De ontmoeting

Hoofdstuk 11

Na de heftige gebeurtenissen van die nacht duurde het een hele tijd voordat Fred en Anna eindelijk in slaap vielen. Ze waren allebei heel erg onder de indruk van wat er gebeurd was, maar geen van beiden nam het initiatief om erover te praten. En de volgende ochtend kwam het er ook niet van. Fred was helemaal ondersteboven van wat er gebeurd was, en werd de hele tijd tussen verschillende gevoelens heen en weer geslingerd. Het besef dat zijn vrouw vreemd was gegaan was als een slag in zijn gezicht geweest, en hij kon het eigenlijk maar amper geloven. Wat was er fout gegaan in hun huwelijk? Wat had hij fout gedaan? Hij had er een behoorlijke knoop van in zijn maag, en hij had zo’n schrik dat dit wel eens het begin van het einde zou kunnen zijn van hun huwelijk.

Hij voelde zich zo verraden, en vernederd, en bedrogen, maar aan de andere kant was ze de avond voordien zo liefdevol voor hem geweest. En ze had hem zo geil gemaakt. En ze had gezegd dat ze van hem hield en dat ze hem niet wilde verliezen. En de sex was zo geweldig geweest. Maar wat wilde ze nu eigenlijk? Hoe moest hij omgaan met het feit dat er nu plots een andere man in haar leven was? Vooral het laatste wat ze gezegd had bleef maar door zijn hoofd spoken. “Hij heeft gezegd dat Hij me verder wil gebruiken, maar dat Hij dat alleen maar wil doet als ik eerst alles opbiecht aan jou.” Daarmee had ze duidelijk aangegeven dat ze hem wilde blijven ontmoeten.

Fred voelde zich allesbehalve gemakkelijk bij wat er gebeurd was, maar de volgende ochtend kon hij niet ontkennen dat hij weer opgewonden werd van de gedachten aan wat die vreemde man met zijn vrouw gedaan had.

Hij moest zoals altijd vroeger naar zijn werk vertrekken dan Anna, waardoor hij meestal al weg was voordat zijn vrouw en de kinderen opstonden. Zoals altijd ging hij voor zijn vertrek even naar boven om zijn vrouw een afscheidskus te geven. Na hun kus keken ze elkaar zonder iets te zeggen aan, waarna Fred de kamer verliet. Maar nog voordat hij de deur had dichtgedaan draaide hij zich om en ging hij terug naar haar toe om te vragen of ze ‘Hem’ vandaag weer zou ontmoeten. Ze vroeg hem om even op de rand van het bed te komen zitten, en trok hem vervolgens naar zich toe om hem een lange, stevige knuffel te geven. Toen ze hem weer losliet zei ze dat ze dat niet wist. Ze wist wel dat Hij haar zou bellen om te vragen of ze had gedaan wat hij had gevraagd.

“Fred, lieverd, het is niet zo dat ik hem elke dag ontmoet. Ik weet dat Hij me zal bellen… en ik weet dat Hij met jou zal willen praten. Heb je daar een probleem mee?”

Hij keek haar twijfelend aan. Hij wist namelijk niet hoe hij hiermee om moest gaan, en hij wist zelf ook niet hoe het nu verder moest. “Ik weet het niet, schatje. Is dit werkelijk wat je wil?”

Ze nam zijn hand in die van haar. “Ik weet het zelf ook niet helemaal zeker. Maar laten we stapje voor stapje nemen en kijken hoe het verder gaat. Hoe dan ook, het laatste wat ik wil is je kwijtraken, lieverd, en ik zal nooit iets doen waar je zelf ook niet helemaal achter staat.”

Hij gaf haar snel een kus. Hij moest gaan, of hij zou te laat komen op zijn werk. “Is goed. Ik hou van je, Anna… met heel mijn hart. En ik wil jou ook nooit kwijt.”

Later die ochtend kreeg Anna het telefoontje waar ze zo nerveus op had zitten wachten. Het was zo’n grote opluchting om Zijn stem eindelijk weer te horen. Ze was blij dat ze Hem de waarheid kon vertellen, en dat ze ook aan Fred de waarheid had kunnen vertellen zonder hun huwelijk helemaal om zeep te helpen.

Zijn stem was zoals gewoonlijk heel zakelijk en zelfverzekerd, en Hij kwam meteen terzake. “Ja of nee, Anna. Weet hij nu alles?”

“Ja” zei ze zachtjes, bijna nederig. Het verraste haar om te merken hoe onderdanig ze zich voelde, alleen al van het horen van Zijn stem.

“Meen je dat?” Hij klonk alsof hij haar niet wilde geloven. “Ik veronderstel dat dat wil zeggen dat je verder wil gaan?”

Ze aarzelde en twijfelde, omdat ze zelf ook niet wist hoe het nu verder moest. Maar 1 ding wist ze zeker: “Ja… ik wil verder gaan…”

Hij grinnikte. “Nou nou. Je bent dus echt een kleine slet. Vertel me eens hoe het gegaan is.”

Ze begon met Hem een korte samenvatting te geven van wat er de afgelopen nacht gebeurd was, maar Hij onderbrak haar regelmatig met vragen die haar dwongen om meer details te vertellen. Toen ze daarmee klaar was viel er een stilte. Het was duidelijk dat Hij na aan het denken was over wat ze Hem allemaal verteld had.

“Anna, je weet dat ik een gesprek met hem wil hebben. Hoe stel je voor dat je we dat doen?”

Ze had hier nog niet over nagedacht, en ze wist dus niet wat zeggen. “Ik weet het niet… misschien kan ik eerst eens kijken hoe hoe hij zich vanavond voelt.. en dan kan U me misschien bellen?”

“Goed. Ik zal je vertellen wat ik wil dat je doet. Zorg dat de kinderen vanavond weg zijn van huis. Vertel Fred dat je vanavond alleen wil zijn met hem, en dat je met hem wil praten. Zorg ervoor dat je tegen 11 uur klaar bent, want op dat moment zal ik je bellen. Ik verwacht dat jij de telefoon opneemt, en daarna zien we wel hoe het verder gaat.”

Ze voelde zich nerveus en angstig… maar tegelijkertijd was ze blij dat Hij haar de kans gaf om een degelijk, diepgaand gesprek met haar man te voeren voordat Hij zou bellen. “Ja Meester, dat zal ik doen.” Ze aarzelde even, en voegde er vervolgens aan toe “Dank U wel.” Ze wist niet waarom, maar ze voelde gewoonweg de drang om dat te zeggen.

“Anna… dit alles gaat nu veel verder dan wat we tot nu toe gedaan hebben. Het feit dat hij nu alles weet opent veel mogelijkheden. Begin je er maar op voor te bereiden dat nu veel dingen gaan veranderen. Heel veel dingen. Ik bel je vanavond om 11 uur.”

Nadat hij had opgehangen bleef ze nog een hele tijd aan haar werktafel zitten. Er ging zoveel door haar heen. Uiteindelijk nam ze de telefoon weer op en belde ze naar haar man om hem te vertellen over het gesprek dat ze net had gehad.

Fred luisterde aandachtig naar wat ze vertelde. Toen hij niet meteen reageerde vroeg ze naar zijn mening.

Fred had zelf de hele ochtend met de gebeurtenissen van de afgelopen nacht in zijn hoofd gezeten, en hij zat met heel veel vragen die hij haar wilde stellen. En tot zijn eigen verbazing had hij die ochtend ook de hele tijd met een stijve pik rondgelopen. “Ik denk… ja, ik denk dat we vanavond moeten praten. Anna, dit is niet zomaar iets kleins en onbenulligs, en we moeten hier echt over praten voordat we verdere stappen zetten. En ja, ik vind dat we de kinderen vanavond maar bij hun grootouders moeten laten logeren.”

Ze bespraken nog even naar welke grootouders de kinderen gebracht zouden kunnen worden, en voordat ze de telefoon ophingen vertelden ze elkaar dat ze echt heel veel van elkaar hielden.

De namiddag ging voorbij zonder dat er verder nog iets speciaals gebeurde, en tegen de tijd dat Fred thuiskwam had Anna de kinderen al naar hun grootouders gebracht. Gebruikmakend van de afwezigheid van de kinderen, gingen ze samen uit eten in hun lievelingsrestaurant. Tijdens het etentje kwam het tot een gesprek dat behoorlijk diep ging en waarbij ze allebei heel eerlijk over hun ervaringen en gevoelens spraken. Anna vertelde haar man alles wat er de afgelopen weken gebeurd was, en het was voor Fred toch wel behoorlijk slikken om met de harde feiten geconfronteerd te worden.

Tijdens het gesprek herhaalde Anna heel regelmatig dat Fred echt haar enige ware liefde was, en dat ze er zoveel spijt van had dat ze hem zo lang bedrogen had. Tegen het einde van het etentje was Fred ervan overtuigd dat ze dat ook echt meende, en dat ze echt zielsveel van hem hield, en dat de reden waarom ze met Hem verder wilde gaan niet was omdat Fred op de een of andere manier gefaald had. Het was heel erg belangrijk voor Fred om dat te horen, en om te horen dat ze de rest van haar leven bij hem wilde blijven. Hij gaf ook toe dat hij wel kon begrijpen waarom deze hele situatie haar zo aantrok, en dat ze dit misschien als een ‘kans’ zouden moeten beschouwen in plaats van een bedreiging.

Gedurende het hele gesprek zat Fred weer met een keiharde pik die maar niet slap wilde worden. Aanvankelijk schaamde hij zich te erg om daar iets over te zeggen, maar tegen het einde van het etentje vertelde hij het haar toch, in de hoop dat ze zich daardoor iets minder schuldig zou gaan voelen.

Rond kwart voor 11 waren ze weer thuis. Ze had hem al verteld dat Hij om 11 uur zou bellen, en daar waren ze inmiddels behoorlijk nerveus voor geworden. Ze hadden al wat wijn gedronken tijdens het etentje, maar om de zenuwen te bedaren openden ze in afwachting van het telefoontje nog een flesje wijn waarvan ze beiden een glaasje dronken.

Precies om 11 uur ging te telefoon. Ze zaten naast elkaar op de bank in de woonkamer, en Fred bleef zitten terwijl Anna naar de telefoon liep en opnam.

Ze fluisterde zachtjes “hallo”, en Fred zag aan de blik die ze hem gaf dat Hij het was. Meteen ging er een flits van woede en jaloersheid door hem heen… maar meteen daarna voelde hij zijn pik weer stijf worden, en sloegen zijn gevoelens van woede en jaloezie om in gevoelens van zwakheid en hulpeloosheid.

Hij dronk zijn glas leeg terwijl hij naar haar keek. Het was duidelijk dat ze zich erg ongemakkelijk voelde om met Hem te praten terwijl haar man zo dichtbij was. Ze zag er ook heel erg onderdanig uit. Ze hield haar ogen naar beneden gericht en durfde niet op te kijken terwijl ze Zijn vragen snel en fluisterend beantwoordde. Op gegeven ogenblik werden haar wangen plots vuurrood, en keek ze met de telefoon tegen haar oor gedrukt naar Fred. Ze nam diep adem, en maakte vervolgens alle knoopjes van haar topje los. Ze deed het topje uit en legde het over de rugleuning van de dichtstbijzijnde zetel. Vervolgens bracht ze haar handen achter haar rug om de sluiting van haar beha los te maken.

Fred dronk zijn glas leeg terwijl hij keek hoe zijn vrouw daar zo stond, aan de andere kant van de kamer, met ontbloot bovenlijf, en haar rokje nog aan, terwijl ze stond te praten met een man die hij niet eens kende. Of nog niet kende. Hij veronderstelde dat ze in Zijn opdracht handelde toen ze met haar vrije hand over haar tepels begon te wrijven die al hard naar voor priemden. Aan haar gejaagde ademhaling en de manier waarop haar zware borsten op en neer gingen elke keer dat ze in- en uitademde zag hij dat ze heel erg opgewonden was, maar ook dat ze zich heel erg schaamde.

Plots liep ze naar hem toe met de draadloze telefoon. Ze knielde voor hem neer op de vloer en gaf hem het toestel. Haar stem was onderdaniger dan hij ooit eerder van haar gehoord had. “Hij wil met je praten.”

Fred nam de telefoon en hield hem enkele tellen lang gewoon in zijn handen terwijl hij de moed probeerde te verzamelen om hallo te zeggen. Toen hij uiteindelijk de hoorn naar zijn oor bracht en hallo zei, bracht zijn vrouw haar handen naar zijn broek. Snel en deskundig opende ze zijn broek, haalde ze zijn pik eruit, en begon ze hem meteen te pijpen. Hij schaamde zich voor het feit dat zijn pik al zo stijf als een paal was, maar hij wilde niet dat ze zou stoppen.

“Fred. Mijn naam is Mark. Ik heb begrepen dat je echtgenote je alles verteld heeft ever wat ze de laatste tijd gedaan heeft. Klopt dat?”

Zijn stem klonk zelfverzekerd en heel autoritair, precies zoals Anna al had verteld. Toch werd Fred er een beetje door verrast. Toen Hij begon te spreken voelde hij eerst de woede weer in zich opkomen, maar nog voor hij klaar was met spreken wist Fred al niet meer wat hij moest denken. Hij wist niet of het door de alcohol kwam, of door zijn eigen verbeelding, of door de manier waarop Anna hem zo lekker aan het pijpen was en er zo helemaal in op ging, maar het enige wat hij kon doen was heel zachtjes “ja” antwoorden.

“Prima. Ik neem dat je ook de betekenis ervan begrijpt.” Zonder op een antwoord te wachten ging hij verder. “En is je kleine vrouwtje bezig met wat ik haar opgedragen heb? Is ze je pik aan het pijpen terwijl ik met je aan het praten ben?”

Opnieuw voelde Fred zich alsof hij enkele trappen lager stond dan de man aan het andere einde van de lijn. “Ja.”

“Goed zo. Fred, ik weet dat dit niet gemakkelijk voor je is, maar ik heb de indruk dat ik je redelijk goed ken. Aan de toon van je stem te horen denk ik dat ik je zelfs beter ken dan je jezelf kent. Ik verwacht niet dat je me nu veel te vertellen hebt, dus leun maar lekker achterover in je zetel, geniet maar lekker van het geile pijptalent van je vrouw, en luister maar gewoon naar wat ik je te vertellen heb. Wil je dat voor me doen?”

Fred vond de toon van Zijn stem heel erg neerbuigend en betuttelend. Zijn gezicht was vuurrood en voelde heet aan, van opwinding maar meer nog van schaamte omdat de man aan de andere kant van de lijn er in slaagde om hem zo klein te laten voelen, en door de hint dat Hij bekend was met de pijpkunsten van zijn vrouw. “Ja, dat kan ik doen.”

“Geweldig. Daar hou ik van. Je weet inmiddels dat ik je vrouwtje inmiddels heel goed heb leren kennen, op een manier waarvan de meeste mannen echt door het lint zouden gaan. Ik wil dat je hier even over nadenkt, Fred. Denk even na over de positie waarin je je op dit moment bevindt. Je luistert op dit moment naar de Meester van je vrouw, terwijl ze je aan het pijpen is… omdat haar Meester haar dat bevolen heeft. Denk daar maar eens even heel goed over na…. en over wat dat met je doet… en over wat dat van jou maakt. Als ik niet beter zou weten dan zou ik zeggen dat je zelf ook een beetje onderdanig bent. Maar ik denk dat ik je goed genoeg ken om te weten dat je veel meer dan alleen maar een beetje onderdanig bent. Heeft je vrouwtje je verteld dat, elke keer dat ze je vastgebonden heeft, ze dat heeft gedaan omdat ik dat wilde? Heeft ze je verteld dat ze in mijn opdracht foto’s van je gemaakt heeft, en dat ze me die heeft laten zien?”

Fred’s ademhaling ging gejaagd, en hij merkte dat Zijn woorden hem raakten op een manier die hij niet helemaal begreep. Anna ging ondertussen ijverig verder met pijpen, en ze maakte hem daarmee gek van geilheid. Af en toe keek ze naar hem op, en zag hij in haar grote prachtige ogen dat ze dit echt wilde. “Ja, ze heeft het me verteld” zei Fred fluisterend.

“Ja, Ik weet dat ze dat gedaan heeft. En Ik begrijp dat het op dit moment misschien moeilijk voor je is om met je gevoelens daarover om te gaan. Veel mensen zouden dat niet kunnen, maar er zijn ook mannen die op bijna onverklaarbare wijze enorm opgewonden worden bij de gedachte dat hun mooie vrouwtje zich door een andere man laat gebruiken. Ik wil echter dat je enkele dingen heel goed begrijpt, Fred. Allereerst wil Ik dat je weet dat Ik Anna nooit met opzet pijn zou doen of schade zou toebrengen. Ten tweede wil Ik dat je weet dat het absoluut niet Mijn bedoeling is om jullie huwelijk kapot te maken, of om jullie uit elkaar te drijven. Anna houdt heel erg veel van je, en daar ben Ik me heel erg van bewust. De reden waarom ze dit alles wil heeft te maken met een sterke drang naar seksuele onderdanigheid, en dat is iets wat moeilijk te begrijpen of uit te leggen is. Maar ze wil dit samen met jou beleven. Ik heb haar heel duidelijk laten weten dat Ik hier alleen maar mee wil verdergaan als het een verrijking betekent voor jullie huwelijk, en dus niet als het een bedreiging vormt. Je vrouwtje begint al een beetje te begrijpen hoe dit alles jullie huwelijk wel eens sterker zou kunnen maken, en Ik zou het fijn vinden als jij dat ook begrijpt. Ik wil dat je erin meegaat, Fred. Laat jezelf gewoon een tijdje meedrijven met de stroom. Als je dan op gegeven ogenblik op een punt komt dat je vindt dat alles te ver gaat, dan wil Ik dat je dat met haar bespreekt, en als je dan echt zeker bent dat het zo niet verder kan dan stop Ik meteen. Maar Ik hoop dat je het eerst wat tijd geeft… laat je gewoon een tijdje gaan, zoals je dat de afgelopen weken al met Anna hebt gedaan. Ik weet dat dit altijd al een fantasietje van je is geweest. Nu krijg je de kans om het over te laten gaan in iets dat echt is. Kijk maar eens hoe opgewonden je nu bent. Dit alles maakt je heel erg geil, of niet?”

Het was niet echt een vraag, maar Fred gaf toch antwoord. “Ja. Ik begrijp het niet, zoals je zelf al zei… maar… ja… ik vind het zo geil.” Zijn woorden kwamen half fluisterend, half kreunend uit zijn mond. Anna hield hem op het randje van een hoogtepunt. Hij had er geen idee van hoe ze het wist, maar ze wist precies wanneer ze wat heviger moest pijpen, en wanneer ze het wat rustiger aan moest doen. De combinatie van Zijn woorden en haar handelingen met zijn pik brachten Fred in een geile roes die veel sterker was dan zijn remmingen.

De stem van de man aan de andere kant van de lijn klonk nu nog sterker en zelfverzekerder, en Fred voelde dat Hij wist dat Hij nu de controle had.

“Fred, Ik heb je vrouwtje laten inzien dat ze echt wil dat Ik de controle over haar neem, en Ik zal hetzelfde met jou doen. Je voelt het zelf eigenlijk al, diep van binnen, of niet? Je fantaseert hier al over sinds de eerste keer dat ze je over haar fantasietjes vertelde, of niet?”

Hij stopte met spreken en wachtte op een antwoord. Fred twijfelde… maar hij kon niet meer helder nadenken. “Ja.”

“Iets wat Ik heel belangrijk vind, is dat alles altijd heel duidelijk gesteld wordt. Ik wil het daarom uit je eigen mond horen, zodat er geen kans op misverstanden bestaat. Vertel Me dus, nu meteen, dat je hierover hebt gefantaseerd.”

“God.” Fred zei dit bijna als een smeekbede. Zijn gezicht was vuurrood. Anna was bezig met zijn pik te strelen, terwijl ze haar lippen rond de rand van zijn eikel geklemd hield. Ze keek naar hem op en knikte zachtjes met haar hoofd alsof ze hem wilde aansporen verder te gaan, ook al kon ze het gesprek niet horen. Ze staarden elkaar recht in de ogen. “Ja… het is waar… ik heb hierover gefantaseerd… veel te vaak zelfs.”

De man aan de andere kant van de lijn lachte luid en zelfverzekerd. “Goed zo, jongen. Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk voor je is om dat toe te geven, in het bijzijn van je vrouw.”

“God ja.”

Zijn stem klonk nu een beetje sussend en geruststellend. “Maak je geen zorgen, Fred. het komt allemaal goed. En ze wist het eigenlijk al. Trek je niet te veel aan van je remmingen. Je weet dat dit goed voelt, en het is een onderdeel van wie je bent. Je hoeft je niet te schamen voor je gevoelens, want je kan er zelf niets aan doen. Ik weet dat Anna je nu lekker aan het pijpen is, maar ik wil dat je dadelijk iets voor me doet. Ik wil dat je de telefoon aan haar geeft, en dat je haar op jouw plaats laat zitten. Ik weet dat ze een rok aan heeft. Ik wil dat je die gewoon omhoog trekt, haar slipje naar beneden trekt, en dat je haar dan ook even laat genieten van jouw mond. Ik wil dat je haar lekker beft terwijl ik even met haar praat. Maar voordat je dat doet wil Ik dat je even naar haar kijkt. Ziet ze er niet prachtig uit, zoals ze voor je neergeknield zit, zonder topje, met haar lippen rond je pik? Ze sexy, en bijna zelfs een beetje sletterig, zoals ze dat doet… vind je net?”

Fred keek naar zijn vrouw, de vrouw waar hij zo zielsveel van hield. Ze was inderdaad zo mooi. En zo sexy. En ook zo sletterig. Maar hij vond het geweldig. Fred’s woorden kwamen vanuit het diepste van zijn hart. “Ja, ze is zo mooi… en zo sexy. God ik hou zo veel van haar.”

“Ja, Ik weet dat je van haar houdt, Fred. En dat is ook de reden waarom we hiermee verder kunnen gaan. Omdat jullie allebei zo veel van elkaar houden. Dat gaat je helpen om haar die dingen te geven waar ze diep vanbinnen zo erg naar verlangt, namelijk om onder de controle te komen van een man die niet haar echtgenoot is. En, Fred, jullie liefde voor elkaar zal haar ook helpen op het moment dat ze jou zal zien op een manier zoals ze je nog nooit eerder gezien heeft. Geef haar nu maar even de telefoon, en proef maar lekker van dat heerlijke poesje van haar.”
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!