Mijn leven als Cuckold Blog


zondag 11 september 2016 - 2016-09-11 21:49:21 | Geschreven door: Cuckold

Mijn vrouw is geil op de buurman!

(3) We hebben heerlijk gebarbecued, na het eten ging buurman zich opfrissen, wij hebben snel de boel opgeruimd. Buurman had nog een mooie fles cognac staan "Hennessy XO", die zou hij mee terug nemen. Een uurtje later zaten we met zijn drien te genieten van deze Godendrank. Mijn vrouw zat nu vlak naast de buurman en raakte hem regelmatig aan. Ze was een beetje aangeschoten en afentoe hing ze om zijn nek heen. Buurman had mij al een paar keer aangekeken op een manier van "Wat moet ik hiermee aan!?" Ik knikte naar hem en zei, ga je gang buur! Hij begreep de hint en ging er nu goed voor zitten. Ik zag dat hij zijn grote zwarte hand op de bovenkant van mijn vrouw, haar blote been legde. Ze sidderde en ging tegen hem aanhangen. Ze begin ineens heel openhartig te vertellen..."Weet je wat het is Stanley, mijn man heeft een heel klein pikkie, hij kan mij niet bevredigen.." Ik stond verbaasd dat ze dit zei, het zal wel door de drank komen dacht ik. Ik voelde mij opgelaten, maar zo geil! Buurman keek mij aan, met een blik van...WTF, ze ging verder: "Hij vindt het ook heel erg geil om toe te kijken, terwijl ik geneukt wordt door een echte kerel. Ik hoop dat jij net zo zin hebt als ik..", toen ze dat zei, zag ik haar hand naar zijn kruis gaan. Ze kneep in de bobbel, ik zag haar ogen glimmen. "Volgens mij ben jij ook geil, Stanley!" en tegen mij zei ze: "Deze lekkere man heeft tenminste een echte lul, groot, dik en hard." Ze keek nu zo ontzettend geil uit haar ogen, niet normaal meer. Ik zat daar maar een beetje als een lulletje. Stanley zei: "Volgens mij moeten we zo meteen maar even in de caravan verder gaan!", Jahhh, ze mijn vrouw enthousiast, spontaan gaf ze Stanley een zoen, gevolgd door een innige tongzoen. Wij gaan alvast naar binnen toe, wij roepen je straks wel schatje. Hand in hand liepen ze onze caravan binnen. Ik bleef alleen achter, ik slokte in een keer mijn glas leeg. De Cognac brandde in mijn keel en maag, net als mijn gevoelens.... (wordt vervolgd...)
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000