De opname

Hoofdstuk 8

Anna was helemaal overstuur, en kon de recente gebeurtenissen maar niet van zich afzetten. Ze was heel erg bang, maar wat alles nog erger maakte was dat ze tegelijkertijd ook zo opgewonden was! Hoe was dit mogelijk? Ze begreep haar eigen gevoelens niet meer, en ze bleef zich maar afvragen hoe ze deze volgende taak in godsnaam tot een goed einde zou kunnen brengen. Ze wist ook helemaal niet wat ze tegen Fred moest zeggen. En hoe zou hij reageren? De manier waarop hij op haar ‘spelletjes’ gereageerd had leek erop te wijzen dat hij het fijn vond als ze zich dominant gedroeg, maar dit… dit ging zoveel verder! Hoe zou ze hem dit kunnen aandoen? Hij was de liefde van haar leven, en hem kwetsen was wel het allerlaatste wat ze wilde. Ze had ook zo’n schrik dat dit alles hun huwelijk op de klippen zou laten lopen. Verschillende emoties raasden door haar heen, gaande van opwinding en geilheid, over angst en afschuw, tot schuldgevoelens over hoe ze het zo ver had kunnen laten komen. Tijdens de daaropvolgende dagen probeerde ze bijna continu manieren te bedenken om het opdrachtje gedaan te krijgen, maar dat was geen gemakkelijke taak. Tegen zaterdagavond had ze een plan bedacht waarvan ze hoopte dat het misschien zou lukken.

Fred begreep maar niet wat met zijn vrouw aan de hand was. Die hele zaterdag gebruikte ze telkens als de kinderen even uit de buurt waren elke gelegenheid om hem te plagen en dubbelzinnige opmerkingen te maken. Het werd al snel duidelijk dat ze van plan was er een geil avondje van te maken. Ze bleef hem maar aanraken, en kussen, en vertellen hoeveel ze van hem hield, en ze greep ook af en toe naar zijn kruis met de opmerking dat ze ‘dat’ wilde. Heel erg zelfs. Net voordat de kinderen naar bed moesten liet ze hem weten dat ze hem opnieuw wilde vastbinden, en dat ze hem op die manier wilde ‘gebruiken’.

Fred vond het allemaal geweldig, en hij ging er helemaal in mee. Hij dronk ook heel gewillig de biertjes op die ze hem bracht, zodat hij al snel een beetje dronken werd. Tegen 11 uur die avond kondigde ze aan dat ze naar boven ging, maar dat Fred pas naar boven mocht komen wanneer ze hem zou roepen.

Toen ze hem uiteindelijk riep en hij naar boven ging, zag hij dat hun slaapkamer romantisch verlicht werd door een aantal kaarsen. Zelf lag ze op het bed tegen enkele kussens aangeleund. Ze had een zwart topje met knoopjes aan, met een bijpassend zwart slipje. Ze had ook net gedoucht, en ze had wat make-up op haar gezicht gedaan. In haar hand had ze het touw van de vorige keer waar ze nu een beetje afwezig mee aan het spelen was. Ze keek hem glimlachend aan en nipte van het glas wijn dat ze in haar andere hand hield. “Bevalt het je, lieverd?”

Fred staarde haar verrast en met open mond aan, en hij wilde iets zeggen, maar ze legde hem meteen het zwijgen op. “Nee. Blijf staan waar je staat. En kleed je uit. Ik wil vanavond degene zijn die bepaalt wat gebeurt, en ik wil dat alles op mijn manier gebeurt.”

Fred’s ogen werden nog groter, en terwijl zijn wangen rood aanliepen verscheen een glimlach op zijn gezicht. het was duidelijk dat haar dominante houding hem opwond. Heel even vroeg hij zich af of het misschien door de alcohol kwam, maar eigenlijk kon hem dat niets schelen. Als zijn vrouw een geil spelletje wilde spelen, dan wilde hij daar maar al te graag aan mee doen. Hij bleef staan waar hij stond, en begon zich uit te kleden. Toen hij alleen nog zijn onderbroek aan had stopte hij even, waarop ze naar hem keek met een blik die duidelijk was over het feit dat ze echt ‘alles’ bedoelde, en even later was hij helemaal naakt.

Ze ging op de rand van het bed zitten, en fluisterde dat hij naar haar toe moest komen. Hij ging voor haar staan, waarna ze zijn hoofd naar zich toe trok. Ze kuste hem, heel zacht en liefdevol. “Vind je het goed als we vanavond alles doen zoals ik het wil?”

“Ja” fluisterde hij enthousiast.

Anna nipte opnieuw van haar wijn, en ze beveelde hem om neer te knielen. Ze wilde dat Fred haar befte. Fred was een beetje geschokt toen hij zag dat het slipje dat ze droeg een spleet had, waardoor haar kutje goed zichtbaar was. Ze lachte om zijn reactie, en gebruikte vervolgens haar benen om hem naar zich toe te trekken. Fred was altijd al een grote fan van beffen geweest. Hij was niet zeker of het vooral de gedachte was aan waar hij mee bezig was, of de geur, of de smaak, of wat dan ook, maar Anna was zich altijd bewust geweest van zijn ‘voorkeur’. Ze zat op de rand van het bed, met gespreide benen en nipte af en toe van haar wijn, terwijl Fred haar uitgebreid en langdurig verwende. Het duurde niet lang of zijn pik stond keihard van opwinding.

Na een poosje liet ze hem stoppen. “Mmmmm, lieverd, wat doe je dat goed.” Ze kroop van het bed af en ging staan. “Tijd om te beginnen. Je weet wat ik van je wil. Of toch tenminste een deel van wat ik van je wil. Je mag nu op het bed gaan liggen. En je weet wel hoe.”

De manier waarop ze dat zei maakte hem gek van opwinding. Hij had haar altijd al seksueel heel aantrekkelijk gevonden, maar ze had zich tot recent altijd redelijk onderdanig gedragen. Zoals bevolen kroop hij op het bed, en nadat ze het glas wijn had neergezet begon ze hem vast te binden. Elk van zijn polsen en enkels maakte ze vast aan een hoek van het bed, en met enkele kussen onder zijn hoofd probeerde ze het zo aangenaam mogelijk voor hem te maken. Zijn hoofd was helemaal op hol geslagen, zowel van de alcohol, als van het beffen en de geur van haar kutje, als van de opwinding die door zijn hele lijf raasde.

Ze controleerde nog even of hij goed vastgebonden was, zodat hij niet zou kunnen ontsnappen. Vervolgens pakte ze haar glas wijn weer op en ging ze bovenop hem zitten. Haar kruis was nat, en ze ging ermee bovenop zijn harde pik zitten. Hij gleed niet in haar, maar hij voelde de warme, natte zachtheid van haar kutlippen om zijn lul. Ze bleef zo even zitten en bewonderde haar eigen werk, terwijl ze van haar wijntje bleef nippen. “Je vindt dit wel lekker, he, lieverd?” Haar stem klonk heel zelfverzekerd.

“Ja, ik vind dit geweldig.” Het had geen zin om te ontkennen hoe erg dit alles hem opwond.

“Ik vind dit ook wel leuk” zei ze op neutrale toon. Ze leunde voorover en kuste hem met lippen die nog nat waren van de wijn. Ze nam nog een sipje, en boog zich opnieuw voorover om het slokje dat ze net genomen had vanuit haar mond in de zijne te laten lopen.

Fred kon het bijna niet geloven. Wat was er met haar gebeurd? Jeetje, ze was zo sexy dat hij er bijna gek van werd. Ze grinnikte toen ze zag hoe de dingen die ze deed hem zo geil maakten. Ze zette het glas weer neer, leunde over hem heen, en begon langzaam haar warme natte kutje over zijn harde, machteloze pik heen en weer te laten glijden.

“Mmm, ik heb zo’n zin om stout te zijn. Zo heel erg stout.” Ze zei dit met fluisterende stem, en Fred zag de geilheid in haar ogen. “Dat vind je toch niet erg, hoop ik?” Fred was sprakeloos, en kon alleen maar zijn hoofd schudden. Ze opende de voorkant van haar topje en liet haar zware borsten vrij hangen. Lang kon Fred echter niet van het zicht genieten, want meteen haalde ze een echte blinddoek tevoorschijn, eentje die hij nog nooit eerder gezien had, en ze bond die om zijn hoofd. Daardoor kon hij ook niet zien dat ze de recorder recht boven zijn hoofd aan het hoofdeinde van het bed hing. Ze drukte op het knopje, waardoor alles wat vervolgens gebeurde door het apparaatje werd opgenomen.

Ze leunde over hem heen, zodat haar harde tepels over zijn naakte borstkas gleden. Haar adem voelde warm aan in zijn gezicht toen ze begon te spreken. “Ik wil stout zijn. Ik heb zin om mijn fantasietjes met je te delen. Het zijn alleen maar fantasietjes. Maar ik wil dat je je ervoor openstelt, en dat je je laat gaan, zodat niets te ver gaat. Je hebt toch ook fantasietjes, of niet?”

Fred was opgewonden zoals hij nog nooit eerder was geweest. Hij wist niet wat zeggen. “Ik… ik weet het niet.” Anna plantte haar lippen weer op de zijne, en ze knabbelde zachtjes op zijn onderlip.

“Ik ben ervan overtuigd dat jij die ook hebt. Maar dat geeft niet. Ik heb genoeg fantasietjes voor ons beiden, en ik wil ze zo graag met je delen. Fantasietjes zijn niet slecht, Fred. Het zijn alleen maar gedachten.” Terwijl ze hem dit toefluisterde kuste ze zijn nek, en knabbelde ze op zijn oor, en bleef ze ondertussen met haar kutje heen en weer over zijn keiharde pik glijden. “Wil je weten waar ik vaak over fantaseer? Hmmm?”

Natuurlijk wilde hij dat weten. Of dat dacht hij toch. “Ja” zei hij fluisterend.

Hij voelde haar adem in zijn oor, en haar stem klonk zwoel. “Ik heb gedachten die zo stout zijn. Zo slecht. En ik fantaseer over dingen die zo bizar zijn.” Hij wist dat ze zijn pik tussen haar schaamlippen voelde bonzen. De manier waarop ze sprak begon hem zorgen te baren, maar tegelijkertijd werd hij er zo enorm opgewonden van. “Ja, ik voel dat je dat wil weten.” Ze grinnikte even, en begon zich wat moediger te voelen. Door de manier waarop Fred reageerde wist ze dat zij nu echt de controle had, en plots wist ze dat het haar misschien wel zou lukken om het opdrachtje uit te voeren zonder dat het haar huwelijk schaden.

Ze leunde wat meer voorover op haar knieen, bracht haar kruis omhoog, bracht een van haar handen tussen haar benen, greep zijn pik vast, en streelde hem enkele seconden lang. Vervolgens plaatste ze zijn eikel tegen haar kutje, en keek ze hem aan. De warmte en de natheid van haar kutje deden Fred bijna smeken van geilheid. Met haar tong likte ze over zijn lippen, en zei toen “Ik wil je pik in me. Wil jij dat ook?”

Zijn antwoord kwam snel, en de manier waarop hij ‘jaaaaaa’ riep klonk bijna zielig.

“Wat als dit niet jouw pik was? Wat als het de pik van iemand anders was, hmmm?” Het moment van de waarheid was aangebroken. “Kun je je inbeelden dat ik de pik van een andere man streel? De pik van een vreemde? Dat ik hem vasthoud, net zoals ik die van jou nu vasthoud? Dat ik hem langzaam in me laat glijden? Dat ik een vreemde pik in me krijg?” Terwijl ze dit zei liet ze zichzelf over zijn pik zakken. Fred was opgelucht dat hij eindelijk in haar zat maar was tegelijkertijd ook geschokt door wat ze had gezegd. Hij kreunde luid en zei alleen maar “oh god!”

“Stoort die gedachte je, lieverd?” Ze reed tegen hem op, en probeerde zijn pik zo diep mogelijk in haar kutje te krijgen terwijl ze verder ging met praten. “De pik van een andere man in mijn kutje, terwijl ik hem op deze manier berijd. Zijn pik die zo diep in me zit. Helemaal in me. Kun je het je voorstellen, lieverd? Kun je het voor je zien? Kun je zien hoe hij geniet van mijn kutje, en van hoe ik hem berijd?”

Fred begreep niet wat er met zijn vrouw gaande was, maar hij begreep ook zichzelf niet meer. Normaal gezien zou hij van zichzelf verwachten dat hij woedend zou worden. Maar de manier waarop ze tegen hem praatte was zo opzwepend, en zo geil, en de manier waarop ze hem neukte was zo heerlijk. Hij kon niet meer helder nadenken, en het enige wat hij nog wilde was zijn zaad in haar kutje spuiten. Zijn mond hing open, hij hijgde luid, en zonder het te beseffen worstelde hij met de touwen. Hij wilde zo graag zijn armen om haar heen slaan, maar ze had hem stevig vastgebonden.

“Je wordt er geil van, of niet? Ik merk het aan je. Hij is me aan het neuken, Fred. Een andere man is me hard aan het neuken. Aan het gebruiken. Nu draaien we om en ligt hij bovenop me, met zijn pik diep in me, hard op me in beukend. Mijn vingers gaan over zijn rug, mijn hoofd ligt wat achterover, ik heb mijn mond open… hij is me aan het verkrachten, aan het neuken, aan het gebruiken als een hoer.” Terwijl ze dit zei zette ze haar nagels in zijn vel om haar woorden kracht bij wilde zetten.

Anna had niet verwacht dat ze er zelf zo opgewonden van zou worden, maar ze was geiler dan ooit. De geile woorden bleven uit haar mond komen, terwijl ze helemaal in haar eigen fantasie opging. Ze merkte dat het veel meer werd dan alleen maar een fantasietje. Ze wilde dit. Ze wilde het echt. En ze wilde ook dat Fred het hoorde.

Ze bleef maar doorgaan, met luide stem, en ze vertelde haar man dingen dingen die hem woedend zouden moeten maken, beschreef fantasieen alsof ze echt waren. Ze beschreef hoe ze gebruikt werd door meerdere mannen, en hoe Fred moest toekijken terwijl ze langs achter genomen werd, terwijl ze een andere pik moest pijpen. Ze riep allerhande beelden bij hem op die hem herinnerden aan porno-foto’s die hij ooit had gezien. Beelden over gang bangs. Ze ging wild tekeer op zijn pik en liet zich helemaal gaan. Even later kreunde ze luid, terwijl ze haar meest intense orgasme ooit beleefde. Fred had haar nog nooit eerder op deze manier meegemaakt, en wat hij voelde en hoorde was zo geil dat ook hij even later luid kermend begon te spuiten. Ook zijn hoogtepunt was intenser dan hij ooit eerder had meegemaakt.

Nadat ze allebei zo intens waren klaargekomen bleef ze nog even zachtjes heen en weer bewegend bovenop hem zitten, terwijl hun gemengde sappen over zijn pik naar beneden dropen. Ze werden zich echter even later bewust van het feit dat iemand zachtjes op de deur klopte. Snel kroop Anna van Fred af, sloeg een deken om haar lichaam en liep naar de deur. Ze was net op tijd bij de deur om te voorkomen dat de deur helemaal open zou gaan. Bij de deur stonden namelijk hun kinderen, die wakker waren geworden van het gekreun van hun ouders, en die schrik hadden dat er misschien iets ergs gebeurd was.

Nadat Anna hen gerustgesteld had en teruggekeerd was naar haar slaapkamer verstopte ze eerst snel de recorder. Vervolgens leunde ze over haar man heen, en gaf ze hem een bijzonder passionele en liefdevolle kus. “Ik hou van je, Fred. Ik hoop dat je me echt gelooft. Zeg me alsjeblieft dat ik je niet boos heb gemaakt? Ik wilde alleen maar spelen…”

Fred hield enorm veel van zijn vrouw, zelfs meer dan Anna ooit zou kunnen vermoeden. Haar woorden hadden hem geschokt, maar hij kon niet ontkennen dat de verboden gedachten die ze met hem had gedeeld hem ook ongelooflijk hadden opgewonden. Hij vond het daarom belangrijk om haar gerust te stellen. “Ik hou ook van jou, Anna, met heel mijn hart. Ik ben niet boos. Je hebt me wel een beetje verrast, maar wat we net gedaan hebben heeft bij ons allebei blijkbaar behoorlijk wat losgemaakt. Ik hou van je, liefste. En het komt wel allemaal goed, okey?”

Ze kuste hem opnieuw, en hij dacht dat hij tranen op haar wangen voelde.

“Ga je me nu eindelijk losmaken, zodat ik je in mijn armen kan nemen?”

Ze lachte en maakte hem los. Daarna knuffelden ze nog een hele tijd, en later die nacht bedreven ze ook nog een keer met passie de liefde met elkaar.
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!