Mijn leven als Cuckold Blog


zondag 11 september 2016 - 2016-09-11 16:08:06 | Geschreven door: Cuckold

Gezellig aan het bier met de buurman!

(2) Het is fantastisch lekker weer vandaag, ik heb de buurman gevraagd of hij zin heeft in een koud biertje. Daar had hij wel heel veel trek in. Mijn vrouw zat lekker aan de witte wijn en ik aan het bier met de buurman. We kletsten over van alles en nog wat. Buurman was een gezellige joviale kerel met een vlotte babbel. Ik had al en paar keer naar zijn kruis gekeken en had gezien dat hij een flinke bobbel in zijn broek had. Geil! Ik maakte mijn vrouw in de caravan, attent op zijn bobbel. Ze moest lachen en zei: "Dat had ik allang gezien, hoor!" Misschien wil hij jou wel even verwennen, zei ik.... Ze lachte, hahaha jij wilt te graag Cucky...heb geduld! Toen we weer naar buiten kwamen ging ze toch iets dichter bij de donkere buurman zitten. Ik besloot de BBQ aan te steken, buurman had daar ook wel zin in. (wordt vervolgd...)
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000