Plaats ook een Creampie ervaring! | Bekijk hier de Creampie Foto's


2018-01-12 09:31:05
Jaap - Door de jaren heen heb ik als hetero de sm smaak van sperma nooit echt leren wa waarderen. Niet al het zaad dat mijn vr vrouw krijgt moet ik oplikken, maar to toch wel regelmatig. Ook de pik van ha haar lover cleanen is mij niet onbekend. Si Sinds mijn vrouw een vaste vriend he heeft word er tussen die 2 niet meer aa aan safe seks gedaan. Dus regelmatig mo moet ik zien dat een ander mijn vrouw oo ook echt vol spuit. Ontbijt op bed brengen en dan wat s schoonmaakt werk voorgeschoteld k krijgen is mij niet onbekend. Als ik zelf word genomen terwijl mijn vrouw toekijkt vind ik nog behoorlijk wat vernederender.
2017-10-20 07:05:52
Sukkel - Mijn vrouw kwam vannacht thuis en vertelde mij dat ze vreemd was gegaan en dat ze geen condoom heeft gebruikt. Toen ging ze bovenop mij zitten en duwde haar kut in mijn gezicht. Haar schaamlippen waren nat en kleverig en haar kut rook naar seks en sperma. Ruiken en likken zei mijn vrouw streng. Ze perste een hele guts met zaad uit haar kut, zo mijn mond in. Ik slikte en een zoutige smaak ging door mijn mond. Ik werd hier toch wel geil van.. dus likte ik steeds dieper... Mij vrouw begin te kreunen en kreeg een orgasme. Toen ze van mij afstapte vertelde ze me met wie ze had geneukt. Het bleek onze overbuurman te zijn. Sindsdien bekijk ik hem met andere ogen.. Hoop dat mijn vrouw hem niet verteld over mijn creampie...
2017-06-24 12:37:15
Spermabeffer - Mij allereerste ervaring was in een parenclub waar ook alleenstaande mannen mochten komen. Ik belande op een kamer waar een man een vrouw aan het neuken was en blijkbaar zat haar man op een stoel aan het voeteneind er naar te kijken. Ik had een satijnen slipje aan wat de vrouw blijkbaar mooi vond want ze wenkte me dat ik erbij moest komen en ze wreef over mijn lul door het slipje. Toen ze mijn lul uit mijn slipje haalde om mij te pijpen, spoot de man die haar aan het neuken was haar kutje vol en ging vervolgens weg. Ik kroop vanaf het voeteneind langzaam naar boven, langs haar mooie benen met zwarte nylons. Ze had verder een zwart corsetje aan en ze had mooi borsten. Ik was nu geÔnteresseerd in haar kutje want daar sijpelde een dun straaltje sperma uit. Langzaam kroop ik naar boven totdat ik bij haar kutje kwam. De geile geur van sperma en kutgeil snoof ik op en keek naar haar dikken gezwollen schaamlippen. Voorzichtig likte ik het sperma van haar kutje en slikte het door. Het smaakte lekker en ik werd nog geiler. Toen stak ik mijn tong uit en ging haar kutje in en op dat moment gulpte er een stroom sperma eruit en ik ving alles op int mijn mond. Ik had in een keer een volle mond met sperma en proefde er goed van voor ik het doorslikte. Toen opende ik met twee handen haar schaamlippen en likte er alles uit. De vrouw werd er zo geil van dat ze met haar kut op mijn mond ging zitten en de laatste restjes eruit perste. Sindsdien ben ik verslaafd aan het schoon likken van kutjes.
2017-06-20 17:29:55
jan - ik vind het heerlijk als de vrouw word geneukt door een ander en dat ik haar kut en /of kont mag schoonlikken
2017-04-25 14:46:15
peter - ik was in een natuurgebied aan het wandelen toe ik een vrouw de bosjes in zag gaan ik ben ook de bosjes in gegaan om te kijken wat ze ging doen en ik kom op een paarmeter van haar af en ik zie dat ze zit te plassen en ik raakte er opgewonde van en voor ik er erg in had stont ik met een stijvelul in mijn hand en sta daar gewoon te rukken op een vreemde vrouw wat ze ook ziet en zegt ga je lekker ik zeg sorry en wil weg gaan zegt ze spuit maar lekker voor me oke zeg ik en ze komt naar me toe en doet haar slip open en kan er zo in kijken en zie mooi kaal kutje en ik ga weer trekken tot ik bijna spuit en meent ze het over en ik spuit tegen haar buik en loopt mijn sperma zo langs haar kutje in haar slip pfff was zo geil
2017-01-18 07:30:09
slaafjeA - Ik moest gisteravond een creampie uit mijn vrouw haar kutje likken. Dit had ik nog nooit eerder gedaan. Wel uit haar kutje natuurlijk maar nooit uit haar kontje. De smaak is anders en iets minder lekker. Het sperma was ook anders van kleur. Maar toen ze haar kontje leeg perste in mijn mondje werd ik zo geil. Hoe vernederend is dat voor een man. Zaad van een andere man uit je vrouw haar kont likken. Ik heb er van genoten, mijn vrouw ook...hahaha
2017-01-09 07:38:10
kleinpikkie10cm - Omdat ik een klein pikkie heb, mag ik mijn vrouw niet meer neuken. Het enigste wat ik mag doen is het schoonmaken van mijn vrouw haar kutje. Het is een machtig geil gezicht om te zien hoe ze door een echte man geneukt wordt. Hoe ze gillend klaarkomt op zijn grote lul. Als hij zijn zaad dan diep in haar heeft gespoten en ik tussen haar benen plaats neem. Dan staat haar kutje open en druipt zijn sperma eruit. Ik lik echt alles op! Heerlijk vind ik de smaak van sperma. En de vernedering maakt het feest compleet. Tsja... wat moet ik anders, neuken kan ik niet met mijn 10 cm pikkie. Hahaha
2016-12-12 16:12:56
Cucky - Mijn eerste creampie ervaring was 5 jaar geleden. Het was de eerste keer dat ik toekeek hoe mijn vrouw seks had met een andere man. Zijn pik was enorm en mijn vrouw was helemaal suf geneukt door hem. Toen hij zijn zaad in haar spoot draaide haar ogen weg en kreeg ze haar zoveelste heftige orgasme. Toen hij zijn lul uit haar kutje haalde, stond deze helemaal open. Rood gezwollen schaamlippen en een gapend uitgeneukt kutgaatje. Ze deed snel haar benen bij elkaar. Toen ging ze boven mijn gezicht hangen, ze spreidde haar benen en daar kwam de eerste lading sperma al in mijn mondje. De smaak was overweldigend, zout, ziltig en vreemd. Ik slikte en proefde zijn sperma, hier had ik al zovaak over gefantaseerd, nu was het zover. Mijn vrouw perste de volgend lading uit haar kutje. Haar kutsap was vermengt met zijn sperma. Ik begon alles op te likken en door te slikken. Mijn gezicht zat onder het zaad. Ja, dan weet je dat dit vanaf nu jou lot zal zijn. Nu ben ik een echte cuckold, ging er door mij heen. Ik moest ook nog zijn lul schoonlikken...pffttt ook dit is heel heftig en vernederend, maar zo geil...
2016-12-08 19:05:39
jan - Mijn vrouw heeft een neukvriendje waarmee ze een of twee keer per week mee afspreekt, en zo gauw ze thuis is spuit ik haar kut nog een keer vol, sperma druipt er dan uit, zo geil!
2016-12-08 15:21:54
CuckHarm - @littleguy: Misschien scheelt het per persoon hoeveel zaad de man spuit, haar bull spuit erg veel en erg hard. Als hij klaar gekomen is in haar, blijft hij nog een tijdje doorstoten waardoor zijn zaad gedeeltelijk er weer uit gestoten wordt als het ware. Bij haar komt er dus meer dan een paar druppels uit, zeker als zij boven mij komt hangen en zij haar kut leeg drukt boven mij.
2016-12-08 15:19:32
littleguy - Het hangt nogal erg af van hoe.... als de minnaar in je vrouw is klaargekomen zit het zaad erg diep in haar, hoogstens komen er wat druppels uit. Dit merk je nauwelijks met uitlikken. De geur van sex waar je met je neus boven zit is veel sterker dan die paar druppels. Een man pijpen en zijn zaad zo krijgen is heel wat anders. Sowieso krijg je dan een grote staaf in je mond wat erg wennen is als je geen vrouw bent en de ervaring mist. En als een man dan klaarkomt spuit hij echt alles met kracht in je keel. Dit is veel zwaarder om te doen vind ik.
2016-12-08 15:16:25
CuckHarm - Ik heb ook moeten wennen om als hetero het zaad van een andere man te moeten proeven. Merk wel dat de smaak van zaad elke keer wel anders is, ligt waarschijnlijk aan wat de bull gegeten heeft als je hier op googled tenminste. Ik vind persoonlijk het lekkerste om het gemengd met haar kutsap te proeven, als ik zijn pik moet schoonlikken of haar volgespoten kut moet leegdrinken/likken. Maar zal denk ik altijd persoonlijk blijven en zodoende ook de smaak niet uit te kunnen leggen.
2016-12-08 14:58:47
realcuck - Hallo, is allemaal heel herkenbaar, de zin in eigen zaad voorbij zijn na het klaarkomen. Is blijkbaar hormonaal bepaald dat we na het klaarkomen, een soort 'afkeer' krijgen. Ik heb het geluk gehad eens te mogen meemaken dat ik in haar mogen klaarkomen was, en ze me daarna met lichte dwang beval mijn 'bevuiling' weg te likken. Het was een heel ander gevoel en smaak, ik kreeg er terug in in...Zaad van anderen mogen 'opkuisen' is voor mij heel opwindend, soms kom ik spontaan klaar als ik de zilte smaak van kutsap en sperma proef.
2016-12-08 09:09:34
cuck76 - Ieder beleefd het op zijn manier, voor iedereen is cuckold verschillend. Ik mag inmiddels ook niet meer in haar klaar komen dus het zaad wat uit haar kut druipt zal alleen maar van haar bull zijn. De bull is niet gesteriliseerd en ik wel, daardoor heb ik geen echt zaad meer volgens haar, en "nepzaad" is haar kut te goed voor zegt ze.
2016-12-08 09:05:43
Henk - Ook bij ons is er geen pardon. Leeg likken is leeg likken, schoon pijpen is schoon pijpen en slikken is slikken. Maar mijn hobby zal het nooit worden. Voordeel voor mij is wel dat ik rond dat verhaal zelf eigenlijk nooit klaar mag komen zodat ik geen zaad te verwerken krijg als mijn grootste opwinding weg is.
2016-12-07 23:16:57
CuckoldressX - Het is bij een man nu eenmaal zo dat na het orgasme zijn zin vaak een heel stuk over is. Wil hij vůůr het klaarkomen het sperma nog met alle plezier uitlikken, nŠ het orgasme is dat bij veel mannen gereduceerd tot nul. Ik houd daar geen rekening mee en mijn cuck dient dan ook gewoon te gehoorzamen en te dienen. Je bent een cuck of je bent het niet!
2016-12-07 21:14:23
Anoniem - We waren een keer met z'n drieŽn in een huisje en hadden de hele avond in de hottub gezeten. Toen we besloten om naar bed te gaan mocht ik op de grond in een ander kamertje slapen, maar ik kon heel goed horen wat er aan de andere kant van de deur gebeurde. Na het klaarkomen kwam mijn vrouw naar mij toe en liet zich zo met haar kloppend poesje op mijn mond zakken met de mededeling " cadeautje van Bull en mij...lekker schoon likken jongetje" Piepklein ben je dan maar och wat een heerlijk toetje. Pijpen is ook een sport als je net zelf bent klaar gekomen....maar soms moet het gebeuren en dan doe ik het met overgave en braaf. Kortom sperma kan mij wel bekoren....
2016-12-06 23:03:07
geileman - Wat hier besproken wordt is ook een bekend verschijnsel bij mijzelf, het proeven van je eigen zaad. Dat is voor mij ook een vurig verlangen, maar eenmaal klaar gekomen krijg ik het niet meer opgebracht om het daadwerkelijk te proeven ik ben dus niet de enige die dat heeft. Wel het zaad van onze vriend dat heb ik nu al meerdere keren geproefd en dat smaakt niet verkeerd.
2016-12-06 21:51:22
Cuckoldman - Ik mag enkel toekijken en zeker niet klaar komen en haar zeker niet nemen als haar vriend in huis is. Als ik lief ben, moet ik zijn zaad uit haar poesje likken. Soms moet in liggen en komt ze met haar poesje boven mijn gezicht sperma en kutsap hebben dan vrije loop en kan ik het goed uitlikken terwijl ze haar vriend aan het zoenen is en hij aan haar tepels kan spelen en zuigen.
2016-12-06 17:26:44
Hans89 - Als je zelf nog niet klaargekomen bent, is het sowieso geiler, lijkt mij... Anders is de 'drang' al weg..
2016-12-05 07:25:00
rukker87 - @LaurensX: Zo herkenbaar wat jij zegt , ik zeg ook altijd dat ik het wil opruimen maar eenmaal gekomen is die drang weg ??mss als zij zegt je moet het opruimen dat het dan weer anders is . ?
2016-12-03 19:48:47
LaurensX - Ik ben hetero en niet echt cuck maar vreemd zaad uit mijn vrouw haar poesje likken lijkt me wel heel geil. Gewoon het feit al 'dat het niet mag' van de maatschappij en de vernedering die erbij komt... Maar ik zal eerst nog even moeten trainen. Als ik haar aan het nemen neem ik me voor daarna haar poesje schoon te likken maar eens ik gekomen ben is die behoefte ook weg. Als een vreemde man het doet en ik nog niet gekomen ben denk ik wel dat het makkelijker zal zijn...
2016-12-01 22:45:13
erostel - Blijft voor ieder verschillend dus, onze bull is niet bi dus echt pijpen hoef ik hem niet, meer dan schoonlikken zit er niet bij. Wat hij wel voor mij als vernederendste vind is als hij mij zou neuken, maar daar is hij nog niet aan toe, maar wie weet in de toekomst.
2016-11-29 15:38:27
Cuckboy - Voor alles is de eerste keer erg spannend ik zelf wilde heel graag een keer de sperma proeven uit mijn vrouw haar volgespoten poes wat ik ook heb gedaan uit mijzelf. Verders heb ik ook hem een keer gepijpt en in mijn keel laten spuiten en alles door geslikt heerlijk, vooral de laatste momenten voor het klaarkomen is fascinerend de spieren die aanspannen en dat je hoofd wordt vast gehouden en dan voel je diep in je keel het lauw warme zaad eruit schieten mmmm.
2016-11-22 18:15:32
sander - ja, de eerste keer is het raar om een andere man zijn zaad uit je eigen vrouw haar poesje te moeten likken, maar het went en uiteindelijk vind ik het lekker. Mijn vurigste wens is nu dat haar vriend zijn zaad in mijn mond schiet, maar dat zal altijd een droomwens blijven, want zoals ze zegt...zaad hoort thuis in mijn poesje en niet eerst in je mond. Ze liet zich vroeger eens door drie mannen neuken en voor mij was het een wedstrijd. Geblinddoekt moest ik raden wiens sperma in uit haar poesje aan het likken was en het was perfect juist. drie diverse smaken, lekker. Zelf mag ik haar zelden of nooit volspuiten, maar mijn eigen sperma mag ik nimmer oplikken uit haar poesje.
2016-11-20 08:40:19
erostel - Ik zou graag eens willen weten hoe de cucks het ervaren om het zaad van de bull te proeven en te slikken. Persoonlijk was ik niet bi toen onze relatie met onze bull begon. De eerste keren dat ik gedwongen werd om zijn zaad op te likken vond ik het vies en heb weleens gekokhalsd, wat voor haar en haar bull heel vermakelijk was, echt cuckold volgens hun. Het voelde ook als vernedering tot op het bot om het zaad van een vreemde man bij mijn eigen vrouw te moeten likken. Inmiddels heb ik daar mijn plaats in gevonden en ben er aan gewend geraakt en lik haar schoon en zijn pik ook. Ook als ze haar kut afveegt aan mijn gezicht tijdens een date heb ik daar geen moeite meer mee. Heel verrassend om te zien hoe je elke keer weer een stapje verder gaat en je eigen grenzen verlegd met cuckold. Ben erg benieuwd hoe andere cucks dit ervaren.

Plaats ook een Creampie ervaring! | Bekijk hier de Creampie Foto's



Vrouwen doen een moord voor deze sextoy, de beste minnaar in bed!

Wil jij een echte Cuckold worden? Koop hier de CB6000 en laat je opsluiten!




Mijn leven als Cuckold word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!