Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 12 september 2016 - 2016-09-12 07:51:48 | Geschreven door: Cuckold

Mijn vrouw wordt geneukt door buurman zijn grote zwarte paal!

(5) Ga jij maar op deze stoel zitten zei Stanley, dan laat ik zien hoe je jou vrouw moet verwennen. Zijn enorme lul stond recht naar voren, ik ging zitten en zat echt een halve meter van zijn paal af. Imponerend en vernederend. Oja, buurman, ging hij verder. Wel eventjes de kleren uit! Schoorvoetend trok ik mijn korte boek uit. Mijn roze damesslipje kwam tevoorschijn. "Wat zei ik je, Stanley, hoor ik mijn vrouw zeggen, mijn man is een sissy, een sissy met een klein pikkie!" Ook mijn slipje deed ik vol schaamte uit. Stanley kwam even naast mij staan, hij duwde zijn lul naar voren toe. Het grote verschil was nu wel heel duidelijk zichtbaar, mijn kleine pikkie versus buurman zijn grote zwarte penis. Kijk maar goed buurman, zei de grote Surinamer, ik ga jou vrouw eens goed neuken, dat is iets wat jou nooit zal lukken, lacht hij schamper.

Mijn vrouw is inmiddels op de bank gaan liggen met haar benen wijdt, ik zie haar kutje glimmen, ze is kletsnat tussen haar lipjes. Kom Stanley, neuk mij, laat mij alle hoeken van deze caravan zien! Stanley gaat tussen haar benen liggen, ze enorme paal wijst richting haar kutje. Langzaam haalt hij zijn eikel door haar lipjes heen. Steeds harder drukt hij haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vrouw kijkt hem smekend aan, op een manier van; "Schiet op met je paal, ik wil je diep in mij voelen!" Maar Stanley heeft geen haast, hij blijft doorgaan met het wrijven van zijn eikel tegen haar kutje. Zijn donker roze eikel glimt nu van haar wittige kutsap, ik weet dat mijn vrouw hl erg nat kan worden, dat is nu goed zichtbaar. Stanley zijn eikel gaat steeds dieper haar kutje in, maar elke keer trekt hij weer terug. Mijn vrouw spoort hem aan, "Neuk mij alsjeblieft, neuk mij..!!"

Dan zakt Stanley in een keer in haar kut, ik zie zijn zwarte boomstam verdwijnen, diep mijn vrouw in. Ze geeft een gil, van genot en opwinding. Stanley zit nu tot aan zijn ballen in haar kut. Langzaam trekt hij zijn lul terug, om deze dan weer met een stoot naar binnen te rammen. Steeds sneller, steeds harder is hij mijn vrouw aan het neuken. Mijn vrouw kreunt, gilt en kronkelt onder zijn gespierde lichaam. Elke stoot die Stanley maakt, hoor ik een slurpend geluid, als hij dan weer terug trekt, haar ik haar kutje gulzig zuigen. Mijn vrouw is inmiddels haar controle verloren, de overweldige manier waarop Stanley haar neukt, zorgt voor een constant orgasme! Ze kreunt, hijgt en schreeuwt elke stoot die hij diep in haar lichaam maakt.....(wordt vervolgd...)
Reacties (1)

Gravatar
Laura schreef...
Negerlul blijehoek dordrecht neuk negerlul

2020-04-15 23:05:07

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000