Mijn leven als Cuckold Blog


maandag 12 december 2016 - 2016-12-12 06:25:44 | Geschreven door: Cuckold

De verrassing van mijn vrouw!

(1) Schatje, ik heb straks een verrassing voor je, zei mijn vrouw vlak voor het eten. Als jij straks klaar bent met opruimen en afwassen, ga je je omkleden! Trek je mooie roze slipje maar aan en daar overheen je trainingsbroek met je T-shirt. Ik heb geen idee wat ze in haar gedachten heeft. Spannend, ik ben gek op dit soort verrassingen. Na het eten ruim ik de tafel af en begin met afwassen. Mijn vrouw is verdiept in haar mobiel, ze is druk aan het Whatsappen. Als alles is opgeruimd loop ik naar de slaapkamer toe. Ik trek mijn roze slipje aan en de rest van de kleding. Dan ga ik naar de woonkamer toe en ga naast mijn vrouw zitten. Ze is nog steeds bezig met haar mobiel. e kijkt mij aan, je krijgt zo je verrassing, Cucky. Okey, schatje.... en ik pak ook mijn mobiel om Facebook te checken.

Een kwartier later staat mijn vrouw op, ze loopt naar de voordeur. Ze laat iemand binnen, het is een man, ik hoor een mannenstem. Samen komen de woonkamer in. Mijn vrouw stelt de man voor als John, hij loopt naar mij toe en geeft mij een hand. Cucky, dit is dus John...en hij wil gepijpt worden vandaag. Ik slik...oeps... Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Als jij even opstaat dan kunnen John en ik naast elkaar zitten. Ik wil op de andere bank gaan zitten, maar mijn vrouw zegt; blijf jij maar even staan, Cucky! Schenk eerst maar even wat te drinken voor ons in. John lust wel een biertje en ik wil een glas witte wijn. Ik loop naar de keuken toe en pak het drinken. Ik zet het drinken neer op de tafel en wil ook gaan zitten. Nee, Cucky...trek jij je broek en t-shirt maar even uit, dan kan John jou mooie roze slipje even zien. Daar sta ik dan in mijn roze slipje voor een wildvreemde kerel. Draai maar even een rondje Cucky. Dit doe ik gehoorzaam, dan zegt mijn vrouw tegen John, wil je ook zijn kleine pikkie even zien? Dat wil John wel, dus ik trek mijn slipje naar beneden. Ik toon mijn halfstijve kleine pikkie. Mijn vrouw begint te lachen, ze zegt tegen John; ik zei toch tegen je, dat hij een klein zielig pikkie heeft. Dat klopt, zegt John....dit is inderdaad een heel klein pikkie. Ik zal jullie mijn pik eens laten zien, hij staat op en trekt zijn spijkerbroek en zijn boxershort uit. John zijn lul is nog slap, maar nu al vele malen groter en dikker dan mijn pikkie....(wordt vervolgd...)
Reacties (3)

Gravatar
Sophy (Hengelo ov) schreef...
Super verhaal en life style. Zie uit naar het vervolg. Xxx's

2019-03-13 22:47:17
Gravatar
julian (zwolle) schreef...
mmm wat heerlijk... zo... onderdanig.. zo moet het

2018-12-09 18:02:12
Gravatar
Steef Den Bosch (Den Bosch) schreef...
En nog veel heerlijker als een echte man zoiets zegt.

2019-03-28 02:32:06

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000