De straf

Hoofdstuk 18

Toen de vreemde vrouw eindelijk van Fred weggetrokken werd, zag Fred hoe zijn eigen vrouw door hun Meester naar de trappen geleid werd. Een onbekende man dwong Fred om rechtop te gaan zitten, en hij legde uit dat 'zijn hoerige wijf' nu naar boven gebracht werd om zich op te frissen. Met een gemene grijns op zijn gezicht voegde de man er aan toe dat hijzelf Fred nu even onder handen zou gaan nemen, en dat het zijn specialiteit was om 'willetjes te breken'.

Hij nam Fred mee naar een andere hal, en opnieuw volgde een deel van de menigte hen geamuseerd. Op het einde van de hal gingen ze door een deur die naar een kelder leidde, en toen Fred erdoor werd geleid keek hij met grote ogen om zich heen.

Wat hij voor zich zag leek op een oude, middeleeuwse kerker. Veel tijd om rond te kijken kreeg hij echter niet, want hij werd meteen naar een schandblok gebracht en er in vastgezet. Het schandblok bestond uit een plank die bovenop een stevige paal was vastgemaakt, waardoor het toestel de vorm had van een grote "T". De bovenste plank stond met de smalle kant bovenop de paal en kwam even hoog als Fred's navel. Hij moest voorover leunen en zijn nek en polsen in de halve cirkels leggen die daarvoor uit de plank gezaagd waren. Vervolgens werd een andere gelijkaardige plank bovenop de eerste plank gezet en vastgemaakt, zodat Fred's hoofd en polsen klem zaten te zitten. Hij werd gedwongen zijn benen te spreiden, en de boeien die om zijn enkels zaten werden vastgemaakt aan ijzeren ogen in de vloer.

Door de uitputting die het gevolg was van het intense orgasme dat hij net had beleefd en van alles wat hij had meegemaakt en door de dominante houding van de man onderging Fred alles gewillig en passief, en het was pas toen hij besefte dat hij zich niet meer kon bewegen dat het tot hem doordrong dat hij helemaal niet in deze positie wilde zijn. Hij keek omhoog en om zich heen, en hij zag nu verschillende dingen die hem echt bang maakten. Aan de muur hingen zwepen, kettingen, boeien, en nog heel wat andere dingen die hij niet herkende. Er stonden ook een aantal tafels die duidelijk ontworpen waren om mensen op vast te binden. Er was zelfs een kachel waarin hout brandde, en die met zijn flikkerende licht voor een spookachtige sfeer zorgde.

De man die hem naar hier had gebracht ging voor hem staan en leunde wat voorover zodat hij in Fred's ogen kon kijken. "Fred, mijn naam is Meester Nick, en vanavond ga ik je het een en ander over pijn leren. Weet je, veel mensen beschouwen pijn als iets dat je moet vermijden, maar op dit moment heb jij die luxe jammer genoeg niet meer. Zo dadelijk zul je leren hoe het is om pijn te voelen, en om pijn te ondergaan totdat je op het punt komt dat je niet meer verder kan... en om dan toch nog een klein beetje verder te gaan. Geen keuzes meer, Fredje." Vervolgens bracht hij zijn gezicht wat dichter bij dat van Fred, alsof hij hem een geheimpje wilde vertellen. "Fredje, ik ben een van de vele mannen die vanavond van je lieve vrouwtje genoten hebben. Ook voor haar heb ik leuke dingen in gedachten. En er is niets wat jij daartegen kan doen, Fredje. Ik zal ervan genieten om haar pijn te doen, en om haar het lesje te leren dat ik nu eerst aan jou ga leren: dat jullie geen eigen keuze meer hebben, en dat de wil en de wensen van de leden van onze Club altijd veel belangrijker zullen zijn dan jullie eigen kleine, nietsbetekenende wensen."

Fred werd echt bang van zijn woorden. Meester Nick liep om hem heen en verdween uit het zicht. De scherpe pijn die even later door hem heen sneed was iets dat hij eigenlijk had kunnen verwachten, maar toch werd hij er compleet door verrast. En de pijn hield niet op. Meester Nick was hem namelijk met een zweep aan het slaan, en het leek in niets op de lichte zweepslagen waar Fred al ooit over gefantaseerd had. Dit was een echte aframmeling, een foltering die hem luidkeels deed schreeuwen van de intense pijn. En er leek geen einde aan te komen.

Fred had geen idee of hij dit zou overleven of niet, maar hij wist dat van alle trots die hij ooit in zich had gehad helemaal niets meer overgebleven was. Hij werd herleid tot een zielig, huilend, smekend mannetje. Na wat wel een eeuwigheid leek te duren waren zijn ogen gezwollen van hert huilen, en de tranen bleven maar komen. Het snot droop zelfs uit zijn neus, maar hij kon er niets tegen doen, en het kon hem ook niets meer schelen. Meester Nick geselde hem, gaf hem met de zweep, en gebruikte onbekende dingen om zijn huid op verschillende plaatsen pijn te doen en zelfs te verbranden. Zijn kont, zijn benen, zijn rug, niets werd gespaard. Aanvankelijk probeerde Fred zich sterk te houden, maar al snel begon hij te huilen, en even later begon hij te smeken. Langzaam maar zeker werd hij mentaal en fysiek tot niets herleid. Zijn smeekbeden en beloften kwamen uit het diepste van zijn hart. Hij smeekte om alles wat Meester Nick voorstelde. Hij smeekte om te mogen zien hoe zijn vrouw ook op deze manier afgerammeld zou worden. Hij smeekte om te mogen zien hoe ze elke morgen en elke avond gebruikt zou worden. Hij smeekte om te mogen zien hoe ze zwanger gemaakt zou worden. En gedrogeerd. En verkocht. Hij smeekte om samen met haar gebrandmerkt te worden, permanent, duidelijk zichtbaar, zodat iedereen het zou kunnen zien. Hij smeekte zelfs om aan een homoseksuele meester gegeven te worden, om als zijn persoonlijke slaaf gebruikt te worden. Er was niets te schunnig of te pervers, niets waar Fred niet mee wilde instemmen.

In het begin hoorde Fred nog het geroezemoes van de anderen die om hen heen stonden en toekeken. Hij hoorde hun gelach en hun opmerkingen. Maar na verloop van tijd lette hij er echter niet meer op, want het enige wat nog telde was zijn verlangen om Hem te behagen. Hij, die de controle had genomen over zijn hele bestaan. En hij meende dat ook echt... er was echt niets wat Fred voor Hem zou doen…. als Hij maar zou ophouden met hem pijn te doen.

Toen Hij eindelijk uit het schandblok werd bevrijd, deed Fred meteen het eerste wat van hem gevraagd werd, en hij deed het met volle overgave: hij pijpte Zijn pik. Hij pijpte Hem vol enthousiasme. Hij wilde Hem laten genieten. Hij wilde dat Hij zag hoe dankbaar Fred was. Hij zag niet eens dat de man met de videocamera bij hen stond en alles filmde, en dat ergens anders in het grote huis zijn vrouw gedwongen werd om naar een van de grote schermen te kijken en te zien hoe haar man herleid werd tot niets en wel zeker een kwartier lang Mester Nick's dikke pik pijpte alsof zijn leven ervan afhing. Toen Meester Nick klaarkwam aarzelde hij niet en slikte hij al het zaad door dat in zijn mond werd gespoten. Het vervulde hem zelfs met trots. Hij was trots dat hij erin slaagde om de man die nu de volledige controle over hem had te laten genieten.

Fred had nooit geweten of verwacht dat hij zo laag zou kunnen vallen, maar op dat moment bestond zijn hele wereld alleen nog maar uit Meester Nick's dikke pik en het zaad dat Meester Nick in zijn hongerige mond aan het spuiten was.

***

Anna was mee naar boven genomen om te douchen en zich op te frissen. Meester Mark was redelijk aardig geweest, want ze was helemaal overstuur geweest, en ze zat er na alles wat ze had moeten ondergaan en zien mentaal helemaal door. Hij nam zijn tijd met haar, en hielp haar met zich te wassen. Hij waste haar, droogde haar, en nam haar mee naar de slaapkamer om haar daar op het bed een tijd lang vast te houden. Zijn stem was wat zachter, en Zijn woorden waren vriendelijker, maar Hij bleef maar op haar in praten om haar in te prenten wat haar nieuwe rol was. Op dat gebied gaf Hij haar helemaal geen kans om zich een beetje te herstellen van het diepe mentale gat waarin ze in de loop van de avond terechtgekomen was.

Hij bleef de hele tijd herhalen dat ze nu allebei van Hem waren, en dat Zijn keuzes en beslissingen het enige was dat belangrijk voor hen was, zelfs als dat betekende dat ze moest toekijken terwijl de man waarvan ze hield een andere vrouw neukte. Hij herinnerde haar ook de hele tijd aan het feit dat ze nu een neukslet was, en dat iedereen die haar vanavond had gezien haar op die manier zou bekijken.

Ze was weer beginnen huilen terwijl Hij haar zo vasthield op het bed, maar daar trok Hij zich niet veel van aan. Hij deed haar opstaan van het bed, en nam haar vanuit de slaapkamer meteen mee naar beneden, ook al waren haar ogen nog dik van het huilen…. en ook al was ze helemaal naakt. Het enige wat ze 'aan' had waren de tepelklemmen met de hangertjes eraan die net als haar zware borsten heen en weer en op en neer wiebelden bij elke beweging die ze maakte.

Beneden aangekomen kreeg ze de taak om de gasten van drankjes te voorzien, net zoals Jamie, de vrouw die haar man amper een uur eerder bereden had, dat aan het doen was. Terwijl ze nederig en stilletjes door de hal liep en lege glazen door volle glazen verving, werd haar aandacht naar het grote scherm getrokken waarop ze zag welke vernederingen haar man moest ondergaan. Met een knoop in haar maag zag ze hoe gehavend haar man was, met rode striemen over zijn hele lichaam, en hoe hij werd gereduceerd tot een gulzige pikkenzuiger. Bij het zien van dit alles drong het tot haar door dat niets ooit nog hetzelfde zou zijn. Ze waren dingen geworden. Objecten. Eigendom. Hun leven zou nooit meer hetzelfde zijn.

***

Fred werd met de leiband naar boven geleid. Zijn handen waren op zijn rug geboeid, en zijn pik stond weer stijf kloppend overeind. Hij verkeerde in een staat van totale onderdanigheid, en hij werd alleen maar opgewondener toen hij zag hoe zijn vrouw naakt en nederig van het ene groepje mensen naar het andere liep, en drankjes opdiende, en hoe ze tegelijkertijd de hele tijd aangeraakt en betast werd door iedereen die daar zin in had.

Hij werd langs haar door naar Meester Mark geleid, die de leiband overnam van Meester Nick. Deze laatste vertelde hem met een glimlach van voldaanheid dat Fred nu echt getemd was. "Ik weet niet hoeveel je ervan gezien hebt op het scherm, maar hij is klaar. Je kan nu alles met hem doen wat je maar wil."

Meester Mark lachte. "Nou, we hebben nog net het einde gezien, toen kleine Fred zijn ware aard liet zien door je pik zo enthousiast te pijpen. Ik had al de controle over hem, maar dit maakt het definitief. En dat besef je zelf nu ook wel, denk ik, of niet Fred?"

Fred liet zijn hoofd hangen, en knikte gehoorzaam.

"Fred, ik denk dat het tijd wordt dat je ziet wat voor iemand die hoerige vrouw van je echt is. Anna, kom even hier schatje."

Anna kwam van de andere kant van de hal naar hen toe en ging onderdanig bij haar Meester staan. "Ja Meester" antwoordde ze zachtjes.

"Je hebt vanavond bijzonder goed je best gedaan om de mannen in dit huis van je te laten genieten. En daar ben Ik erg bij om, want het zijn allemaal goede vrienden van Me. We zijn allemaal lid van een clubje dat we gewoon 'de Club' noemen. Dankzij hen heb Ik geleerd dat Ik niet de enige ben met een duistere kant, en zij hebben Me ook geholpen om die kant te uiten en verder te ontwikkelen. En daarom wil Ik nu ook iets terug doen voor hen. Je hebt even kunnen rusten, maar nu wordt het tijd dat je beseft wat je nieuwe rol inhoudt. Vanaf nu is het zo dat telkens als jullie dit huis binnenkomen jullie van alle leden van de Club zijn, en dat alle leden vrij over jullie mogen beschikken. Jullie hebben hierin geen keuze. Dat begrijpen jullie wel, denk ik?"

Anna en Fred knikte aarzelend en fluisterden stilletjes "Ja Meester".

"Goed zo. Anna, ik heb een stapeltje kaartjes voor je gemaakt. Het zijn je privé visitekaartjes. Hij toonde hen enkele van de kaartjes en ze kregen meteen allebei een knoop in hun maag van wat ze zagen. Op elk 'visitekaartje' stond een foto: een close-up van Anna's gezicht terwijl ze met haar volle lippen een grote dikke pik aan het pijpen was. In het midden van haar kaartje stond haar naam, haar volledige voornaam, haar eigen achternaam, haar getrouwde achternaam, en eronder haar volledige adres en telefoonnummer.

Hij hield het kaartje een tijd lang stilzwijgend omhoog en liet wat er op stond goed tot hen doordringen.

"Je volgende taak is dat je elke man in dit huis aanspreekt, en dat je hem vraagt of hij vanavond kans heeft gehad om je te neuken. Als hij je al geneukt heeft, dan dank je hem daarvoor, en dan vraag je hem of je je dankbaarheid mag tonen door hem ter plaatse een lekkere pijpbeurt te geven. Hij mag dan zelf bepalen of hij op je aanbod ingaat of niet. Als hij je nog niet geneukt heeft, dan bied je jezelf aan hem aan. Als hij je wil neuken, dan neem je hem mee naar boven naar de slaapkamer waar we eerder waren, en daar geef je jezelf dan aan hem." Opnieuw stopte Hij even met praten om alles wat Hij had gezegd goed tot hen door te laten dringen. Het was al erg laat, en veel mensen waren al vertrokken, maar er waren nog minstens 20 mannen aanwezig. "Je geeft ook aan elke man die hier nog rondloopt een kaartje. Elke man die zo'n kaartje heeft krijgt van Mij het recht om je 1 maand lang te gebruiken wanneer hij dat maar wil. Wanneer je het kaartje overhandigt dan zeg je erbij dat het een eer voor je zou zijn om hem te dienen op eender welk moment dat hij daar zin in heeft, ongeacht op welk uur van de dag of de nacht. Je naam, het telefoonnummer van je mobieltje en je adres staan op het kaartje. Je vertelt hem ook dat hij zelf mag kiezen of hij je op voorhand eerst belt op je telefoon, of dat hij gewoon meteen naar je huis gaat." Hij keek Anna en Fred om de beurt diep in de ogen, en het voelde aan alsof Zijn ogen tot diep in hun ziel keken. "Jullie zullen dit doen. Allebei zullen jullie dit doen. Jullie zijn nu van Mij, en dat weten jullie zelf ook maar al te goed. Fred, je weet wat ik bedoel, of niet?" De ogen van Meester Mark keken hem dreigend aan.

Fred liet zijn hoofd weer zakken. Oh god, waar waren ze aan begonnen? Hij was zich heel erg bewust van de macht die Hij nu over hen had, hij wist dat ze geen keuze hadden. De gevoelens van onderdanigheid die hij voelde waren zo overweldigend. Hij wist dat hij niets anders kon doen dan instemmen. "Ja Meester, ik begrijp wat U bedoelt."

De ogen van Meester Mark gingen naar Anna, die letterlijk stond te trillen op haar benen. "Anna, je gaat doen wat Ik je opgedragen heb?" Het klonk als een vraag, maar ook zij wist dat ze geen keuze had. Haar wangen waren vuurrood, en ze voelde zich zo onzeker dat ze onbewust haar armen voor zich kruiste. "Ja Meester." Haar antwoord klonk zachtjes en vol van schaamte.

Hij leunde naar haar toe. "Als je een van onze leden pijpt dan wil Ik dat je dat met volledige overgave doet, en dat je alles doorslikt wat je in je mondje krijgt. Als je een man mee naar boven neemt, dan eis Ik dat je niet alleen maar passief blijft liggen en hem al het werk laat doen. Ik wil dat je actief meewerkt, en dat je moeite doet. En Anna? Telkens als je een van hen een kaartje geeft dan wil Ik dat je beseft dat je binnenkort elk van hen bij jou thuis zal ontvangen en entertainen. Als je afscheid neemt dan wil ik dat je elk van hen een passionele tongkus geeft… en dat je hen dankt… en dat je hen vertelt dat je er naar uitkijkt om hen de komende maand te mogen dienen. Zorg ervoor dat ze je geloven. Laat hen voelen dat je dit echt meent. En vergeet niet… dat Fred zal toekijken. Hij zal zien hoe jij je de hele tijd als een hoer aan alle mannen geeft. Hij zal toekijken terwijl je de ene pik na de andere pijpt. Hij zal ook toekijken als je mannen mee naar boven neemt om hen te neuken. En hij zal toekijken wanneer je de mannen bedankt en hen laat weten dat ze het recht hebben om je vanaf nu als hun privé-hoer in je eigen huis te gebruiken."

Fred zag hoe Anna's hele lijf trilde terwijl ze luisterde naar wat van haar verwacht werd, en even zag het ernaar uit dat ze misschien zelfs flauw zou vallen. Ze hield haar ogen naar beneden geslagen, en het was duidelijk dat ze zich weer intens schaamde. Fred zag ook hoe haar ogen vochtig werden terwijl de werkelijkheid van de situatie waarin ze nu verkeerden tot haar doordrong. Fred kon echter niets doen om het tegen te houden, om het te laten ophouden. Meester Mark had nu de volledige controle over hen, en Hij had hen volledig in Zijn macht. Hij had video-opnames die Fred kost wat kost uit de handen van andere mensen wilde houden, maar hij wist dat als het nodig was Meester Mark die opnames zou durven gebruiken. Fred begreep nu ook wat Hij had bedoeld, een tijdje geleden in het hotel, toen Hij had gezegd dat Hij wilde dat Fred Hem zou helpen met het aanmoedigen van zijn vrouw, en om ervoor te zorgen dat ze alles zou doen wat Hij wilde. Het besef dat hij haar niet meer kon redden viel Fred zwaar. En hij kon ook zichzelf niet meer uit deze situatie redden. Ze zou Zijn hoer moeten worden, en het enige wat Fred kon doen was eraan meewerken. Terwijl dit alles tot hem doordrong merkte hij dat zijn pik weer kloppend overeind stond. Oh god, hoe kon hij zo opgewonden zijn terwijl zijn vrouw en hijzelf zo vernederd werden? Hij schaamde zich meer dan ooit en wilde wegrennen, maar hij bleef gehoorzaam en stilzwijgend waar hij was. Anna keek naar haar man smekend aan met een blik die om hulp smeekte, maar Fred knikte met zijn hoofd alsof hij haar wilde zeggen "vooruit, doe het, doe wat je moet doen." Hij leunde naar haar toe om haar even een troostende knuffel te geven, maar Meester Mark trok hard aan de leiband om te voorkomen dat ze elkaar zouden aanraken.

Met een verslagen blik nam ze visitekaartjes van Meester Fred aan, en ze liep van hen weg. Ze aarzelde even, en bleef heel even naakt en besluiteloos in het midden van de hal staan… maar toen liep ze op een groepje mannen toe die in enkele zetels met elkaar zaten te praten en te drinken.

Toen ze zagen dat Anna in hun richting liep, viel hun gesprek stil en keken ze met geamuseerde blik naar haar. Ze knielde voor hen neer, en vroeg en zei wat Meester Mark haar had opgedragen te vragen en te zeggen.

Al snel werd duidelijk dar de avond of nacht nog lang niet voorbij was, want de uitvoering van de 'taak' die Meester Mark Anna gegeven had duurde best wel lang. Meester Mark hield Fred bij zich en zorgde ervoor dat hij aandachtig toekeek bij alles wat Anna deed. Hij moest toekijken hoe zijn vrouw de ene pik na de andere pijpte, en hoe de nog aanwezige mannen ondertussen grapjes maakten over 'het nieuwe koppeltje'. Net als Meester Mark leken ze erg van Anna's schaamte en vernedering te genieten, en sommige van hen leken er ook van te genieten om Fred te vernederen en de grond in te duwen, want terwijl ze met Anna bezig waren maakten een aantal van hen expliciet oogcontact met Fred. Anna moest heel wat pikken pijpen, en ze nam in totaal 6 mannen mee naar boven. Telkens als ze opstond nadat ze een man gepijpt had werd haar een drankje aangeboden, en het verraste Fred om te zien dat ze alle drankjes aanvaardde, want Anna dronk normaal maar zelden alcohol. Hij vermoedde dat ze dat deed om de smaak van sperma weg te spoelen. Ze werd er echter ook langzaam maar zeker dronken van. Fred moest ook aandachtig toekijken als ze aan elk van de mannen haar visitekaartje aanbood, en hoe elk van hen het kaartje met een grote grijns in ontvangst nam.

Het duurde een hele tijd voordat Anna eindelijk alle mannen 'afgewerkt' had. Fred wist niet meer precies hoeveel pikken ze gepijpt had… hij was de tel kwijt geraakt. Maar het waren er veel. En Anna zag er uitgeput uit. Een van de laatste mannen hield haar behoorlijk wat langer bezig dan de andere mannen. Het was een stille, wat oudere man, iets ouder dan 60 jaar volgens Fred's schatting. Het was Fred al opgevallen dat deze man op een heel vreemde manier naar zijn vrouw keek. Nadat ze hem gekust had hield hij haar met zijn arm om haar middel geslagen bij zich, en nam hij de tijd om wat met Anna te praten. Fred zag dat hij haar een aantal vragen stelde die ze moest beantwoorden, en uit haar houding leidde hij af dat het erg vernederende vragen moesten zijn. Het gesprek duurde best wel lang, maar toen de man haar eindelijk los liet had ze gelukkig nog maar 3 mannen te gaan. De eerste leek genoeg te hebben gehad, want hij speelde alleen maar even met haar naakte zware borsten. De volgende man die een visitekaartje van haar kreeg was Meester Nick, die er een punt van maakte om met een gemene glimlach naar Fred te kijken terwijl hij het kaartje in ontvangst nam. De laatste man die overbleef was tegelijkertijd de oudste man in de hal. Fred schatte dat hij achteraan in de 60 moest zijn, en hij leek op een oud, vies mannetje. Hij aanvaardde haar omhelzing en haar kus, en hij duwde haar vervolgens op haar knieën om zich door haar te laten pijpen. Anna slaagde er niet in om zijn pik helemaal stijf te krijgen, maar toch moest ze van hem lange tijd door blijven gaan, en het was duidelijk dat hij ervan genoot om gepijpt te worden door de jonge naakte vrouw die onderdanig geknield voor hem zat.

Uiteindelijk liep Meester Mark naar haar toe en liet hij haar opstaan. Er bestond inmiddels geen twijfel meer dat ze dronken was, zelfs zo erg dat hij vreesde dat ze elk moment bewusteloos zou kunnen vallen. Het feestje was voorbij, en Hij nam even de tijd om iedereen te bedanken voor het feestje en ook om aan te kondigen dat het volgende feestje binnen anderhalve maand zou plaatsvinden.

Hij nam Fred en Anna mee naar boven, naar een van de slaapkamers. Fred moest geknield in het midden van de kamer blijven zitten terwijl Hij voor zijn vrouw zorgde. Hij hielp haar in de douche en hij zorgde dat ze alles had wat ze nodig zou hebben om zich te wassen. Vervolgens kwam hij terug en ging op het bed zitten, waarna hij Fred een tijdje stilzwijgend bekeek.

"Vertel me eens, wat ben je aan het denken, Fred? Was vanavond zoals je je het had voorgesteld?"

Fred aarzelde. Het geluid van het lopende water van de douche leidde hem af en gaven hem een gevoel alsof hij thuis was met zijn vrouw. Thuis. Hij voelde een pijn diep vanbinnen, en hij wilde thuis zijn. Alleen, met zijn vrouw. Zodat ze als ze uit de douche zou komen samen met hem in bed zou kruipen. Maar de werkelijkheid was dat hij neergeknield zat, in dit vreemde grote huis, met zijn handen op zijn rug geboeid, met een halsband rond zijn hals waar een leiband aan vast zat, en die leiband werd vastgehouden door de man die hen nu volledig in Zijn macht had.

"Het is een vermoeiende nacht geweest."

Fred was verrast door de onderdanige toon van zijn eigen stem.

Meester Mark grinnikte even, en Fred vroeg zich af of Hij misschien ook dronken was. "Ja, het is ongetwijfeld een vermoeiende nacht geweest." Zijn stem werd plots harder, agressiever. "Ik kan me voorstellen dat het moeilijk moet zijn geweest om te zien hoe je lieve vrouwtje zich als een hoer door zoveel mannen liet gebruiken. En dat allemaal onder jouw ogen. En dat allemaal terwijl jij niets kon doen om het tegen te houden." Zijn stem werd weer wat vriendelijker. "Maar ik denk dat je er zelf veel meer van genoten hebt dan je durft toe te geven. Jeetje, Fred, zelfs nu staat je lulletje nog helemaal stijf van geilheid."

Hij had gelijk. Fred's opwinding bleef hem verraden, en hij begreep nog steeds niet waarom dit alles hem zo geil maakte.

"Ik maak me zorgen over de komende maand, Meester. Ik heb zo'n schrik dat het uit de hand loopt. We hebben kinderen."

Hij keek Fred weer een tijdje stilzwijgend aan. "Fred, de leden van onze Club zijn allemaal betrouwbare mensen, en niemand wil problemen maken voor jullie. We weten dat jullie kinderen hebben, en daar zullen we ook rekening mee houden. Maar jij hebt hierin ook een heel belangrijke taak. Als een van onze leden opdaagt om je vrouw te gebruiken, dan verwacht Ik dat je al een plannetje klaar hebt. Misschien moet je je kinderen en ook de rest van je familie maar vertellen dat je vrouw het de komende maand wat drukker krijgt met haar werk, en dat ze 's avonds regelmatig een vergadering zal moeten bijwonen. En dat die vergaderingen ook bij jullie thuis zullen plaatsvinden. Je zal manieren moeten vinden om je kinderen bezig te houden terwijl je vrouw zich laat neuken. Tijdens het weekend wil ik dat je klaar bent om op eender welk moment je kinderen ergens mee naartoe te nemen. Onze leden zijn discreet, maar geloof me… ze zullen uitvoerig gebruik maken van de gratis seks die je vrouw hen heeft aangeboden."

Zijn woorden kwam hard aan en maakten Fred een beetje duizelig van de wetenschap dat mannen naar hun huis zouden komen, en dat het de taak van zijn vrouw zou zijn om zich door hen te laten gebruiken… waarschijnlijk ook nog in hun huwelijksbed.

Meester Mark wist dat Fred het moeilijk had, want zijn gezicht was helemaal rood en hij kon maar moeilijk stil blijven zitten. Hij nam echter een strengere houding aan, Hij ging rechtop zitten, Hij leunde naar Fred toe en eiste zijn volledige aandacht. "Fred." Plots haalde Hij uit en sloeg Fred keihard in het gezicht. Fred schrok. "Jij en je kleine vrouwtje zijn hier uit vrije wil aan begonnen. Jullie hebben Mij gevraagd om de controle over jullie te nemen, en Ik heb die kans natuurlijk met beide handen aangegrepen. Het gebeurt niet vaak dat je als Dominant het aanbod krijgt om de controle te nemen over een stel onderdanige sletjes zoals jullie. Wat hadden jullie eigenlijk verwacht? Dat dit een plezierreisje zou worden waarin alles alleen maar om jullie eigen seksuele fantasietjes draait? Toen jullie ervoor kozen om Mij de controle te geven, toen jullie ervoor kozen om je aan Mij te onderwerpen, toen hebben jullie ervoor gekozen om Mij tot het middelpunt van jullie ellendige bestaan te maken. Dit gaat niet om jullie. Dit gaat om wat jullie Meester wil. Jullie twee zijn nu van Mij, en, onafhankelijk van of je het leuk vindt of niet, jullie zullen alles doen wat Ik zeg." Zijn stem werd weer wat zachter. "Jullie hebben hier geen keuze meer in, Fredje. Hoe sneller jullie dat aanvaarden, en hoe meer jullie proberen om voldoening te vinden in het gehoorzamen van mijn bevelen, hoe gemakkelijker het voor jullie zal zijn."

Ondanks de schaamte die Fred voelde, merkte hij dat deze preek van Meester Mark zijn pik nog harder deed kloppen.

"Heb je me begrepen, Fredje? Kijk me aan, en geef antwoord."

Fred keek op in zijn streng kijkende ogen. "Ja Meneer." Hij voelde zich helemaal verslagen, net zoals hij zich ook al eerder had gevoeld nadat Meester Nick zijn wil gebroken had met de zweep. "Ik heb U begrepen, Meester."

Het water van de douche hield op met lopen, hetgeen betekende dat Anna bijna klaar was. Tegelijkertijd werd op de slaapkamerdeur geklopt. Meester Mark stond op en opende de deur. Het was Meester Nick. Toen Fred hem zag krom zijn maag helemaal samen.

"Fredje, vannacht slaap ik bij je vrouw, en ze zal de hele nacht bij me blijven. Jij zal de nacht met Meester Nick doorbrengen." Hij stopte even met praten om Fred de tijd te geven om het tot zich door te laten dringen. Fred trilde over zijn hele lijf, want hij was echt bang voor Meester Nick, en hij wilde niet nog een keer door hem gefolterd worden. "Je zal gehoorzaam zijn en alles doen wat hij van je verlangt. Begrepen?"

Oh god. Fred had net de hele avond moeten toezien hoe zijn vrouw tientallen mannen had moeten bevredigen. Zelf was hij maar 1 keertje mogen klaarkomen, en hij was weer zo opgewonden dat hij dacht dat hij gek zou worden van frustratie. En nu werd hij gewoon weggegeven aan een andere man, een man die meer interesse in Fred dan in zijn vrouw leek te hebben. "Ja Meester. Ik heb U begrepen."

Met een brede grijns nam Meester Nick de leiband vast en leidde Fred de kamer uit, naar een andere slaapkamer.....
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!