Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 12 september 2016 - 2016-09-12 08:44:19 | Geschreven door: Cuckold

Buurman Stanley spuit mijn vrouw vol!

(6) Na een 20 minuten neuken in dit standje, trekt Stanley zijn paal uit haar kut vandaan. Ik zie dat hij een enorm gat achter laat, haar kut is door zijn grote paal helemaal opgerekt. Kom eens buurman, mag jij even neuken, zegt Stanley lachend tegen mij. Mijn vrouw wilde nog protesteren, maar ik was al opgestaan. Ik nam plaats tussen haar benen, mijn stijve pikkie verdween in haar uitgeneukt kut. Zonder wrijving, zonder tegenstand gleed ik naar binnen. Mijn vrouw zei schamper, zit je er al in?? Ik voel niks... Ook ik voelde niks, mijn pikkie was te klein om haar te neuken. Ga maar weer zitten, zei Stanley. Hij draaide mijn vrouw op haar knien, hij ging achter haar zitten. Zijn zwarte paal verdween slurpend haar kut in. Mijn vrouw liet een kreun horen, ja, dit is veel beter. Stanley begon haar weer te neuken. Elke stoot kletsten zijn ballen tegen haar billen aan. Zeker een kwartier lang was hij als een echte dekhengst haar kut aan het volpompen.

Plotseling stopte hij met neuken, sta eens op zei hij tegen mijn vrouw, en jij ga hier op je rug op de bank liggen, zei hij tegen mij. Toen nam mijn vrouw weer plaats, met haar kutje boven mijn hoofd. Stanley naam weer plaats achter haar, ik zag zijn lul dichterbij komen. Ik rook de geur van zijn lul en het kutsap van mijn vrouw. Stanley liet expres zijn grote natte lul over mijn gezicht schuiven, ik voelde zijn hete neukvlees op mijn lippen, wangen en voorhoofd. Hij liet zijn lul heel even zo liggen. Ik snoof zijn geur naar binnen, en met mijn tong likte ik zijn paal. Het smaakte zoutig geil. Toen pakte Stanley zijn lul stevig vast en propte deze in mijn vrouw haar kut. Het slurpend geluid speelde nu 20 centimeter boven mijn hoofd af.

Mijn vrouw was tijdens het neuken met mijn pikkie aan het spelen, als ze niet met haar hoogtepunt bezig was, want Stanley neukte haar nu echt kei -en keihard. Opeens hield hij in, ik zag zijn grote zwarte zak verstrakken, ik ga je volspuiten buurvrouw, gromde de potente Surinamer, met een paar harde stoten brulde hij zijn zak leeg, diep in mijn vrouw haar kut! Ik zag zijn lul en ballen schokken van de ontlading. Mijn vrouw kermde het uit en kreeg haar zoveelste orgasme. Stanley trok zijn leegpoten lul met een plop uit haar kut vandaan. Haar zwarte gat was met glimmend sperma. De eerste druppels vielen al op mijn lippen, gulzig deed ik mijn mond open. Ik zoog het zaad van Stanley in mijn mond. Grote klodders heet en zoutig sperma vulde mijn mond. Mijn vrouw zakte op mijn mond en perste er nog een lading zaad uit. Ik zat helemaal onder het zaad en likte en slikte haar kut leeg. Zoveel zaad had ik nog nooit gezien, laat staan geproefd en doorgeslikt. Moe en voldaan stapte mijn vrouw van mij af, ga jij maar weer op je stoel zitten, zei ze bits. Toen ging ze samen met Stanley op de bak zitten, ze hing op zijn schouder en streelde zijn sterke borstkas met haar vingers. Ik zat al slikkend op de stoel, mijn pikkie stond nog steeds stijf. Maar mijn vrouw had er geen aandacht voor, ze was helemaal verliefd op Stanley, haar zwarte minnaar. Dat is het leven van een Cuckold..... (Einde)
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000