Het ultimatum

Hoofdstuk 9

De daaropvolgende maandag voelde Anna zich beter en opgewekter dan ooit. Ze was echter niet zeker of het kwam doordat ze erin geslaagd was de opdracht uit te voeren, of dat het te maken had met het feit dat haar man zo positief op haar fantasietje gereageerd had.

Al vroeg in de ochtend werd ze opgebeld door de man die haar nu zo volledig onder zijn controle had, en ze kreeg het bevel om tijdens de middagpauze naar het hotel te gaan en hem daar bij de ingang te ontmoeten. Het vooruitzicht van de ontmoeting maakte haar net zoals de vorige keren erg bang, maar tegelijkertijd merkte dat de gedachte dat ze haar Meester weer zou ontmoeten haar ook opwond.

Toen ze ter plaatse kwam stond hij haar bij de ingang van het hotel al op te wachten. Zonder iets te zeggen nam hij haar bij de pols en trok haar achter zich aan naar de liften. De manier waarop hij haar pols vasthield in plaats van haar hand benadrukte dat hij degene was die de controle had, en die bepaalde wat er gebeurde. Tegen het moment dat ze bij de hotelkamer kwamen voelde ze zich weer helemaal onderdanig. Ze wist wat haar plaats was.

Bij de deur van de kamer bleef hij even staan. “Geef me de recorder.” Ze haalde het apparaatje uit haar handtas, en ze overhandigde het stilzwijgend aan hem. Hij nam het aan, en uit zijn zak haalde hij een blinddoek die hij meteen om haar hoofd bond. Ze voelde vlinders in haar maag, en was bang dat iemand hen op deze manier in de gang van het hotel zou kunnen zien. Ze vroeg zich ook af waarom haar al buiten de hotelkamer een blinddoek om deed, in plaats van te wachten tot ze in de kamer waren.

Hij nam haar opnieuw bij haar pols en leidde haar naar binnen. Ze liep langzaam en voorzichtig, bang om te struikelen en te vallen, maar liet zich gewillig meetrekken totdat ze dacht dat ze aan het voeteinde van het bed stond.

Zijn stem was laag, en zijn mond was dicht bij haar oor. “Ik wil dat je je uitkleedt, en dan hier blijft staan. Je weet wel in welke houding. Handen in je nek, benen wijd gespreid. Ik ga zitten en naar de opname luisteren. Ik hoop voor jou dat ik blij zal zijn met wat ik hoor. Anders weet je wat de gevolgen zijn.”

Ze trok haar kleren uit. Ze zag geen hand voor haar ogen, maar ze was zich erg bewust van haar naaktheid, en van haar hulpeloosheid. Ze had de indruk dat Meester Mark helemaal aan de andere kant van de kamer zat, want het geluid van de opname leek zo ver weg. Ze herkende hier en daar wel iets, en ze voelde zichzelf weer nat worden, vooral toen ze hoorde hoe Fred en zijzelf samen waren klaargekomen. Ze was nerveus, en door haar gejaagde ademhaling gingen haar borsten snel op en neer.

De opname was voorbij, en ze voelde dat hij naast haar kwam staan. “Je hebt heel goed gepresteerd, Anna. Ik ben erg onder de indruk. Maar nu wil ik dat je me wat meer details vertelt. Vertel me over het gesprek dat jullie achteraf hebben gehad, want het zou me verbazen als jullie hier achteraf niet verder over gesproken hebben.”

Terwijl ze hem vertelde over het gesprek dat ze achteraf hadden gehad, begon hij haar te betasten. Hij begon bij haar zware borsten, die hij met beide handen woog en kneedde, om vervolgens over haar rug naar haar kont te gaan. Tussen haar billen en haar benen door gleed zijn hand naar voor, naar haar natte kutje, waar hij plagend mee begon te spelen.

Toen hij genoeg gehoord had, liet hij twee vingers in haar kutje glijden en begon hij haar te vingeren. “Goed zo, Anna. Maar vertel me nu eens: wil je dat ik je neuk? Ik wil dat je me de waarheid zegt, en niet alleen wat je denkt dat ik wil horen.”

Ze trilde over haar hele lijf. Ze was zo enorm opgewonden van alles wat ze hem zonet verteld had, van de manier waarop hij haar betast had, van de manier waarop hij haar nu aan het vingeren was, en van het besef dat hij haar gebruikte als een goedkope slet. Ze wilde niet dat hij stopte met zijn vingers. Ze wilde door hem gebruikt worden. Ondanks het feit dat hij haar gechanteerd, vernederd en gebruikt had, verlangde ze zo erg naar hem. Haar antwoord was nederig, maar de opwinding was duidelijk hoorbaar in haar stem. “Ja. Alsjeblieft. Wil U me alsjeblieft neuken? Alsjeblieft?”

“Ik dwing je niet om dit te zeggen. Zeg zoiets dus niet als je ze niet echt meent. Wil je echt dat ik je neuk?”

Ze besefte dat hij haar vernedering aan het rekken was, en dat hij genoot van wat het met haar deed. Ze was zo geil, en ze verlangde naar hem. Ze wilde hem. Ze was zo geil op hem. “Oh god. Alsjeblieft. Ik wil het echt. Ik wil geneukt worden. Alsjeblieft?”

“En je man dan? En je huwelijk? En je kinderen?”

Ze liet haar hoofd hangen. Zijn vragen ging als een mes door haar heen. Waarom moest dat nou weer? Waarom moest Fred er weer bij betrokken worden? En wat hadden de kinderen hiermee te maken? Waarom wilde hij haar verraad zo beklemtonen? “Alsjeblieft” was echter het enige wat ze kon zeggen.

“Anna, je weet dat ik dit alles aan het opnemen ben, op video. Wil je dat ik je neuk? Wil je je man zo graag bedriegen? Is het zo gemakkelijk voor je om het feit dat je getrouwd bent opzij te zetten? En om achter de rug van de man waar je zoveel van houdt een andere man te neuken?” Zijn hand ging hevig tussen haar benen tekeer, waardoor ze inmiddels stond te kronkelen van geilheid.

Haar schuldgevoelens en haar gevoelens van schaamte waren intens, maar ze werden overtroffen door haar verlangen om geneukt te worden. “Alsjeblieft. Het kan me niets schelen. Neuk me alsjeblieft? Wil U me alsjeblieft neuken? Oh god, ik heb het zo nodig. Alsjeblieft?”

Plots trok hij zijn hand weg van haar kruis en duwde hij haar voorover over het bed, zodat ze op handen en knieen op het bed kwam te zitten. Terwijl hij met een hand haar nek stevig vasthield, gidste hij met zijn andere hand zijn harde pik bij haar naar binnen. Meteen begon hij hard op haar in te beuken, en hij ging hierbij behoorlijk ruw tekeer. Anna kon niet anders dan luid kreunen en gewillig te ondergaan wat hij met haar deed. En ze werd al snel overmand door gevoelens van pure lust. Dit was haar favoriete standje. Ze hield ervan om op deze manier genomen te worden. Langs achter. Ruw. Zonder genade. En daardoor duurde het niet lang voordat ze luid kermend klaar kwam. Het leek wel alsof er geen einde kwam aan haar orgasme, want ze bleef over haar hele lijf trillen, terwijl er geen einde kwam aan haar gekreun. Er liep zelfs een beetje kwijl ongemerkt uit haar open mond. Ze bleef maar klaarkomen, en verkeerde in een roes van pure lust en geilheid. Na een tijdje kwam ook haar Meester klaar, en vulde hij haar gulzige kutje met zijn hete zaad. Ze voelde hoe het in haar gespoten werd, en hoe zijn sperma haar plaats en haar positie t.o.v. hem bezegelde.

Toen hij klaar was bleef hij even boven op haar liggen om bij te komen. Hijgend van de inspanning die hij net geleverd had fluisterde hij in haar oor “Je houdt hier wel van, he slet? Dit is blijkbaar echt wat je wil.”

Anna was te verward om na te denken voordat ze iets zei, en ze antwoordde heel eerlijk “Ja. Oh god ja. Dat was zo geweldig.”

“Wil je dat we ermee ophouden? Als je wil dan houden we ermee op.”

Ze snapte niet wat hij bedoelde. Langzaam maar zeker kwam ze weer met beide voeten op aarde, en werd ze zich bewust van wat ze net gedaan had. En van hoe ze haar man weer verraden had. “Wat… wat bedoel je?”

Zijn stem klonk nors. Hij lag nog steeds bovenop haar, met zijn half stijve pik nog steeds in haar kutje. “Ik bedoel het zoals ik het zeg. We kunnen hiermee ophouden, als dat is wat je wil. Geef antwoord op mijn vraag. Wil je dat er hiermee stoppen?” Hij beklemtoonde elke woord dat hij zei.

Ze drukte haar gezicht in de dekens, gefrustreerd door alle gevoelens en gedachten die door haar heen gingen. “Ik… nee. Ik bedoel… ik weet het niet.”

Hij werd kwaad op haar. “Stomme trut! Je weet maar al te goed wat je wil.” Met een hand greep hij haar ruw bij de haren, en hij trok haar hoofd scherp naar achter. Zijn pik was weer hard geworden, en hij duwde het harde ding meteen weer diep in haar kutje, waarbij hij haar weer duidelijk liet voelen wie de baas was, en wat zij voor hem was. “Je weet precies wat je wil. Bekijk jezelf maar eens. Je bent gewoon een goedkope slet! Je vindt dit alles geweldig! Je hebt ervan genoten om als een hoer gebruikt te worden, zonder dat je daar zelf enige verantwoordelijkheid hoefde te nemen. Je vond het geweldig om achter de rug van je man geneukt te worden, en om geen andere keuze te hebben. Maar nu krijg je wel degelijk de keuze, en nu zul je die keuze ook zelf moeten maken.” Hij neukte haar hard en ruw, en trok keer op keer keihard aan haar haren.

Ze kreunde luid, en de tranen begonnen op te wellen in haar ogen, omdat ze wist dat hij gelijk had. Ze besefte dat ze dit wilde, ze besefte dat ze een slet was, en ze besefte dat ze ook echt een slet wilde zijn. Zijn slet! De vernedering die gepaard ging met dit besef deed haar huilen van ellende, maar desondanks voelde ze weer zou gaan klaarkomen.

“Je bent een vuile hoer, en je vindt het geweldig! Je wil helemaal niet dat we hiermee stoppen, omdat je het veel te lekker vindt! Je vindt het geweldig om mijn pik in je te hebben. Je vindt het geweldig om door mij geneukt te worden. Vieze slet, je hebt er geen idee van hoe ver we hiermee kunnen gaan, en hoe diep ik je kan laten zakken. Maar dat is nou net wat je wil, he? Of niet, slet? Zeg het!” Hij was woedend, en zijn woorden waren net zo hard en genadeloos als de manier waarop hij haar neukte.

Maar hij had gelijk. Ze wilde dit. Ze wilde dit echt. “Ja. Ja. Alsjeblieft, ik wil dit. Ik wil niet dat dit ophoudt.” Ze huilde luid, de tranen stroomden over haar wangen, en ze kermde terwijl ze deze woorden uitsprak. Ze zag nog steeds geen steek, maar dat beklemtoonde alleen maar alle andere dingen die ze gewaar werd. Het geluid van haar eigen gehijg en gekerm. De natte geluiden van hun geneuk. Het gegrom van haar Meester. De manier waarop haar zware borsten wild onder haar bovenlijf heen en weer zwaaiden. De pijnlijke manier waarop hij aan haar haren trok. De manier waarop zijn grote pik haar kutje keer op keer oprekte en opvulde. Ze kwam luid kreunend klaar, en ze werd even later opnieuw gevolgd door haar Meester, die haar kutje weer deed overstromen met zijn hete, kleverige zaad. Terwijl hij haar vol spoot sloeg hij verschillende keren keihard op haar billen, alsof hij echt woedend op haar was.

Deze keer ging hij niet bovenop haar liggen, maar trok hij zijn pik meteen uit haar kutje. De leegte die hij daardoor in haar achterliet was heel brutaal en intens. Hij veegde zijn pik aan haar billen af, en trok dan zijn broek op.

Hij trok de blinddoek van haar hoofd. Even bleef hij naast het bed staan en keek hij op haar neer terwijl ze nog steeds op handen en knieen en met haar kont omhoog op het bed zat. Hij haalde zijn beurs tevoorschijn, en haalde er een stapeltje geldbriefjes uit. Hij frommelde ze op en gooide ze in haar gezicht. “Omdat je een hoer bent” legde hij uit. Vervolgens haalde hij een enveloppe uit zijn jas en gooide die op het bed. “Als je wil dat we hiermee verdergaan, dan wil ik dat je de brief die in deze enveloppe zit heel aandachtig leest, en dat je alle instructies die er in staan in detail opvolgt. Ik zal je komende vrijdag opbellen. Als je tegen dan niet exact hebt gedaan wat in de brief beschreven staat, dan zal ik je nooit meer lastig vallen.” Hij opende het koffertje dat naast het bed stond, en gooide de complete inhoud uit over het bed. Het waren alle dingen waarmee hij haar tot dan toe gechanteerd had: de foto’s, de video’s, en zelfs de recorder van het afgelopen weekend.

Hij bracht zijn gezicht naar dat van haar. Zijn stem klonk zacht en laag, en heel ernstig. “Anna. Ik weet dat je dit echt heel erg graag wil. En dat je dit nodig hebt. Vertrouw me, en volg de instructies in de brief. Dat is namelijk de enige manier waarop we verder kunnen gaan. Ik weet dat je dit wil. Ik weet dat je wil dat ik je nog verder naar beneden haal. Je krijgt maar 1 kans om het goed te doen. Als je faalt, of als je je niet aan alle instructies houdt, dan is het voorbij, voor altijd. En ik garandeer je dat je daar de rest van je leven spijt van zal hebben. Vertrouw me, en doe wat ik van je wil.” Hij kuste haar teder op haar wang, en liet haar vervolgens alleen in de kamer achter, naakt, op haar handen en knieen, op het bed, met haar gezicht in de dekens gedrukt, en ze bleef zo huilend zitten totdat ze helemaal uitgehuild was.

Na lange tijd stond ze uiteindelijk op, en veegde ze de tranen van haar wangen. Terwijl ze daar zo stond, zag ze zichzelf in de grote spiegel van de kleerkast. Haar ogen waren rood en gezwollen van het huilen, en haar wangen waren rood van schaamte. Ze was nog steeds naakt, en ze was half bezweet van de intense neukbeurt. Haar billen waren vuurrood van de manier waarop haar Meester haar geslagen had. Ze zag ook hoe zijn zaad uit haar kutje droop en langs de binnenkant van haar benen naar beneden dreef. Ze bleef zichzelf een tijdje bekijken, en wat ze zag was een min of meer leuk uitziende vrouw die uitzag alsof ze net hard bereden was en vervolgens nat weggezet was. Vreemd genoeg voelde ze ook een zekere gloed in zichzelf, een aangename gloed van de manier waarop ze zo hard gebruikt was. Ze bekeek alles wat op het bed lag. De foto’s die haar herinnerden aan alles wat ze gedaan had. Ze besefte hoe obsceen deze hele situatie was, en hoe obsceen het beeld was dat ze in de spiegel van zichzelf zag, zoals ze daar stond, naakt, met al die pornografische foto’s voor haar op het bed. Ze ging op de rand van het bed zitten en bracht haar hand tussen haar benen om het geil te voelen dat haar Meester na hun geneuk in haar had achtergelaten. Ze kon het ook niet laten om zichzelf even te vingeren. Ze voelde zich zo gebruikt. En zo sletterig. Maar waarom voelde het tegelijkertijd zo goed aan?

Toen zag ze het geld dat hij in haar gezicht had gegooid. Het waren briefjes van 20 euro, en het waren er best wel veel. Haar maag kromp samen bij het besef dat de gelijkenis met een hoer nu wel heel erg echt werd. Ze voelde zich zo vernederd, zo ellendig en zo minderwaardig. Maar tegelijkertijd was ze zich heel erg bewust van die warme, aangename gloed die ze diep in zich voelde bij de gedachte dat ze gebruikt was als een hoer.

Toen ze de enveloppe zag, werd ze plots weer heel erg nerveus. Wat zou er in zitten? Wat voor instructies zou hij nu weer voor haar hebben? Er was maar een manier om er achter te komen.

“Anna, als je dit leest dan wil dat zeggen dat ik je een kans gegeven heb om dit alles achter je te laten. Ik zal je niet meer chanteren, en ik zal je ook niet meer bedreigen. De enige waarschuwing die ik je wil geven, is dat als je niet precies doet wat ik wil, je me nooit meer zal zien. Ik heb alle materiaal dat ik van je had bij je achtergelaten. Als je wil dan mag je het vernietigen. Ik heb er geen kopieen van gemaakt, en je geheim zal bij mij altijd veilig zijn. Als je wil dan mag je nu gewoon naar huis gaan, en niemand zal ooit iets te weten komen wat je achter de rug van je man allemaal gedaan hebt.

Maar… als ik dit berichtje bij je heb achtergelaten dan wil dat ook zeggen dat ik goede redenen heb om te geloven dat je wil dat we verder gaan. Ik weet dat je ervan hebt genoten, van de vrijheid om je te laten gebruiken zonder daar zelf enige verantwoordelijkheid voor te hoeven dragen. Ik weet hoe je in elkaar zit, en dat je hier diep vanbinnen naar verlangt. Ik heb de kennis en de middelen om je nog verder naar beneden te halen. Het gebeurt maar zelden dat je iemand ontmoet waarmee je echt een ‘klik’ hebt, en die je ook echt kan vertrouwen. De hele tijd heb ik me aan mijn woord gehouden, en heb ik ervoor gezorgd dat niemand iets te weten is gekomen. En ik heb je nu ook alles terug gegeven wat ik van jou had. Ik denk dat ik hiermee bewezen heb dat je me kan vertrouwen. Ik heb je nooit pijn gedaan, of iets gedaan dat gevaarlijk is. En ik denk dat als je mijn instructies opvolgt, je wel eens heel aangenaam verrast zou kunnen worden.

Dat gezegd zijnde, hier is wat ik van je verlang als je hiermee door wil gaan:

Ik wil dat je je laatste neukbeurt met je man nog eens over doet. Maar deze keer wil ik dat je hem vertelt hoe het echt zit. Vertel hem precies wat er allemaal gebeurd is. En als het nodig is gebruik je de foto’s of de video’s om het te bewijzen.

Ik heb absoluut niet de intentie om je huwelijk te verpesten. Dat is nooit mijn bedoeling geweest. Dat is altijd maar een lege dreiging geweest. Ik zou nooit iets willen verpesten dat zo mooi is als wat jij met je man hebt. En ik zou je ook nooit vragen om alles aan je man te vertellen als ik geen redenen zou hebben om te geloven dat dit wel eens heel positief zou kunnen aflopen. Ik weet niet of je sterk genoeg bent om deze stap ook effektief te nemen, maar ik hoop van wel. Ik raad je daarom aan om hem vast te binden, te blinddoeken, en alles te doen wat je maar kan om hem te laten smeken om klaar te mogen komen. En op dat moment vertel je hem over de dingen die met je gebeurd zijn. Je zal dan meteen merken of hij er opgewonden van wordt of niet. Als ik het bij het verkeerde eind heb, of als hij er niet goed op reageert, dan kun je altijd nog zeggen dat het gewoon een fantasietje is. Maar als hij er opgewonden van wordt… dan wil ik dat je ermee verder gaat. Overtuig hem dat het allemaal echt is. Overtuig hem… en probeer hem zo ver te krijgen dat hij toegeeft dat het hem opwindt. Ga dan verder met hem te vertellen dat je hem bewijzen kan laten zien, en zorg ervoor dat hij opgewonden blijft. Als hij opgewonden blijft mag je hem de foto’s tonen. En misschien ook de video’s. Maar zorg ervoor dat hij opgewonden blijft. Laat hem niet afkoelen. En laat hem niet klaarkomen voor het uiterste einde.

Ik raad aan dat je het op deze manier doet, maar als je wil mag je er ook voor kiezen om terug te keren naar je vrije, veilige, saaie wereldje. Ik vrees echter dat je dan heel wat moeite zal moeten doen om het verlangen dat zo hevig in je brandt te onderdrukken.

De keuze ligt bij jou. Ik zal je vrijdag opbellen, en ik zal je dan een heel eenvoudige vraag stellen. Ik verwacht alleen ‘ja’ of ‘nee’ als antwoord. Als je zegt dat je het opdrachtje niet hebt uitgevoerd, dan is alles voorbij. In dat geval zal ik ophangen, en ik zal je daarna nooit meer lastigvallen. Als je me vertelt dat hij alles weet… dan verwacht ik een bevestiging daarvan. In dat geval zal ik een gesprek met hem willen. Dus probeer het niet om tegen me te liegen.

Tot vrijdag, slet.”


Ze las de brief nog eens, en dan nog eens. Dit leek onmogelijk! Hoe simpel hij het ook voorstelde, het was allesbehalve een eenvoudig opdracht. Ze zat op het bed, naakt, gebruikt, en met een gevoel van verslagenheid. Pas een hele tijd later slaagde ze erin om om zichzelf een beetje op te frissen, en om terug naar haar werk te rijden, met in de koffer van haar auto alle spullen die haar Meester op het bed had achtergelaten.
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!