Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 12 september 2016 - 2016-09-12 05:30:13 | Geschreven door: Cuckold

Mijn vrouw is in de caravan met Stanley!

(4) Gisteravond is mijn vrouw met Stanley de caravan ingegaan, mij alleen achterlatend op ons terras. Ik neem nog een glas cognac, ik hoor mijn vrouw en Stanley in de caravan, ze praten, lachen en.... Er gaat van alles door mij heen. Daar zit je dan Cucky, terwijl jou vrouw met een neger, in jullie caravan zit. Je weet, dat ze z geil is, als boter en buurman Stanley weet dat ook. Zal ik stiekem even kijken..?! Ik weet mijzelf te beheersen, maar met moeite. Ik zit met mijn hand in mijn broek en speel wat met mijn keiharde pikkie. Ik moet mij eigen inhouden, ik sta namelijk op knappen.

Plotseling schuift het gordijn van de caravandeur open. Stanley en mijn vrouw staan naakt dicht tegen elkaar aan voor het raam. Stanley heeft zijn brede armen om mijn vrouw geslagen. Zij staat dicht tegen zijn kruis gedrukt. Ze tongzoenen heel innig en intens, zonder enige aandacht aan mij te schenken. Omdat het buiten al donker is kan ik hun heel goed zien, het licht in de caravan maakt een soort liveshow van die twee. Stanley laat mijn vrouw los, en stapt naar achteren. Ik zie, hoe zijn grote zwarte penis, van boven zijn navel naar voren zwiept....wat een enorme lul heeft hij.

Mijn vrouw gaat op haar knien zitten. Ze streelt Stanley's zijn paal met twee handen. Ze gaat met haar mond naar zijn donker roze eikel toe. Ze hapt hem naar binnen, meer krijgt ze ook niet in haar mond. Ik zie dat ze kringetjes draait met haar tong. Zijn eikel glinstert van haar speeksel, ze pijpt en trekt aan zijn grote zwarte neukpaal. Stanley kijkt mij aan, hij pakt haar achterhoofd met 1 hand en duwt haar verder tegen zijn lul aan. Met zijn andere hand steekt hij zijn duim op, richting mij! Hij lacht breeduit, zijn witte tanden steken af tegen zijn donkere huid. Dan wenkt hij mij, dat ik naar binnen moet komen. Snel leeg ik mijn glas en stap de caravan binnen.... (wordt vervolgd...)
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000