Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 12 december 2016 - 2016-12-12 06:52:06 | Geschreven door: Cuckold

Ik moet John pijpen!

(2) John begint aan zijn pik te rukken, langzaam zie ik zijn lul stijver worden. De aderen in zijn lul beginnen op te zwellen, zijn lul wordt steeds groter en dikker. Tot hij keihard recht vooruit staat, wat een paal, ik schatte zijn lul op 21 centimeter en de dikte is enorm... zeker 5.5 cm. De aderen in zijn lul lopen over zijn hele staaf, zijn eikel is ontbloot en is mooi van vorm. John heeft zijn pik stevig vast en slaat ermee tegen mijn kleine pikkie. Mijn vrouw begint te lachen, Ja, Cucky, zegt ze. Dit is een echte lul, zoveel groter, dikker en lekkerder dan jouw zielige kleine pikkie. Ga nu maar op je knien zitten en verwen John maar even goed.

Ik zit op mijn knien, John duwt zijn eikel tegen mijn gezicht. Ik ruik de geur van zijn pik. John smeert zijn eikel over mijn gezicht, ik open mijn mond en neem zijn eikel tussen mijn lippen. Met mijn tong proef ik de zoute smaak van zijn voorvocht. John duwt zijn pik dieper in mijn mond. Zijn grote eikel neemt bezit van mijn mond. Met min tong maak ik rondjes om zijn eikel. John begint mij langzaam te neuken, steeds dieper verdwijnt zijn paal in mijn mond. Mijn lippen staan gespannen om zijn grote paal. Ik pak met mijn handen zijn staaf vast en begin hem al pijpend af te trekken. John kreunt van goedkeuring. Tegen mijn vrouw zegt hij; Sissy kan lekker pijpen hoor...hij heeft een heerlijk pijpmondje. Er komt steeds meer speeksel vrij, dus zijn grote lul glijdt steeds makkelijker mijn mond in. Met mijn lippen voel ik de aderen van zijn enorme lul. Zijn lul begint steeds meer voorvocht te lekken, de smaak maakt mij geil. Gulzig slik ik het door, zo geil. Dan pakt John mijn hoofd vast, hij duwt zijn pik nog dieper in mijn mond. Dan haalt hij zijn lul eruit, ik lik zijn hele schacht met mijn tong. Dan neem ik zijn eikel weer in mijn mond en ik begint hem stevig te pijpen. John kreunt...ik voel dat zijn lul nog harder en groter wordt.

Ik ga zo jouw slettenbekkie volspuiten, Sissy!

Mijn vrouw komt achter John staan, ze kijkt mij recht in mijn ogen aan. Laat maar eens zien of jij een echt pijpsletje bent, Cucky, zegt mijn vrouw. Ik pak John zijn ballen beet, en ben hem nu als een wilde aan het pijpen. John kreunt, ik voel zijn lul schokken, en opzwellen. Ik voel zijn ballen verstrakken en daar spuit de eerste lading sperma mijn keel in. Ik slik...de volgende straal heet zaad spuit uit zijn lul. Mijn mond wordt gevuld met zijn sperma. De zoute ziltige smaak neemt bezit van mijn mond. Weer slik ik de lading door... lekker ... en nog een straal zaad bereikt mijn tong. John trekt zijn lul uit mijn mond en spuit nog 4 stralen zaad over mijn gezicht. Ik zit helemaal onder, zijn zaad prikt in mijn ogen. Ik voel mij een echt zaadhoertje. John haalt zijn nog stijve lul langs mijn wangen, hij smeert de laatste resten sperma af aan mijn gezicht. Mijn vrouw lacht, goedzo Cucky...volgens mij ben je geslaagd. Ze kijkt John aan...en die knikt, Ja, hij is geslaagd.... Cucky is een echt pijpsletje. Ze gaan naast elkaar op de bank zitten, John zijn lul hangt halfslap tussen zijn benen. Ik zit nog steeds op mijn knien, mijn gezicht plakt van het zaad. Maak je gezicht maar schoon met je vingers, slik de laatste restjes van John zijn sperma maar van je vingers, zegt mijn vrouw. Met zijn tween kijken ze toe hoe ik John zijn zaad van mijn vingers lik. Ik voel me gebruikt... zo geil. Met smaak lik en proef ik de laatste resten van zijn sperma, heerlijk! Schatje, hoor ik mijn vrouw zeggen... John komt snel weer langs, maar dan komt hij ook voor mij... Mijn leven als Cuckold... is sperma slikken van een wildvreemde man. Groetjes Cucky (Einde)
Reacties (1)

Gravatar
Sophy (Hengelo ov) schreef...
Super. Zo hoort het. Geheel gewillig tot beschikking staan en zonder morren en met volledige overgave opdrachten uitvoeren. Heerlijk. A dream xxx's Sophy

2019-03-13 22:51:32

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000