De Misstap

Hoofdstuk 1

Anna is altijd al een erg seksuele vrouw geweest, ook al besefte ze het zelf niet. Ze was 33 jaar, ze had lange bruine haren, en ze een gezicht dat eigenlijk maar heel gewoontjes was. Wat dat betreft was ze dus niet lelijk, en ook geen opvallende schoonheid. Ze was ook redelijk klein van gestalte, ongeveer 1m60 groot, maar door haar ronde vormen trok ze toch vaak de aandacht van heel wat mannen. Zelf vond ze dat haar heupen te breed en haar borsten veel te zwaar waren, en ze schaamde zich daar ook voor, maar haar man Fred en veel andere mannen vonden dat dat juist haar aantrekkelijkste punten waren. Anna was altijd al van nature uit een heel vriendelijke persoon geweest, en ondanks het feit dat ze redelijk verlegen was, vond ze het soms wel spannend om wat met andere mannen te flirten, maar heel ver ging ze daar nooit in, omdat ze haar huwelijksbeloften aan haar man toch wel ernstig nam.

Ze had haar man leren kennen doordat ze tegenover elkaar in dezelfde straat woonden, en omdat haar dochter van 6 vaak met de zonen van Fred speelde. Ze waren verliefd geworden op elkaar, en ze hadden sindsdien samen een heel goed leven. Ze wist dat Fred van haar hield, en Fred wist dat zij van hem hield. Een tijdje later waren ze al getrouwd en hadden ze samen een huis gekocht, en zelfs een jaar na hun trouwdag was hun leven nog steeds allesbehalve saai, en hielden ze nog heel erg van elkaar.

Ook in bed ging alles goed, maar toch ging alles uiteindelijk anders dan ze had verwacht en gehoopt. Het begon al toen ze op zekere dag werd voorgesteld aan haar nieuwe baas. Hij was flink wat ouder dan haar, maar hij zag er goed uit, en hij maakte al vanaf het begin duidelijk dat zijn interesse in haar verder ging dan wat in een normale werkgever-werknemer relatie gebruikelijk was. Ze vond dit erg vervelend en ongemakkelijk, ook al omdat ze zich op een vreemde manier ook wel tot hem aangetrokken voelde. Uit liefde voor haar man wees ze zijn voorstellen om samen te gaan eten echter keer op keer af.

Op zekere dag ging echter alles helemaal mis. Het begon ‘s morgens al. Fred en Anna kregen tijdens het ontbijt een hevige ruzie die eigenlijk over helemaal niets ging, maar die toch hevig opliep. Gefrustreerd en boos gingen ze allebei naar hun werk, en Anna dacht dat ze het die avond wel zouden bijleggen. Ze zouden dan namelijk samen naar een bedrijfsfeestje van haar werk gaan. Toen ze thuiskwam en zich aan het voorbereiden was voor het feestje kreeg ze echter een telefoontje van Fred die meldde dat hij door een onverwachte maar belangrijke gebeurtenis op zijn werk moest overwerken, en dat het waarschijnlijk laat zou worden. Teleurgesteld en opnieuw boos ging Anna dus maar alleen naar het feestje. Het was niet haar bedoeling om er erg lang te blijven, en na een uurtje begon ze al afscheid te nemen van haar collega’s. Maar toen zag ze Hem. Hij kwam naar haar toe, hij begon met haar te praten, ze liet zich door hem ompraten om met hem te dansen, en zonder het zelf echt te willen merkte ze dat ze helemaal voor hem viel.

Alles aan hem trok haar aan: zijn zelfvertrouwen, zijn uiterlijk, en ja, ook zijn hoge positie binnen het bedrijf gaf hem een imago van autoriteit dat haar heel erg aantrok. Bovendien was hij nogal dominant van aard, en dat maakte het erg moeilijk voor haar om ‘Neen’ tegen hem te zeggen. Toen hij haar na verloop van tijd met zich mee naar buiten trok, ging ze met hem mee. Ze nam naast hem in plaats in zijn dure, grote auto, ook al wist ze niet waar hij naartoe reed. Toen ze bij een hotel kwamen wist ze dat ze eigenlijk niet met hem mee naar binnen mocht gaan, maar toch ging ze met hem mee. Ze was zo nerveus, en zo bang dat ze betrapt zou worden, maar vreemd genoeg leek die angst haar alleen maar meer op te winden. Ze liet zich door hem verleiden, en de daaropvolgende twee uur hadden ze ononderbroken, geile seks met elkaar.

Toen het voorbij was en haar baas haar terug naar het feestje bracht, waar haar auto stond, voelde ze zich heel erg schuldig ten opzichte van Fred, omdat ze zo enorm veel van hem hield en omdat ze wist dat ze iets had gedaan wat vreselijk was. Ondanks het feit dat ze heerlijke seks had gehad met haar baas beloofde ze zichzelf dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren.
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!