Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 9 oktober 2017 - 2017-10-09 07:58:45 | Geschreven door: Cuckold

Diep vernederd door een echte man!

Ik heb van het weekend moeten toekijken hoe mijn lieve vrouw is geneukt door een echte man. Een grote, gespierde, harige en groot geschapen man. Dat was heftig en wat voelde ik mij klein... heel klein..... Ik ben diep vernederd door deze stoere man. Het ergste is dat mijn vrouw hem aanspoorde.......... en opstookte. Ik werd door hem gedwongen om zijn vieze voeten en tenen schoon te likken. Ondertussen was hij aan het tongzoenen met mijn vrouw. Ik lag op de grond en met zijn voeten hield hij mij daar. Ik moest gedwongen likken aan zijn zoutige stinkende voeten. Af en toe kreeg ik een trap tegen mijn gezicht... dan hoorde ik mijn vrouw lachen...

Na een minuut of twintig kwam hij met zijn kont op mijn gezicht liggen. Ik kon geen kant op... met mijn gezicht zat ik tussen zijn billen. Ademhalen ging gepaard met het opsnuiven van de geur van zijn vieze kontgaatje... ik raakte bedwelmd door zijn penetrant geurende kontgaatje. Ik hoorde mijn vrouw plagend zeggen, laat hem lekker likken aan je kont. Ik deed of ik niks had gehoord, maar haar minnaar was een dominante man, ik kreeg een schop tegen mijn ballen en hij zei streng... LIK, lik aan mijn kont... sukkel. Voorzichtig begin ik zijn aars te likken, steeds dieper ging mijn tong naar binnen. De zoute smaak van zijn kont begon te wennen, en mijn speeksel vermengde zich met zijn lichaamsappen. Stiekem werd ik beregeil van deze vernedering... Hoe erg kan je te grazen genomen worden... In het bijzijn van mijn vrouw wordt ik gedomineerd door de minnaar van mijn vrouw, haar neukie, haar potente droomman...

Mijn gezicht zat onder het speeksel en rook naar zijn kontsappen... Na een half uur stapte hij van mij af... En nu aankleden! Zei hij streng... Jij gaat een pakje sigaretten halen voor mij... Ik wilde tegen sputteren... maar... ehhh... Nee, je gaat zo de deur uit... vieze homo... kunnen mensen zien en ruiken wat voor een vies ventje je bent. Ik onderging mijn lot... ik was tenslotte de minderwaardige in huis. Ik trok mijn trainingsbroek aan en trok mijn vest aan.... Wacht zei mijn vrouw.... trek je broek naar beneden.... ik deed wat ze mij vroeg... ze pakte een veter en deed deze strak om mijn ballen en pikkie. Dit had gelijk effect... mijn kleine pikkie stond stijf en recht vooruit... Zo mag je pad viespeuk, zei mijn vrouw lachend. Moet ik nog iets anders meenemen... vroeg ik bijna smekend??? Ja... zei mijn vrouw... neem maar een mooie grote groene komkommer mee... doe maar twee... Ik zag haar spottende ogen glinsteren van plezier... Okey liefje zei ik onderdanig.... en ik ging de deur uit, op weg naar de Albert Heijn drie straten verderop.
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000