De Bekentenis

Hoofdstuk 10

De tijd ging weer veel te snel voorbij, en voor ze het wist was het al donderdagavond. De afgelopen dagen had Anna dag en nacht met deze hele situatie in haar hoofd gezeten. In het begin was ze heel even blij geweest dat ze eindelijk verlost was van Meester Mark, dat ze eindelijk weer vrij was, en dat ze niet meer het risico liep om alles wat ze lief had voor altijd te verliezen. Maar al snel merkte ze dat ze dingen begon te missen. Ze had er veel moeite mee om het te aanvaarden, maar of ze het nu wilde of niet, ze miste de controle die hij over haar had gehad. En dat gevoel werd met elke dag die voorbij ging alleen maar sterker. Ze wist dat het enige ‘juiste’ wast ze kon doen was om Meester Mark en alles wat met hem te maken had zo snel mogelijk achter zich te laten, maar dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, en tegen donderdagavond wist ze dat ze dat gewoonweg niet kon. Ze wilde dit alles niet achter haar laten. Maar hoe kon Meester Mark verwachten dat ze zou doen wat hij van haar wilde? Hoe kon hij van haar verwachten dat ze haar ontrouw zomaar aan haar man zou opbiechten?

Ze hield zo zielsveel van hem, en ze wist dat hij ook heel veel van haar hield. Het laatste wat ze wilde was om dat alles op het spel te zetten en hem misschien wel te verliezen. Maar als ze dan terugdacht aan die nacht waarop ze haar fantasietje aan hem had verteld… Fred had dat fantasietje niet alleen aangehoord, hij was er ook opgewonden van geworden! Het was toen echter niet meer dan gewoon een fantasietje. Hoe zou ze het in godsnaam over haar hart kunnen halen om hem te vertellen dat het veel meer was dan alleen maar een fantasietje, en dat zijn vrouw zich had laten gebruiken door een andere man, en dat ze dat nu zelf ook wilde?

Ze wilde zichzelf echter niet voor de gek houden, want ze wilde het zelf wel degelijk. Ze hield van haar man, en de seks die ze samen hadden was altijd heel bevredigend geweest. Maar wat er de afgelopen weken gebeurd was… dat was allemaal zo nieuw voor haar geweest, en zo intens. Bij Meester Mark had ze zich herboren gevoeld, en jong… en ze verlangde naar de gevoelens van onderdanigheid die hij in haar had opgeroepen. Het verraste haar nog steeds dat haar man het blijkbaar ook opwindend vond om in een onderdanige positie gedwongen te worden. Zou haar daar misschien ook nog wat verder in willen gaan? Misschien zou hij het dan ook begrijpen?

Maar inmiddels was het al donderdagavond, de avond voor de deadline! En Anna wist nog steeds niet wat ze moest doen. Ze had geen plan. Ze had elk moment van de dag en de nacht nagedacht over wat ze zou kunnen doen, maar ze had geen idee hoe het nu verder moest. Het was al 11 uur in de avond, en ze lagen allebei in bed. Fred lag zachtjes te snurken, maar zij was nog wakker en lag voor zich uit te staren, op van de zenuwen, terwijl de adrenaline door haar lijf gierde. Nee, dacht ze bij zichzelf, ze moest iets doen! Ze kon niet zomaar blijven liggen en niets doen! Ze moest het op zijn minst proberen!

Fred wist niet wat hem overkwam toen hij wakker werd en de lippen van zijn vrouw rond zijn pik voelde. Hij was nog steeds erg onder de indruk van het vorige weekend. Hij begreep nog steeds niet goed waarom de fantasietjes die Anna hem verteld had, en die hem boos hadden moeten maken, hem zo hadden opgewonden, en ook hij had daar de afgelopen dagen de hele tijd over zitten piekeren. Op de een of andere manier had zijn vrouw kleine zaadjes in zijn hoofd geplant, en die waren ondertussen weelderig gaan groeien, als onkruid. Sinds het afgelopen weekend had hij de hele tijd met gedachten in zijn hoofd gezeten over zijn vrouw terwijl ze gebruikt werd door andere mannen, en hij werd er zelfs bijna gek van. Hij wist niet waarom hij die gedachten maar niet kon loslaten, en waarom die gedachten hem ook nog zo opgewonden. Ze hadden er na dat weekend niet meer met elkaar over gepraat. Op maandagavond hadden ze de liefde met elkaar bedreven, maar sindsdien waren ze allebei te zeer met hun eigen gedachten bezig geweest.

Maar nu hing ze over hem heen, met haar lippen rond zijn pik, en zat Fred nog voor hij goed en wel wakker was met een keiharde paal. Ze pijpte hem, heel liefdevol en hartstochtelijk, en een tijd lang leek het erop dat ze daarmee zou doorgaan totdat hij klaar zou komen. Op gegeven ogenblik stopte ze echter, en keek ze hem aan met dezelfde ondeugende blik van het afgelopen weekend. “Vind je dit lekker, schatje?” vroeg ze op plagende toon, en Fred wist meteen dat het weer een intense nacht zou worden.

“Ik vind dit geweldig. En dat weet je.” Fred’s stem klonk wat zieliger dan hij had gehoopt.

“Mmmm, ik wil dat je vanavond een lieve en gehoorzame jongen voor me bent.” Dit was geen vraag, maar toch knikte Fred met zijn hoofd omdat hij wilde dat ze verder zou gaan. Ze leunde even opzij en haalde het touw tevoorschijn waarmee Fred inmiddels al goed bekend was.

Hij liet zich gewillig vastbinden op het bed, met gespreide armen en benen, helemaal naakt en hulpeloos. Het voelde nog steeds een beetje vreemd aan, maar hij vond het heerlijk. Ze had een kussen onder zijn hoofd gestopt, waardoor hij haar naakte lichaam beter kon zien. Ze zat bovenop hem, en keek recht in zijn ogen. Het leek alsof ze na aan het denken was, en dat ze met iets zat. Ze bestudeerde hem, en ze liet haar natte kutje tegen zijn harde pik aan glijden. Na een lange pauze zei ze eindelijk iets.

“Je vond wat we het vorige weekend hebben gedaan blijkbaar wel erg lekker, of niet?” Fred knikte alleen maar, en genoot van de machteloze positie waarin hij lag. Ze leunde voorover totdat haar zware borsten op zijn borstkas lagen en haar gezicht op slechts enkele centimeters boven het zijne hing, en terwijl ze dat deed, deed ze iets wat Fred geweldig vond… terwijl ze voorover leunde, liet ze zonder haar handen te gebruiken zijn pik in haar warme, natte kutje glijden. Hij kreunde zachtjes, en genoot van de de manier waarop ze dat deed. Hij voelde haar adem in zijn gezicht, en ze dwong hem om recht in haar ogen te kijken. “Schatje, ik wil dat je me vertelt dat je het afgelopen weekend geweldig vond. Ik heb dat nodig. Ik heb dat echt nodig. En dan wil ik weten hoe je zou reageren als ik je zou vertellen dat de dingen die ik je verteld heb werkelijkheid zouden zijn.” Terwijl ze dit zei was ze beginnen met bewegen, en liet ze haar kutje op en neer over zijn pijnlijk stijve pik glijden.

Fred zei niets en knikte met zijn hoofd om haar aan te sporen om verder te gaan. Haar natte lippen kusten de zijn. “Zeg het, alsjeblieft.”

“Oh god, Anna. Ja. Ik weet niet waarom, maar ik vond het geweldig. Zelfs meer dan geweldig.” Hij stond verbaasd van zijn eigen woorden, maar ze kwamen bijna vanzelf uit zijn mond.

Ze bleef hem diep in zijn ogen kijken. Ze zweeg even, maar ze bleef langzaam op en neer gaan op zijn pik. Hij kon zijn ogen maar niet van haar af houden, en hij was zo geil op haar. Toen ze even later weer begon te spreken schrok hij even, ook al fluisterde ze alleen maar.

“Ik hoop dat je hier niet van schrikt, maar een deel van het fantasietje dat ik je verteld heb is echt, Fred.” Wat volgde was een doodse stilte, terwijl Anna verder ging met het berijden van zijn pik. Hij wist niet wat zeggen. Hij keek haar recht in haar ogen, kreeg een knoop in zijn maag, en hij voelde de tranen in zijn ogen ogen opwellen. Tegelijkertijd merkte jij dat haar woorden zijn pik nog harder hadden gemaakt.

“Hoe bedoel je?” Zijn vraag klonk zwak, niet boos.

Ze leunde naar hem toe en kuste hem lang en met passie, terwijl ze haar heupen sneller op en neer liet gaan. Toen ze de kus verbrak zag hij dat ze tranen in haar ogen had. En die tranen lieten hem allesbehalve onberoerd. Ondanks hetgeen ze hem net verteld had, voelde hij dat hij haar moest beschermen en troosten.

“Ik heb met iemand anders geneukt.”

Hij was sprakeloos. Hij keek haar ongelovig aan en vroeg zich af of dit misschien weer een nieuwe spelletje was. Maar de blik die ze in haar ogen had was bloedserieus, en meteen drong het tot hem door dat ze echt meende wat ze zei.

Ze bleef hem aankijken, terwijl ze met haar heupen draaiend op zijn pik bleef rijden die telkens weer diep in haar natte kutje gleed. “Ik moet je dit opbiechten, Fred, want ik kan het niet meer voor mezelf houden. Ik hou zo ongelooflijk veel van je, ik wil je nooit verliezen of iets doen dat ons uit elkaar drijft. Ik weet dat het fantasietje dat ik je hebt verteld je heel erg opwindt, en zelfs nu op dit moment maakt het je geil. Ik zie het in je ogen. Lieverd, ik weet dat wat ik je nu fertiel waarschijnlijk heel hard aankomt, maar stel je er alsjeblieft even voor open? Denk erover na, inclusief alle details, en weet dat ik van je hou, zo heel erg veel.”

Fred wist niet meer wat hij moest denken. Anna’s woorden hadden duidelijk gemaakt dat dit geen spelletje was. Hij voelde zijn opwinding wegglijden en plaats maken voor gevoelens van teleurstelling, angst en woede. Ze had hem bedrogen! Hoe had ze dat kunnen doen? En met wie had ze het gedaan?

Anna merkte het meteen toen zijn pik begon te verslappen, en ze had ook meteen spijt van wat ze gezegd had. Oh god, ze had zo’n schrik dat ze hem ging verliezen! Hij zag de paniek in haar ogen terwijl ze snel van hem af kroop en hem vol overgave begon te pijpen. Met haar handen en haar lippen bewerkte ze zijn pik en zijn ballen, en even later voelde hij hoe ze met een vinger tegen zijn kontgaatje begon te duwen. Dat had ze al eens eerder gedaan, en ze had toen gemerkt dat het hem op de een of andere manier heel erg had opgewonden, en dat effect had het dus ook nu weer op haar man. Vrijwel meteen werd zijn pik weer keihard, en kreunde hij van alles wat ze met hem aan het doen was.

Anna pijpte hem alsof haar leven ervan afhing, en liet zijn pik alleen uit haar mond glippen als ze iets tegen hem wilde zeggen, maar zelfs dan bleef ze ondertussen zijn met speeksel besmeurde pik met haar handen bewerken. “Herinner je je nog wat je voelde toen je je inbeeldde dat ik door een ander geneukt werd? Weet je nog hoe geil je was, en hoe hard je klaarkwam terwijl je je inbeeldde dat ik door meerdere mannen geneukt werd? Dat laatste is me nog nooit overkomen, dus daarover hoef je je niet ongerust te maken. Maar ik ben al door iemand anders geneukt.”

Ze stopte even om zijn reactie te peilen. Zijn pik was nog steeds keihard, en Fred was inmiddels zo botergeil dat al de rest er niet meer toe deed. Zijn vrouw hield nog van hem, en ze deed alles wat ze maar kon om hem daarvan te overtuigen. En de dingen die ze met hem aan het doen was waren zo vreselijk lekker dat hij niet wilde dat ze ermee stopte.

Hij keek haar verward aan en vroeg “Waarom? Waarom vertel je me dat nu?” Opnieuw klonk zijn stem niet sterk en boos, maar zwak en onzeker.

Anna moest hier even over nadenken. Ze nam zelfs zijn pik opnieuw tussen haar lippen en pijpte hem nog een tijdje, alsof ze even wat tijd nodig had om een antwoord te formuleren. Uiteindelijk liet ze zijn pik echter uit haar mond glippen, en ging ze er met haar kutje terug bovenop zitten. Terwijl ze zijn pik weer in haar liet glijden leunde ze voorover en gaf ze hem een diepe, natte, hongerige kus.

“Ik kon het niet meer voor mezelf houden. Ik moest je dit vertellen, lieverd. Ik wil niet dat we geheimen voor elkaar hebben. Ze bewoog weer langzaam op en neer over zijn pik, en keek haar man zonder iets te zeggen in zijn ogen, alsof ze op zijn reactie aan het wachten was.

“Ik wil ook niet dat we geheimen voor elkaar hebben. Anna, ik hou van je. Zeg me alsjeblieft wat er aan de hand is. Vertel me wat er gebeurd is.”

Ze leunde voorover, en het leek wel alsof ze zich plots weer wat zekerder en gesterkt voelde. Ze kreeg ook weer die ondeugende blik in haar ogen. Zijn woorden hadden bevestigd dat zij nu even weer het roer in handen had. “Fred, lieverd, ik zal je alles heel eerlijk vertellen. En ik zal je ook alle details vertellen die je maar wil horen. Maar kun je dat wel aan?”

Het enige wat Fred deed was haar een beetje hulpeloos aankijken. Zijn mond hing half open, en hij hijgde van verlangen en opwinding. Hij wist niet wat hij moest zeggen.

Ze ging verder alsof hij ja had gezegd. Ze begon met vertellen hoe ze gechanteerd werd. Ze vertelde hem over het feit dat ze gedwongen was geweest om Hem te ontmoeten, en over hoe hij haar op zoveel verschillende manieren had gebruikt. Over hoe ze hem had gepijpt, soms heel snel, gewoon omdat hij zijn zaad even kwijt wilde. Over hoe ze hem had geneukt wanneer hij haar dat had bevolen. Over hoe hij haar had geneukt, en over hoe hij haar daarbij ook soms als een hoer had behandeld. Ze beklemtoonde alles wat ze vertelde met een overvloed aan details waarmee ze in het hoofd van haar man een levendig beeld schetste van hoe hij haar had volgespoten met zijn zaad, en hoe ze het verschillende keren ook had doorgeslikt. Terwijl ze het over de pijpbeurten had stopte ze even met vertellen om hem een diepe, intense, natte kus te geven.

Tijdens dit alles bleef ze hem heel langzaam neuken, net snel genoeg om zijn pik hard te houden, maar niet snel genoeg om hem klaar te laten komen. Nadat ze hem gekust had maakte Fred een opmerking. “Je vond het lekker, of niet? En je wilde het ook zelf. Ik merk aan de manier waarop je me dit alles vertelt dat je het fijn vond om zo behandeld te worden.”

Heel even werden haar wangen vuurrood van schaamte, en zag hij hoe haar ogen nat werden. Hij dacht dat ze zou gaan huilen. “Ik weet niet waarom, lieverd. Ik wilde dit helemaal niet. En ik wilde het helemaal niet fijn vinden. Maar ik kon er niets aan doen. Hij doet iets met me wat geen enkele andere man ooit met me gedaan heeft. En ik ben ernaar beginnen verlangen. In het begin maar een beetje, maar na verloop van tijd steeds meer.” Ze praatte nu heel snel, en stortte haar hele hart bij hem uit. “Wees alsjeblieft niet boos op me? Ik hou zo zielsveel van je. Maar je hebt gelijk. Ik wilde het zelf. En ik wil het nog steeds. Ik wil de controle voelen. Ik werd er zo bloedgeil van. Net zoals jij er zo geil van wordt als ik de controle over jou neem. Je weet vast wel wat ik bedoel. Kijk maar naar jezelf. Je bent vastgebonden, en ik vertel je zo’n verschrikkelijke dingen… en toch voelt je pik zo stijf en hard aan in mijn kutje. Je hebt me niet een keer gevraagd om je los te maken. Je vindt het fijn om de controle kwijt te zijn. Ik wil dat ook. Ik wil me ook onderdanig voelen. En weten dat ik geen keuze heb. En weten dat ik moet gehoorzamen.”

Ze begon hem nu sneller te neuken. Fred was sprakeloos. Zijn gezicht brandde fel, zowel van lust als van schaamte. Hij was zo geil dat het hem niets meer kon schelen of wat zijn vrouw hem aan het vertellen was fantasie of werkelijkheid was. De beelden die ze in zijn hoofd had geschetst wonden hem mateloos op, en hij wilde zich er niet meer tegen verzetten.

Opnieuw leunde ze naar hem toe en kuste ze hem hard, waarna ze zachtjes op zijn onderlip knabbelde. “Geloof je dat wat ik je verteld heb echt is, Fred?”

Heel even keek hij haar verward aan. Was dit dan toch alleen maar een spelletje geweest? “Ik… ik… ik weet het niet.”

Haar ogen zaten weer vol ondeugd, en op haar rood aangelopen gezicht verscheen een net zo ondeugende glimlach. “Als je me niet gelooft dan kan ik je foto’s laten zien. Wat zou je daarvan vinden? Ik kan je de foto’s laten zien die hij genomen heeft terwijl hij me gebruikte. Ik kan je ook de video laten zien van wat hij allemaal met me gedaan heeft.” De toon van haar stem veranderde, en ze sprak alsof ze het tegen een klein kind had. “Dat zou je misschien zelfs geil vinden? Hmmm?”

Het horen van dit alles had hem tot op het randje van een orgasme gebracht. Hij hijgde luid en gejaagd, en het kon hem nu helemaal niets meer schelen wat de gevolgen waren van zijn woorden. “God, alsjeblieft. Alsjeblieft schatje, ik ben zo geil. Laat me alsjeblieft komen. Oh god, alsjeblieft.”

In plaats van te doen wat hij wilde liet ze echter plots zijn pik uit haar glijden, en kroop ze van me af. “Wacht even.” Vervolgens rende ze de kamer uit.

Verdomme! Fred werd bijna gek van opwinding en frustratie.

Hij hoorde de garagedeur open en dicht gaan. Waar was ze in godsnaam mee bezig????

Even later was ze echter al terug, en hij zag dat ze wat documenten in haar hand had, maar ze hield ze net buiten zijn zicht. Meteen kroop ze terug tussen zijn benen en nam ze zijn pik weer in haar mond. Fred’s paal was nog steeds keihard, en Anna’s lippen voelden heerlijk aan. En toen zei ze iets wat hem helemaal van de kaart blies. Terwijl ze naar hem op keek, met haar hunkerende ogen en haar lippen tegen zijn eikel gedrukt, herinnerde ze hem aan wat ze hem net verteld had. “Denk aan wat ik je net verteld heb… dat ik hem gepijpt heb. Tussen deze lippen heb ik zijn pik gehad, en met deze lippen heb ik hem gepijpt. Ik heb hem geproefd, Fred. En hij heeft zijn zaad in mijn mond gespoten.” Meteen nadat ze dit gezegd had nam ze zijn pik weer in haar mond en begon ze hem weer fanatiek te pijpen.

Het enige wat Fred kon doen was kreunen en af en toe “oh god” fluisteren. Toen ze weer stopte, net op het ogenblik dat hij op het punt stond klaar te komen, smeekte hij haar om alsjeblieft verder te gaan. “God, lieverd, alsjeblieft. Ik ga zo spuiten. Alsjeblieft, ik smeek je, laat me spuiten.”

Ze kroop weer over hem heen en liet zich langzaam over zijn pik zakken. “Fred, ik hou van je en ik zal voor je zorgen. Ik zal altijd voor je zorgen.” Haar hele lichaam ging op en neer terwijl ze hem bereed. Daarbij leunde zo voorover, zodat haar zware borsten over zijn borstkas wreven. “Maar eerst wil ik bewijzen dat wat ik verteld heb echt is gebeurd. Ik ga je alles laten zien. Hij wil dat ik dat doe, Fred. Hij heeft me de keuze gegeven. Ofwel moest ik alle bewijzen vernietigen en gewoon verder gaan met mijn leventje, ofwel moest ik je alles laten zien. Ik heb ervoor gekozen om je alles te laten zien. En weet je waarom, Fred?”

Jezus wat straalde ze plots veel zelfvertrouwen uit. En haar hele houding, haar woorden en haar handelingen wonden Fred alleen maar meer op. “Zeg het…” fluisterde hij smekend.

Ze bracht haar gezicht heel dicht bij het zijne, en de woorden vloeiden op heel erotische wijze van tussen haar lippen. “Omdat hij heeft gezegd dat hij me verder wil gebruiken, maar dat hij dat alleen maar zal doet als ik eerst alles opbiecht aan jou.”

“God.” Hij staarde haar ongelovig aan, terwijl haar woorden langzaam maar zeker tot hem doordrongen. Hij wist helemaal niet meer wat hij moest zeggen of doen, maar hij dacht dat zijn pik zou ontploffen als ze hem niet snel zou laten klaarkomen. Anna ging echter door met hem tergend langzaam te berijden, met haar gezicht slechts enkele centimeters van het zijne verwijderd, en met haar ogen diep in die van hem kijkend. “Alsjeblieft. Oh god, Anna, ik smeek je.” Het enige wat hij nog kon doen was smeken.

“Wil je klaarkomen, lieverd? Hmmmm?” Ze ging weer rechtop zitten, en duwde haar hele lijf hard naar beneden. Zo bleef ze stil zitten, met zijn pik diep in haar. Ze greep achter zich naar zijn ballen en hield ze zachtjes knedend vast. Daarmee plaagde ze hem niet alleen, maar ze liet hem er ook duidelijk door voelen dat zij de controle over hem had.

“Ja… alsjeblieft… alsjeblieft…” Zijn gesmeek klonk weer heel erg zielig en hulpeloos.

Plots hield ze een van de foto’s voor zijn gezicht, waarop ze naakt te zien was, met haar handen achter haar hoofd. Ze zag er verslagen en vernederd uit op de foto. Vervolgens liet ze hem ook de andere foto’s zien. Op de volgende foto leunde ze over een bed, met haar armen achter haar rug gebonden. Daarna volgende een foto die liet zien hoe het zaad van een andere man uit haar openstaande en gebruikte kutje vloeide. Terwijl ze hem dwong om naar de foto’s te kijken bleef ze hem neuken, eerst langzaam, maar na verloop van tijd steeds sneller en harder. Ze gaf er ook uitbundig commentaar bij, waarbij ze onder andere vroeg wat hij ervan vond, of hij het leuk vond om die foto’s te zien, of hij het geil vond om te zien hoe de vrouw waarmee hij getrouwd was gebruikt werd als een hoer. Fred’s hele gezicht brandde weer van schaamte en van geilheid, terwijl hij maar bleef kreunen en steunen.

“Ik wil dat je je laat gaan, schatje. Volledig…. Kijk naar deze foto’s en laat je gaan. Ik wil dat je klaarkomt terwijl je ziet hoe ik me heb laten gebruiken. Doe het, lieverd, alsjeblieft. Geef me je zaad, schatje. Spuit mijn gebruikte kutje er maar lekker mee vol.”

Fred hield het niet meer. Hij begreep niet waarom dit alles hem zo enorm opwond, maar hij kon het niet meer tegenhouden. Hij viel bijna flauw toen hij het luid kermend klaar kwam en in haar begon te spuiten. Hij kromde zijn rug en duwde zijn heupen omhoog in een poging zijn pik zo diep mogelijk in haar te duwen terwijl hij de ene scheut zaad na de andere in haar pompte. Anna bleef hem berijden en enkele seconden later eveneens luid kreunend en rillend over haar hele lijf klaar.

Toen ze allebei waren klaargekomen liet ze zich bovenop hem vallen. Terwijl Fred uitgeput lag na te hijgen voelde hij hoe de tranen van zijn vrouw zijn schouder nat maakten. Ze huilde snikkend, en fluisterde dat het haar zo enorm speet. Fred beet even op zijn lip, maar fluisterde na een poosje dat hij van haar hield, en dat hij altijd van haar zou blijven houden.
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!