Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 13 maart 2017 - 2017-03-13 06:23:12 | Geschreven door: Cuckold

Ton, de nieuwe vriend van mijn vrouw!

Mijn vrouw is gisteren naar haar geboortestad geweest, even een dagje langs bij familie. Ik bleef opgesloten in mijn CB6000 peniskooi thuis. Toen mijn vrouw rond 18:00 thuis kwam, zag ik dat er iets was gebeurt, ze zag er anders uit. We zijn een hapje gaan eten en tijdens het eten vertelde ze mij dat ze Ton had ontmoet. Ton was een alleenstaande man van 45 jaar en aan haar verhalen te horen, was hij knap, leuk en heel sexy. Ze glunderde helemaal toen ze mij dit vertelde. Ze vertelde dat ze de hele middag met Ton in bed had gelegen, dat hij haar zo vreselijk lekker heeft geneukt en dat ze ontelbare keren is klaargekomen.

"Hij heeft zo'n lekkere lul, groot, hard en lekker dik, vertelde ze vol trots!"

Eindelijk ben ik weer een keer goed geneukt, (ik neuk haar al maanden niet meer..) het was zo lekker. Ze geeft mij een tik tegen mijn kruis.... en jij zit nog steeds opgesloten in je kooitje? Ze lacht... wat ben je ook een sukkel van een man... met je kleine zielige pikkie! Nee, Cucky... jij bent niks waard als man! Ik voel mij diep vernederd, maar ze gaat door... Ton is pas een echte kerel, zoveel beter als jij. Ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen, ik heb mij ook gewoon zonder condoom laten neuken, ik wilde gewoon zijn zaad voelen spuiten... dat was zo lekker. Hij spoot zoveel... en zo krachtig. Ton is een echte vent...Mmmm... ze begon te blozen. "Volgens mij is ze stapelverliefd op die Ton..." Toen zei ze tegen mij; pak jij die zwarte dildo maar even uit de slaapkamer. Toen ik terug kwam met die zwarte dildo moest ik mij uitkleden en op de bank gaan liggen. Minachtig keek ze naar mijn kleine pikkie, die slap in zijn kooitje hing. Wat ben je toch ook een mislukkeling...ze gaf een klap tegen de cb6000.

Doe nu je benen maar wijdt, dan zal ik je laten voelen hoe Ton mij heeft geneukt. Ze deed wat glijmiddel op mijn kontje. En duwde dildo in mijn reet. Ze deed niet voorzichtig, ze duwde gewoon door. De dildo zat tot aan de ballen in mijn kont. Dit is pas een lul, ze begon mij te neuken, steeds wilder, zonder te stoppen. Ik kreunde van de pijn en het stiekeme genot. Zo heeft Ton mij ook geneukt, hard en diep... dat was zo lekker... steeds wilder begon ze mij te neuken. Ton komt overmorgen langs om mij weer te neuken, dan wil ik dat jij weg bent. Ik heb geen zin in een zielige pottenkijker met een klein pikkie. Ze ramde nu echt die dildo in mijn kontje, ze leek wel boos op mij. Cucky, er gaan dingen veranderen, zei ze ernstig. Als Ton langs komt wil ik dat jij weg bent, dat kan ook inhouden dat jij de nacht ergens anders moet slapen, ik wil graag wakker worden naast Ton.

Ik kreunde, voelde mij vernederd en verlaten. Ze duwde de dildo helemaal in mijn kont, kom zitten zei ze streng. De dildo zakte nog dieper naar binnen. Ze pakte het sleuteltje en bevrijdde mijn pikkie. Nu ga je jezelf maar aftrekken... Ze ging op de bank zitten en pakte haar mobiel. Ik zag dat ze ging bellen, ik denk dat ze Ton belde. Ik begon mijzelf te rukken, afentoe keek ze zijdelings naar mij. Ze lachte en ik zag de spot in haar ogen. Ze maakte een foto van mij en even laten hoorde ik haar lachen... ze had een foto van mij naar Ton gestuurd. Toen zei ze opeens, kom op spuit je pikkie leeg in je hand...en lik het op. Ik deed wat ze mij vroeg, ik spoot mijn zaad in mijn hand. Toen likte ik mijn sperma van mijn hand. Mijn vrouw was inmiddels alweer met Ton in gesprek, ze schonk mij geen aandacht meer. Mijn leven als cuckold wordt steeds extremer....pfftt... waar eindigt dit...??
Reacties (3)

Gravatar
Sophy (Hengelo ov) schreef...
Wat n heerlijk verhaal en life style. Zo opwindend 🌞🥂💋

2019-03-13 22:43:03
Gravatar
Sophy (Hengelo) schreef...
Super verhaal. Heb d'r heel erg van genoten. Love be a trans stud. Xxx's

2019-02-10 16:07:10
Gravatar
julian (Zwolle) schreef...
Wat een heerlijk verhaal. Ik herken dit zo goed.. mijn vrouw behandelt me ook zo, alleen moet ik wel aanwezig zijn als ze van een echte man geniet.. ik moet dan toekijken maar moet dan wel een cb6000 dragen....

2018-12-09 17:59:58

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000