Mijn leven als Cuckold Blog


zondag 11 september 2016 - 2016-09-11 07:01:15 | Geschreven door: Cuckold

Een donkere buurman op de camping...

(1) Er is gisteren een donkere man naast ons op de camping komen te staan. Een man alleen in een grote caravan. Mijn gedachten gingen gelijk al op volle toeren draaien, stel je voor zeg... mijn vrouwtje met een neger, dat is mijn grootste wens / fantasie. Ik heb niks laten merken aan mijn vrouw, maar ik denk dat ze wel weet waar mijn gedachten zijn. Buurman lijkt wel een aardige vent, hij zei vanmorgen netjes goedemorgen, dat is al heel wat hier op de camping. Ik vroeg hem hoelang hij bleef staan, hij had een week geboekt, dus de aankomende week, zou er iets kunnen gebeuren, hahaha! Ik denk dat ik hem vanmiddag vraag of hij een biertje lust, kijken wat voor man het is. Het is lekker weer dus kunnen mooi buiten zitten. Ik hou jullie op de hoogte.... (wordt vervolgd)...
Reacties

Nog geen berichten.

Reactie Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
1000