niet hoe het komt, maar als ik zie hoe opgewonden jij ervan wordt dan word ikzelf ook weer zo geil."

Fred vond het erg moeilijk om dit alles te verteren en te aanvaarden. Hij wilde bijna gaan huilen, en zijn ogen begonnen al vochtig te worden. Anna keek hem aan en probeerde hem gerust te stellen. "Shhhh... lieverd." Ze leunde tegen hem aan, kuste hem en fluisterde in zijn oor. "Ik weet dat het pijn doet, maar ik weet dat je het aan kunt. Je hebt het tot nu toe zo goed volgehouden. Wil je het alsjeblieft nog een klein beetje langer volhouden? Voor mij? Alsjeblieft? Laat je gaan, schatje. Laat je gevoelens de vrije loop, en laat de intensiteit van wat Hij allemaal met ons doet over je heen komen. Ik weet dat het pijn doet, maar hou gewoon nog even vol en kijk wat erop volgt... Alsjeblieft, lieverd? Voor mij?"

Terwijl ze hem dit toefluisterde begon ze hem harder en sneller te neuken, en de gevoelens van lust maakten het moeilijk voor Fred om nog helder na te denken. Het werd steeds moeilijker voor hem om zich in te houden, en aan de manier waarop zijn lichaam begon te verkrampen merkte Anna dat hij niet meer veel nodig had om klaar te komen.

"Goed zo, Fred. Brave jongen. Vooruit, laat je gaan en geef het me. Geef me alles wat je in je hebt, en spuit het in me, bij het zaad van onze Meester. Vooruit, lieverd, doe het..." Ze bleef hem maar aansporen totdat hij uiteindelijk de controle verloor en hij luid kreunend en hijgend in haar begon te spuiten.

Toen hij klaar was hield hij zijn hoofd tussen haar borsten, en hij bleef zachtjes kreunen terwijl hij zijn armen stevig rond haar middel geklemd hield. Anna had haar armen om zijn nek geslagen, en ze hield hem dicht tegen zich aan gedrukt, terwijl ze verderging met hem te troosten. "Shhh... shhhh, schatje. Je bent een brave jongen. Shhh..." Uiteindelijk lieten ze elkaar los, en Fred dacht dat het voorbij was, maar Anna herinnerde hem eraan dat hij van Meester Mark een taak gekregen had.

Hij heeft gezegd dat Hij wil dat je me achteraf schoonlikt, lieverd.

Nu meteen. Hier. Doe dat nou even, lieverd, dan kunnen we daarna de kinderen gaan ophalen."

Ze kroop van hem af en ging uitgerekt op de bank liggen, met haar benen omhoog, alsof ze niet wilde dat er iets uit haar kutje zou lopen. Onderdanig en nederig knielde Fred tussen haar benen, en begon hij haar te likken. Hij deed er lang over om haar schoon te likken en haar sappen gemengd met die van Meester Mark en hemzelf op te slurpen. Hij voelde hoe ze haar buik- en kutspieren samentrok om zo veel mogelijk van het goedje voor hem naar buiten te persen. Fred's zintuigen werden overspoeld door de geur en de smaak van seks, en hij likte gretig alles op wat uit haar kutje droop. Zelf bleef ze stilletjes liggen en genoot ze van de aanrakingen van zijn gladde tong, en hij merkte dat ze al snel weer opgewonden begon te geraken. Hij wilde haar vragen hoe vaak ze vandaag al klaargekomen was, maar hij kon zichzelf er niet toe brengen die vraag daadwerkelijk te stellen.

Toen hij klaar was, gaf ze hem een liefdevolle kus, en beklemtoonde ze nogmaals dat ze echt zielsveel van hem hield. Ze ruimden alles samen op en stapten vervolgens in de auto om de kinderen op te halen.
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!