Het brandmerk

Hoofdstuk 23

Nadat Fred losgemaakt was van de tafel waarop hij vastgebonden was geweest, hielden 2 mannen zijn armen vast terwijl hij naar iets geleid werd wat uitzag als een klein podium. Om het podium heen stonden zware, zwarte, lederen, comfortabel uitziende zetels, maar ze waren voorlopig nog leeg. Hij werd het podium op geleid en op een tafel gelegd die heel erg leek op de tafel waar hij net vandaan kwam. Deze tafel stond echter schuin omhoog in een hoek van ongeveer 45 graden. Nadat hij op de tafel was gaan liggen werden zijn benen in houders geplaatst zoals je ook bij de tafel van een gynaecoloog ziet. Zijn benen werden aan de houders vastgebonden, en zijn armen werden naar boven getrokken en boven zijn hoofd aan de tafel vastgebonden. Ondanks het feit dat hij zich nog een beetje beneveld voelde en hij dus nog niet helder kon nadenken, was hij zich heel erg bewust van zijn hulpeloze en kwetsbare situatie. Terwijl een van de mannen keek of alles goed vast zat, bevestigde de andere de kuisheidsgordel terug om zijn nu helemaal kaalgeschoren geslachtsdelen. Opnieuw drong het tot hem door dat zelfs zijn opwinding door deze mensen bepaald en gecontroleerd zou worden. Tegen de tijd dat ze klaren waren was Fred's verbeelding alweer helemaal op hol geslagen, en voelde hij hoe zijn naakte pikte wanhopig probeerde hard en stijf te worden.

Anna werd naar dezelfde ruimte gebracht waar haar man nu al een tijdje vastgebonden op de tafel lag. Toen ze hem zag, zo hulpeloos en machteloos, maakte ze heel even oogcontact met hem. Het deed haar pijn om hem in deze vernederende positie te zien, maar ze merkte ook dat haar eigen opwinding sterker was dan all andere gevoelens die ze had. Met de leiband die aan haar halsband vastgemaakt was bracht Meester Mark bracht haar naar het podium, en zowel de brede halsband om haar nek als de manier waarop haar armen waren samengebonden op haar rug dwongen haar om kaarsrecht te lopen en haar zware, met elke stap heen en weer wiebelende borst naar voor te duwen. Er waren inmiddels al ongeveer 12 mannen binnengekomen die bezig waren met zich te installeren in een van de zwarte lederen zetels. Vanuit die zetels hadden ze een uitstekend zicht op het podium.

Anna werd tot bij haar echtgenoot gebracht, en terwijl ze daar zo stond, met haar hoofd omhooggeduwd door de dikke halsband, werd ze gedwongen om naar de mannen te kijken die in de zetels zaten en die haar bekeken. Elk van de mannen zag er zelfverzekerd uit, en bijna allemaal glimlachten ze bij het zien van naar naakte lichaam.

Het licht werd een beetje gedimd, waarna Meester Mark begon te spreken. "Zoals jullie allemaal weten, staat hier vandaag voor jullie een goed uitziende jonge getrouwde vrouw, evenals haar onderdanige en vastgebonden echtgenoot. Dit zijn Anna en haar man Fred." De mannen begonnen te applaudisseren en goedkeurende kommentaren te geven. "Ze zijn beiden vanavond naar hier gekomen om zich uit vrije wil over te geven aan onze Club. Klopt dat, Anna?"

Net op het ogenblik dat Hij haar deze vraag stelde, zag Anna achterin de zaal een videocamera die op haar gericht was. Ze besefte dat de absurdheid en de perversheid van de hele situatie waarin zij en Fred terecht waren gekomen te gek was voor woorden, maar tegelijkertijd voelde ze plots een intense golf van geilheid door haar lijf gaan... want net op dat moment had Meester Mark zijn hand tussen haar benen gebracht om met haar gevoelige, natte klitje te spelen. Meteen stond haar hele lichaam in vuur en vlam van geil verlangen. "Ja Meester" antwoordde ze stilletjes. En na een tik op haar billen van Meester Mark herhaalde ze het nog wat duidelijker. "Ja Meester... we zijn hier vanavond... vrijwillig... om ons helemaal over te geven."

"Zonder enige voorwaarden, Anna?"

"Zonder enige voorwaarden."

"En je zal alles doen, en alle bevelen opvolgen, wat die bevelen ook mogen zijn?"

Tranen begonnen over haar wangen te rollen. "Ja Meester, wat die bevelen ook mogen zijn."

"Anna, je beseft dat we jullie levens nu volledig gaan overnemen? Hiermee bedoel ik dat je je baan zal opzeggen, Anna. Je zal een van Ons worden, en je zal elke dag voor ons werken. Is dat wat je wil, Anna?"

Ze stond inmiddels te trillen op haar benen. Het was duidelijk dat ze overstuur was, maar een zacht gefluisterd "vertrouw me maar" van Meester Mark hielp haar om zich sterk te houden. "Ja Meester... ik zal alles doen wat U wil dat ik doe." Haar antwoord klonk zacht maar vastberaden.

"En je echtgenoot, Fred." Hij liep naar Fred toe, en met een hand aaide Hij hem bijna liefdevol over zijn hoofd. "Hoe zit het met hem?"

Ze werd overweldigd door gevoelens van onderdanigheid, en dat was ook hoorbaar in haar stem. "We zullen allebei alles doen wat U ons beveelt, Meester Mark."

"Anna, we zullen jullie vanavond allebei brandmerken. Ben je er klaar voor om te zien hoe je echtgenoot gebrandmerkt wordt als de onderdanige slaaf van een groep mannen? Ben je er klaar voor om zelf gebrandmerkt te worden? Je weet dat er dan geen weg meer terug is. Ik wil het uit je eigen mond horen. Vraag Ons om je man te brandmerken. Vraag Ons om jullie allebei te brandmerken." Zijn stem werd plots heel wat strenger en dwingender. "Overtuig me dat je dit echt wil, Anna."

Terwijl de tranen over haar wangen bleven rollen draaide ze zich naar Hem toen, en knielde ze neer. "Alsjeblieft, Meester." Ze aarzelde heel even, maar ging toen verder. "Alsjeblieft Meester... we zullen U gehoorzamen. Brandmerk ons alsjeblieft? Brandmerk mijn man? Brandmerk mij? Brandmerk ons alsjeblieft als Uw eigendom?"

Fred en Anna wisten niet eens precies wat 'brandmerken' betekende, maar Meester Mark begon het uit te leggen terwijl een man met een bundeltje spullen op zijn teken het podium op kwam gelopen. "Fred, jij wordt zodadelijk gebrandmerkt met het teken van een cuckold. Je hebt net je vrouw erom horen smeken. Nu wil ik van je horen dat je dat zelf ook wil." Hij wees naar de man met de videocamera, en Fred wist wat van hem verwacht werd.

Bij het horen van de woorden van Meester Mark en Anna was zijn maag helemaal samengekrompen. Hij had toegekeken hoe ze zich op haar knieen had laten vallen, met haar armen op haar rug gebonden, en met vooruitgestoken borsten. Het leek wel alsof ze er trots op was om zo tentoongesteld te worden, maar hij wist dat het de halsband was die haar kin zo omhoog duwde, en dat het de manier was waarop haar handen vastgebonden waren die haar dwongen om haar borsten vooruit te duwen.

Fred antwoordde niet en keek stilzwijgend en met bange ogen om zich heen. Maar toen voelde hij de warme adem van Meester Mark tegen zijn oor. "Fred, herinner je wat je tegen me gezegd hebt. Je hebt gezegd dat je alles zal doen om je vrouw te beschermen. Nu is het zover. Kijk in de lens van de camera en zeg dat je door ons gebrandmerkt wil worden. En dat je Ons bezit wil worden. Dat je Ons de volledige controle over je eigen leven geeft, en ook over dat van je vrouw."

Met wijd gespreide benen die iedereen in de zaal een goed zicht gaven op zijn onthaarde kruis en op zijn pik die opgesloten zat in de kuisheidsgordel keek hij naar de camera... en gaf hij zich over. Zijn hele hoofd brandde van schaamte, maar hij wist dat dit zijn lot was. Hij gaf zichzelf over. En zijn vrouw. Hij gaf Hen de volledige controle.

Terwijl de tattoo-kunstenaar op het zachte naakte vel boven zijn gekooide pik aan het werk ging, beschreef Meester Mark het teken dat erop gezet werd. Het waren 3 cirkels. Uit twee van de cirkels kwam rechtsboven een pijl, het standaard symbool voor 'man'. Bovenop de derde cirkel stond een kruisje, het standaard symbool voor 'vrouw'. De pijl van de eerste mannelijke cirkel was dikker dan normaal, en de pijl priemde in het 'vrouwelijke' symbool dat ernaast getekend werd. De pijl van het tweede 'mannelijke' symbool was een 'slappe' pijl die naar beneden kromde. Toen de tattoo klaar was kwam iemand met een klein brandijzertje het podium op, en Meester Mark legde uit dat Fred nu ook nog gebrandmerkt zou worden met het symbool van de Club: de achterpoten van een paard, met een dikke lange stijve pik die naar voor stak. Toen het brandijzer net boven de tattoo tegen Fred's vel gedrukt werd gilde Fred van de pijn, en liepen de tranen over zijn wangen bij het besef dat hij nu voor eeuwig en altijd als onderdanige cuckold gebrandmerkt was.

"Een tattoo, en een brandmerk... die zal je nooit kunnen verwijderen, Fred. En je zal voor altijd weten wat ze betekenen. Nu is het de beurt aan je vrouw."

Fred keek naar Anna op en zag dat haar gezicht nog steeds nat was van het huilen. Ze moest gaan zitten en vervolgens achterover tegen Meester Mark leunen, waarna ze vrijwillig haar benen spreidde. Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel mooier uitgewerkt dan die van haar man. terwijl ze dit onderging werd Fred bevolen om ernaar te blijven kijken. Tegelijkertijd kwam iemand tussen zijn benen staan. Een naakte man. Met een Pik die helemaal stijf stond. De man plaatse de eikel van zijn Pik tegen Fred's kontgaatje, waarna de Pik langzaam maar zeker in zijn kontje geperst werd. Het deed pijn, en de fysieke en emotionele marteling was meer dan hij kon verdragen, maar hij had alle hoop verloren om hier ooit nog aan te kunnen ontsnappen. De tattoo-kunstenaar was bijna een half uur bezig met Anna's tattoo, en die hele tijd zat een Pik in Fred's kontje die hem tergend langzaam neukte. Het was een grote Pik, en het leek wel alsof die Pik hem nog meer bewust maakte van alles wat gebeurd was. Toen de kunstenaar uiteindelijk zei dat hij klaar was met Anna, koos de man die Fred aan het neuken was uitgerekend dat moment om diep in hem klaar te komen. Deze verkrachting maakte alles compleet. Terwijl zijn kontje werd volgespoten met heet zaad wist Fred en kon hij zelfs voelen hoe zijn hele leven voor altijd veranderd was.

Vervolgens werd Anna gebruikt... door elke man in de zaal. En ze bleven haar de hele nacht gebruiken. En de hele tijd kwamen mannen naar Fred om te vertellen wat ze met zijn vrouw gedaan hadden. Ze vertelden hem ook dat Anna komende maandag haar baan zou opzeggen, en dat van haar verwacht werd dat ze vanaf dinsdag volledig ter beschikking van de Club zou staan. Hij kreeg te horen dat hij zijn eigen baan nog even mocht behouden, maar dat ook voor hem een nieuwe plaats gezocht werd, en dat hij binnenkort ook zijn baan zou moeten opzeggen. Al deze dingen werden gedaan, en al deze dingen werden verteld, om ervoor te zorgen dat Fred en Anna allebei beseften dat ze nu volledig van de Club afhankelijk waren. Hun geld, hun kleren... alles zou vanaf nu van de Club komen, en om te overleven zouden ze de leden van de Club altijd onvoorwaardelijk moeten gehoorzamen. Er was geen weg meer terug.

Fred's tattoo en brandmerk werden nog even schoongemaakt en ingezalfd, en vervolgens werd hij weggeleid door een man die hij nog nooit eerder gezien had. Hij werd naar een kleine ruimte gebracht met ruwe stenen muren en met een dikke, oude, houten deur. het leek wel een gevangeniscel van een Derde-Wereld-land. in de hoek stond een toilet zonder bril en een wasbak, en er lag ook nog een oude vuile matras op de grond. De hele ruimte werd verlicht door een klein gloeilampje dat tegen het plafond hing. Fred werd zonder veel omhaal in het kamertje opgesloten. Het was inmiddels al heel erg laat, en Fred was uitgeput, en hij ging daarom meteen op de matras liggen en viel al gauw in een rusteloze slaap, zonder te weten wat het lot van zijn vrouw was. Maar hij was veel te moe om daar over na te denken.

Anna was uitgeput. De mannen hadden haar op alle mogelijke manieren gebruikt. Haar hele lijf deed pijn, maar ook mentaal voelde ze zich gebruikt. De pijn van de nog verse tattoo deden haar beseffen dat dit nooit meer voorbij zou gaan.

Ze was zich bewust van het feit dat ze weggedragen werd, naar een kamer. Het was een van de vele andere kamers in het huis, maar ze zag niet veel buiten het zachte bed waar ze op werd neergelegd. Ze was niet meer vastgebonden, maar ze was gewoonweg te moe om ook maar een vinger op te heffen.

De man die ze "Dokter" noemden was bij haar, en ze was zich vaag bewust van stemmen, maar ze verstond niet waar ze het over hadden. Ze voelde een prik in haar arm, en het warme gevoel dat erop volgde deed haar nog verder wegglijden.

"Ziezo, dat is de eerste van de vele dosissen die ze de komende dagen zal krijgen. Als we dit twee weken volhouden dan wordt ze precies zoals wij dat willen."

Meester Mark stond naast het bed. Hij was zelf ook moe, en hij keek toe hoe de Dokter Anna een spuitje gaf. Meester Nick was ook aanwezig, en grijnsde tevreden.

Mark wist wat het plan was, en er was geen enkele manier om er iets aan te doen. Hij zei echter tegen zichzelf dat het niet zo erg zou zijn. Door de drugs zou Anna zoveel kneedbaarder worden, en zoveel beinvloedbaarder. De drugs waren verslavend, maar ze zouden haar ook gehoorzaam maken en een permanent gevoel van geilheid bezorgen. Ze zorgden er ook voor dat ze machteloos zou staan tegenover de suggesties die in haar hoofd zouden worden geplant. Haar man zou alles van dichtbij meemaken en beseffen wat met zijn vrouw gedaan werd. Bij zijn opleiding zouden minder drugs gebruikt worden. Hij zou zich de hele tijd bewust zijn van alles wat met hem en met zijn vrouw gebeurde. Hij ergerde zich wel af en toe aan Nick, en aan de manier waarop Nick altijd net iets verder wilde gaan dan de andere clubleden, maar dat nam hij er gewoon bij. Nick had zijn eigen verlangens en agenda met Fred, en daar had Mark geen problemen mee.

"Ik ga even naar beneden om te kijken hoe het met ons nieuwe speeltje gaat. Geniet jij maar lekker verder van deze slet. Tenminste, als je met de troep overweg kan die de anderen achtergelaten hebben." Zachtjes lachend liep Nick weg en liet hij de lichtjes geďrriteerde Mark achter.

Uitgeput ging hij naast Anna liggen, en liet hij een hand over het mooie, geile lichaam gaan dan nu van hem was. Nog geen 5 minuten later was hij diep in slaap.

Meester Nick opende de duur de de Dokter, en ging vervolgens naast Fred staan die onrustig aan het slapen was.

De Dokter zei niets. Hij opende zijn tas, haalde het infuus eruit dat hij speciaal voor Fred gemaakt had, en prikte met de naald in diens arm. Vervolgens stond hij op, gaf Nick een schouderklopje, wenste hem een goede nacht en verliet de ruimte.

Meester Nick knielde voor de benevelde en suffe man neer. "Ziezo, Fredje, het is begonnen. Je bent nu voor altijd gemerkt, als cuckold en als ons bezit. En de plannen die we voor de geile slet die jij je vrouw noemt hebben… mmmm." Hij leunde wat verder naar Fred toe. "Maar je hoeft je geen zorgen te maken, Fredje, want we hebben ook plannen voor jou. Omdat je helemaal suf bent maar je onderbewustzijn toch nog alles registreert wat er om je heen gebeurt, zal ik ervan genieten om nu al enkele leuke gedachten in je hoofd te planten. Je moet weten dat we van plan zijn om je lieve kleine vrouwtje te fokken. Ja, we gaan haar fokken. Ze zal zwanger gemaakt worden. Maar nee, niet door jou. Veel van onze clubleden vinden niets geiler dan het zicht van een dikke zwangere vrouw die bovendien ook nog een slavin is. Stel je voor wat we allemaal kunnen doen met een zwangere slet. Het melken van haar dikke tieten, de videos die we kunnen maken. Mmmm. Maar ook met jou zullen we leuke dingen kunnen doen. Voel je al hoe gewillig je wordt van de drugs die we je aan het inspuiten zijn? Er zijn zoveel dingen die we met jullie gaan doen… en we hebben zoveel tijd. We hebben de rest van jullie leven!"

Hij streelde Fred even over een van zijn benen, en verliet vervolgens de ruimte om te gaan slapen.

EINDE
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!