De Overgave

Hoofdstuk 3

Maandag kwam veel te snel. Het weekend was zo voorbij, en Anna was zo gespannen dat ze zich voelde alsof ze een of andere verdovende medicatie had ingenomen. Op zondagavond voelde ze zich zo slecht en zo schuldig dat ze wilde dat Fred haar de hele nacht vasthield en knuffelde. Ze had het echt nodig om hem te laten voelen hoeveel ze van hem hield, en om te voelen hoeveel hij van haar hield.

Fred stelde zich geen vragen bij het feit dat zijn echtgenote meer behoefte had aan liefde en knuffels. Hij hield enorm veel van haar, en gaf haar de volgende ochtend een complimentje omdat ze er zo goed uit zag. Anna zei niet veel, maar dat gebeurde wel vaker zo vroeg in de ochtend. Het viel Fred wel op dat bepaalde dingen een beetje anders waren dan anders. Zo had ze een rokje aan dat veel korter was dan hij van haar gewend was. Het viel Fred ook op dat ze veel vroeger was opgestaan dan normaal om haar benen te scheren en om meer zorg aan haar make-up te kunnen besteden. Wat hem echter het meest opviel was dat haar blouse zo diep was uitgesneden dat behoorlijk veel van haar decollette te zien was, en dat ze het colbertje dat ze normaal altijd droeg om haar borsten te verbergen vandaag niet aan had. Hij vond het wel vreemd dat zijn echtgenote, die zich anders zo schaamde en ongemakkelijk voelde omwille van haar borsten, nu een blouse aanhad die haar borsten eerder accentueerden, maar hij hoopte dat dit misschien een teken was dat ze er zich nu eindelijk wat minder voor schaamde. Hij hield namelijk van haar grote borsten, en hij vond dat ze zich daar niet voor hoefde te schamen.

Anna had geen leuke ochtend op haar werk. Ze was de hele tijd afgeleid, kon zich opnieuw maar moeilijk concentreren, en alles wat ze deed leek fout te gaan. De tijd ging ook heel traag voorbij, en het leek wel eeuwen te duren voordat het eindelijk 1 uur was. Ze vertelde aan haar collega’s dat ze een afspraak had met een vriendin, en dat ze waarschijnlijk wat later terug zou zijn dan normaal. Op de parkeerplaats zat Mark al in zijn auto op haar te wachten. Ze ademde even diep, liep naar de passagierskant van de auto, opende de deur en ging zitten. Ze herinnerde zich de instructies van de brief nog heel goed, en ze was eigenlijk wel blij dat ze niet hoefde op te kijken of te spreken. De stilte was heel erg ongemakkelijk, maar er waren ergere dingen dan gewoon in stilte naast elkaar te zitten. Mark startte de motor en begon te rijden. Ze herkende de weg en ze vermoedde dat hij naar het hotel reed. Na een poosje verbrak hij de stilte.

“Goed gedaan, Anna.” Zijn stem klonk zelfverzekerd en opgewekt. Zijn arrogante houding stoorde haar, maar ze wist dat dit vreemd genoeg ook een van de dingen was die hem zo aantrekkelijk maakte. “Je ziet er goed uit, en je ruikt ook lekker. Mag ik ervan uitgaan dat je alles voor jezelf gehouden hebt?” Terwijl hij sprak legde hij zijn hand op haar naakte bovenbeen. Ze wilde hem uitschelden, maar wist dat ze daardoor alleen maar meer in de problemen zou komen. Deze hele situatie was zo afschuwelijk! “Ja. Ik heb niemand iets verteld.” Haar eigen stem was zacht, zwak, bijna onderdanig.

“Goed zo!” Zijn hand kneep op een stevige, bijna bezitterige manier in haar been. “Mooi… netjes… mmmm, je benen zijn zo mooi glad en zacht.” Even later kwamen ze inderdaad bij het hotel aan. Mark liep met zelfverzekerde pas naar binnen en ging meteen naar de liften, erop vertrouwend dat Anna hem gehoorzaam volgde. Bij de kamer aangekomen deed hij de deur open, greep haar vastberaden bij haar pols, en trok hij haar achter zich aan naar binnen. Hij bracht haar tot bij het bed, maar liep zelf naar het raam en keek naar buiten. Zonder zich naar haar om te draaien begon hij te spreken.

“Anna, ik hoop dat je begrijpt in welke situatie je jezelf gebracht hebt?” Haar antwoord was kort, eenvoudig en nederig. “Ja.” “Anna… ik ga dingen met je doen. Ik heb een duistere kant, en die ga ik op jou uitleven. En jij gaat daar aan meewerken. Begrijp je dat?” Zonder het zelf te willen, en ondanks haar angst en het feit dat ze hem haatte, merkte ze dat ze erg opgewonden was. “Ja” antwoordde ze fluisterend. “Goed zo. Trek je kleren uit, nu meteen. Ik wil dat je dat meteen doet, en snel. En doe maar geen moeite om het op een stijlvolle of sexy manier te doen, ik wil gewoon dat je je kleren nu meteen uittrekt.” Met deze woorden draaide hij zich om en keek haar aan.

Hij had die dingen op zo’n dwingende en dominante manier gezegd dat ze ervan schrok. Ze wist echter dat ze geen keuze had, en trok snel haar kleren uit. Even later stond ze helemaal naakt bij het bed. Ze was verrast door wat het met haar deed om zijn bevelen op te volgen, en om nu zo naakt voor hem te staan. Mark had zijn kleren, een mooi pak op maat, nog aan. Ze voelde zich heel erg ongemakkelijk, en haar wangen waren rood geworden van schaamte. Terwijl ze zo voor hem stond, met een arm over haar borsten en met haar andere hand op haar kruis, bleef hij haar lange tijd aankijken. Het was duidelijk dat hij ervan genoot om haar in deze situatie te plaatsen. “Plaats je handen in je nek, Anna.” Zijn woorden waren wederom bevelend, dwingend. Anna voelde zich als een klein meisje dat terecht gewezen werd, maar ze gehoorzaamde. Ze bracht haar handen naar haar nek, waardoor haar borsten nu vrij hingen. Ze had zich altijd al geschaamd voor haar grote borsten, en voelde zich nu dus nog ongemakkelijker dan voorheen, maar wat erger was, was dat ze steeds opgewondener werd. Haar kutje voelde nat en gezwollen aan, en ze had schrik dat Mark dat zou merken.

Hij bleef nog een tijdje naar haar kijken, met schuin hoofd, terwijl hij zijn ogen over haar hele lichaam liet gaan. Ze voelde zich verkracht, ook al had hij haar nog niet eens aangeraakt. Het leek wel alsof dit een heel andere man was dan degene waar ze zich enkele dagen eerder door had laten verleiden.

Ze schrok even toen hij naar haar toe kwam, en vervolgens om haar heen liep. Hij keek zo aandachtig naar haar lichaam dat het wel leek alsof hij haar nog nooit eerder naakt had gezien. Toen hij achter haar stond trok hij haar handen naar beneden en achter haar rug, en als vanuit het niets haalde hij een paar metalen handboeien tevoorschijn die hij om haar polsen dicht klikte. Ze probeerde haar handen weg te trekken, maar het was te laat. Ze werden door het koele, harde metaal stevig bij elkaar gehouden. Ze was zich heel erg bewust van hoe hulpeloos ze nu was, en ze was zich ook heel erg bewust van hoe ze in deze positie gedwongen werd haar borsten naar voor te duwen. Ze schaamde zich dood toen hij een van haar zware borsten vast nam en goedkeurende gromde. Hij liep weer langzaam om haar heen en ging verder met het bestuderen van haar naakte lichaam. “Spreid je benen, Anna. Verder. Nog een klein beetje meer. Goed zo, dat is het.”

Ze voelde zich zo naakt en zo kwetsbaar. Haar gezicht brandde van schaamte, en ze was zich bewust van hoe sletterig ze nu wel niet moest uitzien. Ze voelde zich vernederd, en dat werd alleen maar erger toen Mark een duur uitziende digitale camera tevoorschijn haalde. Met wijd opengesperde ogen keek ze hem smekend aan en verbrak de stilte om zachtjes “alsjebieft, nee” te fluisteren.

Met een koude, kille blik legde hij haar meteen weer het zwijgen op, en begon hij vervolgens foto’s van haar te maken zoals ze daar stond. Ze sloeg meteen haar ogen naar beneden, maar hij dwong haar om recht in de lens te kijken. “Goed zo, wat een brave meid. Deze zullen een mooie toevoeging zijn aan mijn verzameling foto’s van jou.” Anna wilde huilen, temeer omdat ze maar niet begreep waarom dit alles haar zo enorm opwond. Haar tepels stonden helemaal stijf, en priemden bovenop haar naar voor geduwde borsten. Hij legde de camera neer en kwam heel recht voor haar staan, zo dichtbij dat hij letterlijk op haar neerkeek en zij naar hem op moest kijken. Voor de eerste keer liet hij een van zijn sterke handen naar beneden tussen haar gespreide benen gaan, waar hij het natte bewijs van haar opwinding voelde. Hij grinnikte even. “Nou nou… deze kleine slet geniet hier blijkbaar van… of niet?”

Anna gaf geen antwoord. Ze had haar ogen weer neergeslagen van schaamte en opwinding. Ze ademde snel en diep, en ze begreep maar niet waarom ze hier zo opgewonden van werd.

Plots draaide Mark haar om en duwde hij haar over het bed. Daarbij greep hij haar bij de haren en bracht hij haar zo in de positie waarin hij haar wilde hebben. Hij gaf haar een harde klap op haar kont, en ze leek automatisch te begrijpen dat hij wilde dat ze haar rug kromde en haar kont omhoog duwde. Opnieuw gromde hij goedkeurend, liet zijn broek naar beneden glijden, en ramde zijn pik ruw in haar kutje. Vervolgens leunde hij over haar heen, en terwijl hij met een hand haar haren vasthield, greep hij met zijn andere hand een van Anna’s zware borsten stevig beet. Hij kneedde ze een tijdje, en liet ze dan los zodat haar borsten weer vrij onder haar lichaam bengelden. Hij bracht zijn andere hand nu ook naar haar haren, en terwijl hij er hard aan trok begon hij zijn harde pik stevig in en uit haar kutje te stoten.

Hij beukte hard en snel op haar in. Anna kon alleen maar kreunen, niet alleen van de brutale penetratie, maar ook van de manier waarop Mark’s dikke pik haar kutje keer op keer helemaal opvulde. Haar gehijg en gekreun werden al snel luider. Ze had het altijd al heerlijk gevonden om langs achter genomen te worden. Het was een van haar favoriete standjes, en ze wist dat Mark dat eigenlijk niet kon weten, maar toch deed hij precies datgene wat haar het meest opgeilde. Door de manier waarop hij zo brutaal langs achter op haar inbeukte kon ze haar eigen gevoelens van lust en geilheid niet meer onder controle houden. En de manier waarop hij hard aan haar haren trok, en de hulpeloosheid van de manier waarop haar handen achter haar rug geboeid waren, maakte dat alleen maar erger. Ze werd gebruikt. Geneukt. En dan ook nog op een erg barbaarse manier.

De kamer werd gevuld met het geluid van gehijg, gekreun, kreetjes van opwinding, de geur van sex, het geluid van vlees dat tegen vlees kletste, en het natte, soppende geluid van hun geneuk. Anna trilde over haar hele lijf, en haar zware borsten slingerden wild heen en weer en botsten af en toe ook tegen elkaar, terwijl Mark zijn pik in en uit haar natte kutje bleef stoten. Haar kutsappen begonnen nu ook al langs de binnenkant van haar benen naar beneden te glijden, en even later kon ze niet anders dan luid kreunend klaar te komen. Ze schaamde zich dood, want ze wilde helemaal niet klaarkomen. Ze wilde zelfs niet opgewonden zijn. Maar ze kon het niet verhelpen. En ze kon het ook niet meer tegenhouden.

Mark hield het ook niet meer langer vol en kwam even later ook heftig klaar. Zijn harde pik spoot de ene scheut heet zaad na de andere diep in haar natte kutje, en hHet duurde niet lang of hij voelde hoe een deel van zijn zaad gemengd met de Anna’s kutsappen langs zijn benen naar beneden begon te druipen.

Anna hoopte dat Mark niets van haar orgasme had gemerkt, maar ze wist dat die kans maar klein was. Terwijl hij zijn pik nog een paar keer diep in haar stootte en zijn laatste scheuten zaad in haar spoot voelde ze de gevoelens van schaamte evenals de schuldgevoelens weer in haar naar boven komen, en was ze zich weer zo bewust van hoe ze net haar man opnieuw bedrogen had. Ze probeerde echter troost te vinden in de gedachte dat ze het deze keer niet vrijwillig gedaan had.

Hij trok zijn pik heel langzaam uit haar kutje, ervoor zorgend dat ze elke centimeter van zijn pik voelde terwijl die uit haar meest intieme plekje gleed. Ze was zich bewust van de natheid die langs de binnenkant van haar benen naar beneden droop, en besefte dat de hoeveelheid sperma die hij in haar gespoten had behoorlijk groot was.

“Blijf staan.” Zijn stem was zacht maar vastberaden. Anna bewoog geen vin. Ze was te beschaamd en te moe om te bewegen. Ze hield haar ogen gesloten, maar toen ze een bekend geluid hoorde deed ze die meteen weer open. Het was het geluid van Mark’s camera, en ze zag de flits afgaan terwijl hij close-ups nam van het zaad dat uit haar kutje droop. Hij nam nog wat meer foto’s, en Anna voelde zich zo ellendig dat de tranen in haar ogen opwelden en over haar wangen naar beneden vloeiden. Hij leunde naast haar over het bed en bracht zijn gezicht heel dicht bij dat van haar. Hij bestudeerde haar gezicht, en glimlachte tevreden. Met een hand greep hij opnieuw een van haar borsten vast en kneep er zachtjes in, waarna hij met diezelfde hand zachtjes de haren die in haar gezicht hingen wegduwde. “Je bent nu van mij, Anna. Helemaal van mij. Ik hoop dat je dat beseft?”

Anna sloot haar ogen, nog steeds stervend van schaamte en vernedering, en fluisterde zachtjes “Waarom doe je me dit aan?”

Hij grinnikte alleen maar. “Anna, Anna…” Zijn toon was weer zo neerbuigend, alsof ze een domme vraag gesteld had, en alsof hij wilde benadrukken hoeveel macht hij nu over haar had. “Je bent niet zo onschuldig als je jezelf voordoet, slet. Je hebt je man bedrogen, of was je dat al vergeten?” Anna schudde haar hoofd, en wilde dat het allemaal gewoon zou weggaan. “Oh jawel. Je bent enkele dagen geleden nog hier geweest, samen met mij. Je bent vrijwillig met me meegekomen, en je hebt jezelf vrijwillig aan mij gegeven. Je wilde genomen worden. Je wilde geneukt worden. Ik zag dat gewoonweg aan je, maar ik zag ook wat je nog meer te bieden had. En ik heb toen besloten dat ik zou nemen wat ik wilde, terwijl ik jou ook gegeven heb wat jij diep vanbinnen wilde. Je hebt hierin geen keuze meer, Anna. Het beste wat je kan doen is het gewoon over je heen laten komen, en proberen ervan te genieten. Het enige wat je hoeft te doen is je benen voor me te spreiden en het te laten gebeuren, net zoals je dat zonet al gedaan hebt. Je bent van mij, Anna. Je bent mijn bezit. En ik zal je vanaf gebruiken. Erg vaak zelfs.”

Hij zweeg even, terwijl hij zijn hand weer naar haar borsten liet gaan die hij die zachtjes begon te strelen. “Voor wat ik met je van plan ben, ben jij de perfecte vrouw, Anna. Je bent niet uitzonderlijk knap, maar je hebt heerlijke dikke tieten, een lekkere ronde kont en een lijf dat gemaakt is om stevig gebruikt te worden. En vaak. Maar je hoeft je geen zorgen te maken, kleine slet, want bij mij ben je veilig. En als je me leert vertrouwen is er geen enkel probleem. Maar ik moet je ook waarschuwen: durf me niet tegen te werken. Alles zal vanaf nu op mijn manier gebeuren, en alleen maar op mijn manier. Als je niet meewerkt dan zweer ik je dat al deze foto’s bij je man terecht zullen komen. En ik denk dat je zelf wel weet hoe erg je hem daarmee zal kwetsen. Je leven zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn, maar je kan er wel voor zorgen dat niemand anders gekwetst wordt.”

Hij stond recht, en maakte de handboeien los. “Ga nu maar even naar de badkamer. Je hebt een paar minuten om je wat op te frissen, en dan breng ik je terug naar je werk. Ik zal je wel laten weten wanneer ik je opnieuw nodig heb.” Anna stond nu ook recht, en sloeg beschaamd haar armen om haar naakte borsten heen. Ze had nog maar amper een stap in de richting van de badkamer gezet, of hij greep haar arm stevig vast, terwijl hij met zijn andere hand haar kin vastgreep en haar dwong hem recht in zijn ogen te kijken. “Heb je me begrepen, Anna? Besef je dat je nu van mij bent?” Ze knikte onderdanig, maar dat was niet genoeg voor hem. “Zeg het!”

De tranen rolden weer over haar wangen, maar tegelijkertijd voelde ze haar tepels weer stijf worden. “Ik besef het.”

“Wat besef je, Anna?”.

Haar stem was zacht en nederig. “Ik besef dat ik van jou ben.”

Hij liet haar naar de badkamer gaan, maar voordat ze de deur dicht kon doen hoorde ze hem nog zeggen “Je hebt nog veel te leren, kleine slet. Maar het belangrijkste is dat je weet dat er voor jou geen weg meer terug is.”
Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!